KARNETY

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: Mikoruch » 12 lip 2006, o 14:28

co daje karnet VIP przyjaciel klubu ??? telefon do przyjaciela ??

ishateR

#32 Post autor: ishateR » 12 lip 2006, o 16:00

arcio pisze:jedna "mała" zmiana jeżeli chodzi o darmowe wejściówki

"kobiety i dzieci do lat 12-tu mają darmowy wstęp na sektor 1 (rodzinny)"
byda chciol isc z laską na mecz a jo byda miec karnet na sektor 10 to co moja dziolcha sie pudzie na rodzinny :| ?

Anna

#33 Post autor: Anna » 12 lip 2006, o 17:19

Mikoruch pisze:co daje karnet VIP przyjaciel klubu ??? telefon do przyjaciela ??
Ten karnet zapewnia bardzo dobre miejsca na Trybunie Górnej.
byda chciol isc z laską na mecz a jo byda miec karnet na sektor 10 to co moja dziolcha sie pudzie na rodzinny ?
Laska jak najbardziej może z Tobą iść, ale wtedy musi kupić normalny bilet.

PozdRo

kiko133
Kontakt:

#34 Post autor: kiko133 » 12 lip 2006, o 18:01

Anna pisze:
Mikoruch pisze:co daje karnet VIP przyjaciel klubu ??? telefon do przyjaciela ??
byda chciol isc z laską na mecz a jo byda miec karnet na sektor 10 to co moja dziolcha sie pudzie na rodzinny ?

PozdRo
na tym napewno niezarobi ani klub ani frekfencja :?

Pepek
Kontakt:

#35 Post autor: Pepek » 12 lip 2006, o 18:07

Ale robicie jaja z tym wejsciem dla kobiet i dziecie czasem warto pomyslec dwa razy :idea:
Ale jak juz tak bardzo wam zalezy na kasie, to pomyslcie troche ile ludzi moze was (klub) wy***ac na kasie z karnetow chodzi mi tu o karnet na 7 i pozostale sektory? Czy klub nie pomyslal ze na sektor 7 powinno byc osobne wejscie i na 10 rowniez?

ishateR

#36 Post autor: ishateR » 12 lip 2006, o 18:08

Anna pisze:

PozdRo
no to chyba logiczne...

trocha tego nie rozumia... ale cóż... ;/

w tym klubie wszystko jest na odwrót

arcio
Kontakt:

#37 Post autor: arcio » 12 lip 2006, o 18:12

takie a nie inne decyzja zapadły "na górze"
nigdy nie jest za późno

bolo23

#38 Post autor: bolo23 » 12 lip 2006, o 18:20

no Pani Anno - nie wiem czy zdaje sobie Pani z tego sprawe, ale to chory pomysl... i tak jak wczesniej wspomnialem - nie bedzie respektowany, bo panowie na bramie i tak kobiete czy ojca z dziekiem puszcza...
poza tym jaka jest roznica czy ta kobieta usiadzie na jedynce czy gdzies indziej?
sam fakt wpuszczania kobiet za darmo jest idealny, bo na niewielu stadionach tak jest. ale "cudowanie" w taki sposob niczemu nie sluzy.
sprawa taka jest, ze wiekszosc kobiet sama na mecz nie pojdzie, a "szanujacy" sie facet na jedynke nie pojdzie, wiec babka jezeli bedzie miala placic za bilet na cos co w dodatku ja malo interesuje, to sie wogole na stadionie nie pojawi.
wiec Pani Aniu - prosze przekazac komu trzeba zeby juz takich cyrkow nie robili. choc podkreslam, ze to marty przepis bedzie.
w ewentualnej odpowiedzi prosze sie nie przekonywac o respektowaniu tej zasady przez "sluzby porzadkowe"

arcio
Kontakt:

#39 Post autor: arcio » 12 lip 2006, o 18:29

PePeK pisze:Czy klub nie pomyslal ze na sektor 7 powinno byc osobne wejscie i na 10 rowniez?
a jak to zrobić jak placu nie ma :(
trzeba by na 10 wprowadzać ludzi od strony bocznego stadionu a to raczej nierealne
chyba że za koroną jest miejsce na puszczenia korytarza na 10ne
nigdy nie jest za późno

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#40 Post autor: Roson_Ruda_1 » 12 lip 2006, o 18:34

wejście na 10 można poprowadzić tym przejściem za 7, i potem dalej na 10 tak jak tera sie idzie, ale od 7 odzielić płotem.
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: heli » 12 lip 2006, o 18:56

ciekawe kto wpod na ten pomysł, ze ino na jedynka kobiety za darmo, gratuluje tej osobie intelektu. Więcej takich pomysłów na pewno będzie więcej ludzi na naszym stadionie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

COBRA

#42 Post autor: COBRA » 12 lip 2006, o 18:59

No kogos naprawde popierdo... niema co godac brak pomyslunku,ahh ten marketing na Cichej!

gregor
Kontakt:

#43 Post autor: gregor » 12 lip 2006, o 19:08

jo ino dodom że już 4 bajtli na meczu mniej bo tylu zav\bierołech do auta a teroz napewno nikt im nie do 10 na szpil więc byda jeżdził som i tak sie buduje w naszym klubie frekwencjo i przyciągo modych. :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#44 Post autor: Roson_Ruda_1 » 12 lip 2006, o 19:16

w ostatniej rundzie, na RUCH z Rudy 1, zaczło jeździć kilku modych,a tera skończom tak szybko jak zaczeli :evil: bo kto bydzie chioł iść na 1 ich pilnować, pewnie nikt :evil:
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

rem34

#45 Post autor: rem34 » 12 lip 2006, o 20:24

nie wiem czemu ale u nos caly czos robi sie pod gorka.
na ostnich szpilach byla juz fajno frekwncja,wiec nasi sternicy jak zwykle musza cos wymyslic.
nie wiem po co jest ta babka z marketingu(czy ona tam jeszcze jest)?
chyba ze ona sie dopiero uczy,to takich to nie potrzebujemy.
napewno znalozl by sie na jej miejsce jakis kibic co mo trocha w gowie i nie byloby problemu.
od kiedy dziewczynami streuja kibice maja dobro frekwencja. wiedz nikt mi nie powie ze u nos tego nie idzie zrobic.

ODPOWIEDZ