KARNETY
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ten karnet zapewnia bardzo dobre miejsca na Trybunie Górnej.Mikoruch pisze:co daje karnet VIP przyjaciel klubu ??? telefon do przyjaciela ??
Laska jak najbardziej może z Tobą iść, ale wtedy musi kupić normalny bilet.byda chciol isc z laską na mecz a jo byda miec karnet na sektor 10 to co moja dziolcha sie pudzie na rodzinny ?
PozdRo
-
- Kontakt:
na tym napewno niezarobi ani klub ani frekfencja :?Anna pisze:Ten karnet zapewnia bardzo dobre miejsca na Trybunie Górnej.Mikoruch pisze:co daje karnet VIP przyjaciel klubu ??? telefon do przyjaciela ??
Laska jak najbardziej może z Tobą iść, ale wtedy musi kupić normalny bilet.byda chciol isc z laską na mecz a jo byda miec karnet na sektor 10 to co moja dziolcha sie pudzie na rodzinny ?
PozdRo
-
- Kontakt:
Ale robicie jaja z tym wejsciem dla kobiet i dziecie czasem warto pomyslec dwa razy
Ale jak juz tak bardzo wam zalezy na kasie, to pomyslcie troche ile ludzi moze was (klub) wy***ac na kasie z karnetow chodzi mi tu o karnet na 7 i pozostale sektory? Czy klub nie pomyslal ze na sektor 7 powinno byc osobne wejscie i na 10 rowniez?

Ale jak juz tak bardzo wam zalezy na kasie, to pomyslcie troche ile ludzi moze was (klub) wy***ac na kasie z karnetow chodzi mi tu o karnet na 7 i pozostale sektory? Czy klub nie pomyslal ze na sektor 7 powinno byc osobne wejscie i na 10 rowniez?
no to chyba logiczne...Anna pisze:Ten karnet zapewnia bardzo dobre miejsca na Trybunie Górnej.Mikoruch pisze:co daje karnet VIP przyjaciel klubu ??? telefon do przyjaciela ??
PozdRo
trocha tego nie rozumia... ale cóż... ;/
w tym klubie wszystko jest na odwrót
-
- Kontakt:
no Pani Anno - nie wiem czy zdaje sobie Pani z tego sprawe, ale to chory pomysl... i tak jak wczesniej wspomnialem - nie bedzie respektowany, bo panowie na bramie i tak kobiete czy ojca z dziekiem puszcza...
poza tym jaka jest roznica czy ta kobieta usiadzie na jedynce czy gdzies indziej?
sam fakt wpuszczania kobiet za darmo jest idealny, bo na niewielu stadionach tak jest. ale "cudowanie" w taki sposob niczemu nie sluzy.
sprawa taka jest, ze wiekszosc kobiet sama na mecz nie pojdzie, a "szanujacy" sie facet na jedynke nie pojdzie, wiec babka jezeli bedzie miala placic za bilet na cos co w dodatku ja malo interesuje, to sie wogole na stadionie nie pojawi.
wiec Pani Aniu - prosze przekazac komu trzeba zeby juz takich cyrkow nie robili. choc podkreslam, ze to marty przepis bedzie.
w ewentualnej odpowiedzi prosze sie nie przekonywac o respektowaniu tej zasady przez "sluzby porzadkowe"
poza tym jaka jest roznica czy ta kobieta usiadzie na jedynce czy gdzies indziej?
sam fakt wpuszczania kobiet za darmo jest idealny, bo na niewielu stadionach tak jest. ale "cudowanie" w taki sposob niczemu nie sluzy.
sprawa taka jest, ze wiekszosc kobiet sama na mecz nie pojdzie, a "szanujacy" sie facet na jedynke nie pojdzie, wiec babka jezeli bedzie miala placic za bilet na cos co w dodatku ja malo interesuje, to sie wogole na stadionie nie pojawi.
wiec Pani Aniu - prosze przekazac komu trzeba zeby juz takich cyrkow nie robili. choc podkreslam, ze to marty przepis bedzie.
w ewentualnej odpowiedzi prosze sie nie przekonywac o respektowaniu tej zasady przez "sluzby porzadkowe"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie wiem czemu ale u nos caly czos robi sie pod gorka.
na ostnich szpilach byla juz fajno frekwncja,wiec nasi sternicy jak zwykle musza cos wymyslic.
nie wiem po co jest ta babka z marketingu(czy ona tam jeszcze jest)?
chyba ze ona sie dopiero uczy,to takich to nie potrzebujemy.
napewno znalozl by sie na jej miejsce jakis kibic co mo trocha w gowie i nie byloby problemu.
od kiedy dziewczynami streuja kibice maja dobro frekwencja. wiedz nikt mi nie powie ze u nos tego nie idzie zrobic.
na ostnich szpilach byla juz fajno frekwncja,wiec nasi sternicy jak zwykle musza cos wymyslic.
nie wiem po co jest ta babka z marketingu(czy ona tam jeszcze jest)?
chyba ze ona sie dopiero uczy,to takich to nie potrzebujemy.
napewno znalozl by sie na jej miejsce jakis kibic co mo trocha w gowie i nie byloby problemu.
od kiedy dziewczynami streuja kibice maja dobro frekwencja. wiedz nikt mi nie powie ze u nos tego nie idzie zrobic.