m71m pisze:Was ciekawia tresciwe posty moich kolegow po szalu,a mnie ciekawia takie smieszne zgody jak wasza z RTS'em no bo niby jak Polak,moze miec zgode z Niemcem :roll: ..
We Wroclawiu juz powoli dopisujemy sobie kolejne 3 pkt,bo nie sadze aby wasza banda emerytow miala tyle szczescia co w Gdansku(gdzie zwyciestwo podarowal wam czlowiek z Katowic,otrzymujac czerwona kartke w 12 minucie meczu:)choc fajnie bedzie znowu sie posmiac z tego drewniaka Srutwy i ''koszykarza''Bizackiego:)
nie ma to jak ambitny, fachowy, merytoryczny i zakompleksiony post nastoletniego napinacza netowego :-)
No to sobie dopisuj dziecinko. Przesiedlili was do Wrocławia, ale "kulturę" ukraińsko-mongolsko-jakucką zachowaliście w stanie nienaruszonym. Tylko kto obetrze ci łzy, gdy ci "emeryci" i "drewniacy" wygrają z tą waszą sborną ?
Aż dziw bierze, że Tarasiewicz jest z Wrocławia ma facet klasę w przeciwienstwie....
Polacy z Niemcami powiadasz ? Masz na myśli Danzig ? i Breslau. Hm... oni sami nie wiedzą czy bliżej im do Polski czy do Niemiec czy do wolnego miasta (polecam wpisy na ich forum), zaś Wy ? tymczasowi ukrainscy emigranci na śląskich ziemiach ??? ni jak to nie pasi.
ps. acha zapomniałem zapytać czy pewność w dopisaniu punktów mam rozumieć, że zapłaciliście już sędziemu ? Bo jak powszechnie wiadomo na tym polegają standardowe wrocławskie przygotowania do meczu Ruchem.
ps2. przperaszam wszystkich NORMALNYCH kibiców Śląska, że dałem się sprowokować gównarzowi.