RUCH Chorzów - Górnik P

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: spyru » 14 wrz 2005, o 19:14

oak Ty już nudny jesteś. Robisz wszędzie zamieszanie, wszędzie Cie pełno.
Wyluzuj troche

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#32 Post autor: vahanara » 14 wrz 2005, o 19:52

Taki mały prowokatorek, tu szpile wbić tam uszczypnąc :wink: , nawiasem mówiąc myślałem że moja żona dużo gada... :lol:
Ale cóż świat (forum) byłby nudny bez takich okazów, dobrze że niektórym starcza czasu na całodobowe "forumowanie" :roll:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

oak

#33 Post autor: oak » 14 wrz 2005, o 20:38

vahanara pisze:Taki mały prowokatorek, tu szpile wbić tam uszczypnąc :wink: , nawiasem mówiąc myślałem że moja żona dużo gada... :lol:
Ale cóż świat (forum) byłby nudny bez takich okazów, dobrze że niektórym starcza czasu na całodobowe "forumowanie" :roll:
ech ta polsko bezinteresowność, co cie to obchodzi, niy mosz mie w kuście, to gówno ci do tego wiela czasu kaj spyndzom.

EmT
Kontakt:

#34 Post autor: EmT » 14 wrz 2005, o 20:46

jo myśla 4;2 do nos !! 2 srutwa 1 bizacki 1 klaczka karny :D:D:D RUCH RUCH HKS !! !! !!
----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------

OLSZA
Kontakt:

#35 Post autor: OLSZA » 14 wrz 2005, o 20:53

4:0 do NOS :!: :twisted:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#36 Post autor: vahanara » 14 wrz 2005, o 21:36

Nie unoś się tak bo Ci żyłka pęknie ( w Twoim wieku to już groźne), a wtedy będzie mi brakować tych wszechobecnych komentarzy rodem z chorego snu pijanego idioty :oops:

pa...

AndRe
Kontakt:

#37 Post autor: AndRe » 14 wrz 2005, o 21:42

Wszystko dobrze tylko nie lekcewazcie Polkowic

Wygrali 7-0 z Szczaxa czyli o 3 gole wiecej niz my

poza tym jest tam kilku dobrych grojkow min znany z wystepow w ekstraklasie Moskal

Mam nadzieje na 1-0 badz 2-0 byle czysto z tylu

czaRceli
Kontakt:

#38 Post autor: czaRceli » 14 wrz 2005, o 21:49

vahanara napisał:
Taki mały prowokatorek, tu szpile wbić tam uszczypnąc , nawiasem mówiąc myślałem że moja żona dużo gada...
Ale cóż świat (forum) byłby nudny bez takich okazów, dobrze że niektórym starcza czasu na całodobowe "forumowanie"

ech ta polsko bezinteresowność, co cie to obchodzi, niy mosz mie w kuście, to gówno ci do tego wiela czasu kaj spyndzom.

;oak to jo mioł byc zakompleksionym analafabetom a nie ty, kaj te twoje filozoficzne odpowiedzi ? ,a tak przy okazji to ty nie łazisz czasami na 4,5 ale na gks

oak

#39 Post autor: oak » 14 wrz 2005, o 22:25

marc pisze: ;oak to jo mioł byc zakompleksionym analafabetom
i jesteś :!:
, kaj te twoje filozoficzne odpowiedzi ? ,
rozumia, że "filozoficzno" to jest tako, której nie potrafisz zrozumieć. :-)
{z dedykacją dla Vahanara :-)}
a tak przy okazji to ty nie łazisz czasami na 4,5 ale na gks
chłe, chłe.. to mioł być żart, próba dosrania czy jeszcze jakiś inny wygibas artystyczny. ))))

Vahara ! Zy mną czy bezy mie, komentarzy, kere ci odpowiadają i co je rozumisz, na tym forum niy zanosi sie żeby ci zabrakło.

Niech zyje szpanerskie CHWDP :-))) /z całą resztą kurew wszelakich)))/ + "naukowe" teorie żywcem skopiowane z Faktu.

Aloha !

Elmer
Kontakt:

#40 Post autor: Elmer » 14 wrz 2005, o 22:39

Temat brzmi RUCH - GÓRNIK POLKOWICE :!: Jak chcecie sobie udowadniać swoje racje, to od tego jest pw. Już drugi albo trzeci dzień z rzędu jedna z osób chce zabłyszczeć na forum i do każdego mo jakieś "ale". Chopie jak mosz ciężkie dni, to idź sobie na piwo, albo weź se bal i idź na łąka. Tych Waszych niektórych "wypocin" nie na temat naprawdę nie da się czytać. Albo załóżcie sobie temat: moje racje i tam się "mądrzcie"
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

czaRceli
Kontakt:

#41 Post autor: czaRceli » 14 wrz 2005, o 22:43

Nie chca ci dosrac ,wręcz przeciwnie jak mosz coś konkretnego do zaproponowania to zaproszom po szpilu do kawiarenki moze w końcu pokożesz, ze jesteś prawdziwym kibicem i w jakiś sposób zostanie to wykorzystane, a nie sam napinac sie na wszytskich i na wszystko .Co do pieknie sformuowanych słów to ci zapewne niedorównom (każdy robi to co potrafi najlepi).
Wracajac do tematu stawiom . srutek.biza ; 2- ?1

oak

#42 Post autor: oak » 14 wrz 2005, o 22:46

Elmer pisze:Temat brzmi RUCH - GÓRNIK POLKOWICE :!: Jak chcecie sobie udowadniać swoje racje, to od tego jest pw. Już drugi albo trzeci dzień z rzędu jedna z osób chce zabłyszczeć na forum i do każdego mo jakieś "ale". Chopie jak mosz ciężkie dni, to idź sobie na piwo, albo weź se bal i idź na łąka. Tych Waszych niektórych "wypocin" nie na temat naprawdę nie da się czytać. Albo załóżcie sobie temat: moje racje i tam się "mądrzcie"
jedyn szczegół i zabierom się stąd, som się dziwia co jeszcze tu robia

nie napisołech "Mario_Batory jest gupi, abo w inny tradycyjny dla tego forum sposób nie "polemizowoł", żech z autorem tej teorii", tylko w tyn czy inny sposób odniosł żech się do rewolucyjny teorii "zablokowani pos porażce" /i jakby niy patrzeć w ramach tymatu się trzimia/.

Roumiem, ze róznica niy do wychwycenia.

Żegnam. Podnoście sobie poziom.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#43 Post autor: vahanara » 14 wrz 2005, o 22:49

5$ że wróci :lol:

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#44 Post autor: THOMY » 14 wrz 2005, o 23:40

10€ :lol:
ahaco do wyniku byda rod jak bydzie 1-0 i 3 pkt. jak by niybolo my wszyske szpila na Cichy wygrali a polko dopiyro jedyn pkt. zrobiyli
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#45 Post autor: KOSTA » 15 wrz 2005, o 06:57

oak - wojtek o :?: :roll:
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

ODPOWIEDZ