KOSZULKI DO ZAKUPIENIA NA AUKCJI (wybierz!)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Koszulke jakiego piłkarza chciałbys licytowac?

Matuszek
4
8%
Woś
2
4%
Malinowski
1
2%
Molek
5
10%
Gorawski
22
42%
Śrutwa
18
35%

Liczba głosów: 52

Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: gerhat » 29 lis 2002, o 09:46

:wink: dzwoniłem do Leppera, dał dwie propozycje rozwiązania problemu:
1. niech Ci z Unii Europejskiej wplacą wadium 1.000,- ojro przed licytacją, a po wygraniu nalożyć clo 500,-ojro za wywóz dóbr narodu śląskiego
2. zrobić blokadę na granicach, nie dać im koszulek a dodatkowe zedrzeć z nich te podrobki bajernow, dortmundow itp. W celach logistycznych Lepper dekalruje pomoc Psychofanom.

ps.
o krajach CEFTA nic nie wspominał, tak że Schlesien tobie się upiekło (bo chyba do tej organizacji należycie)
:wink:

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#32 Post autor: vahanara » 29 lis 2002, o 10:40

Ja bym tam chciał koszulkę dr.Szalewicz. A raczej podkoszulkę... zajrzeć :lol: :lol: :lol:

fuhr
Kontakt:

#33 Post autor: fuhr » 29 lis 2002, o 12:44

vahanara pisze:Ja bym tam chciał koszulkę dr.Szalewicz. A raczej podkoszulkę... zajrzeć :lol: :lol: :lol:

hehehe
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Kosa

#34 Post autor: Kosa » 29 lis 2002, o 13:12

apm pisze:naprawde szkoda ze sie nikt nie dobral tego tematu...
czytam duzo o problemach finansowych naszego klubu i z tym zwiazanych klopotach.
zainstalowanie dobrego marketingu w naszym klubie pomoglo by z pewnoscia walczyc z tymi problemami albo nawet sie ich pozbyc.
kluby zachodnie zarabiaja wiecej na koszulkach itd. itp. niz na biletach wejsciowych na mecze.
naprawde nie moge pojac dlaczego z jednej strony sie marudzi o sytulacji finansowej a z drugiej nie wykorzystuje sie takich szans.
W pierwszym kroku wystarczylo by sprzedawac orginalne koszulki Ruchu i zbadac jaki jest popyt.
Jestem ciekawy co wy o tym myslicie i co nasz Moderator, który ma kontakt z prezesem o tym mysli.
Kiedyś był na forum temat dotyczący propozycji dla klubu, które pomogłyby poprawić kondycję finansową. Było tam wiele pomysłów (reklama, rozdawanie biletów itp), ale nic nie doszło do skutku. Ba, nawet nie zostało skomentowane przez prezesa. Pisałem nawet w tej sprawie na prv do niego i jak do tej pory nie doczekałem się odpowiedzi (podobnie jak czekam na odpowiedź dotycząćą składu zarządu Ruchu - prezes napisał, że nie ma chwilowo czasu i odpisze mi za jakiś czas - minęły już 2 miechy i nic).
Nadal twierdzę, że bez dobrego marketingu, żaden podmiot gospodarczy nie osiągnie sukcesu (czyt. zysku).

Pozdrawiam

DjMaciar
Kontakt:

#35 Post autor: DjMaciar » 29 lis 2002, o 15:13

apm pisze:
Schlesien pisze:No i powraca ten temat... Koszulki powinny byc w sklepach, bo jakos nie moge uwierzyc ze sie nie oplaca ich robic. Wiem, ze Ruch to nie Man Utd, ale napewno wielu kupcow by sie znalazlo. Zreszta marketing w naszym klubie powinien byc na lepszym poziomie. Wiecej pamiatek dla kibicow, przeciez na zachodzie kluby robia na tym niezla kase!!!
naprawde szkoda ze sie nikt nie dobral tego tematu...
czytam duzo o problemach finansowych naszego klubu i z tym zwiazanych klopotach.
zainstalowanie dobrego marketingu w naszym klubie pomoglo by z pewnoscia walczyc z tymi problemami albo nawet sie ich pozbyc.
kluby zachodnie zarabiaja wiecej na koszulkach itd. itp. niz na biletach wejsciowych na mecze.
naprawde nie moge pojac dlaczego z jednej strony sie marudzi o sytulacji finansowej a z drugiej nie wykorzystuje sie takich szans.
W pierwszym kroku wystarczylo by sprzedawac orginalne koszulki Ruchu i zbadac jaki jest popyt.
Jestem ciekawy co wy o tym myslicie i co nasz Moderator, który ma kontakt z prezesem o tym mysli.

zgodze sie z tym tylko na zachodzie ludzi na taka koszulke stac wszystkich ktorzy maja na nia ochote a po drugie to na mecze II-lig przychodzi po 10-15 tys.ludzi na II-lige przypominam a u nas na miedzynarodowym meczu jest tyle albo mniej wiec popyt jest wiekszy bo wieksza publika wiec moze o to chodzi ze te gadzety ida ale nie daja zadawalajacych skotkow(przychodu)wiec sie ich nie oplaca produkowac detalicznie
niewiem to jest tylko moja opinia
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

big

Re: KOSZULKI DO ZAKUPIENIA NA AUKCJI (wybierz!)

#36 Post autor: big » 30 lis 2002, o 14:42

wystawcie koszulke Sławka Palucha.....

niebieski78

#37 Post autor: niebieski78 » 30 lis 2002, o 20:00

super pomysl

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: L-o » 30 lis 2002, o 21:41

POMYSŁ Z AUKCJĄ JEST COOL. JAK BĘDZIE DUŻO OSÓB TO SUPER.
A JEŚLI CHODZI O MARKETING KLUBU TO PODZIELAM WASZE ZDANIE, POWINNY BYĆ ORYGINALNE KOSZULKI ITP.ITD.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH BLUE :!:

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: Mikoruch » 1 gru 2002, o 14:31

Kiedy ta aukcja ?

KK
Kontakt:

#40 Post autor: KK » 1 gru 2002, o 14:57

No najpierw musze wiedziec cyzje koszulki chcecie juz to wlasciwie wiem... Potem tzreba porobic fotki z przekazania, odebrac i wystawic na aukcje... mysle ze do tygodnia aukcja sie pojawi;)

Viro

#41 Post autor: Viro » 1 gru 2002, o 19:41

ja chetnie kupilbym taka koszulke ale jest 1 rzecz ktora naprawde mnie drazni
ta rzecza jest to, ze u nas z sezonu na sezon zmieniaja sie koszulki w jakich graja pilkarzena zachodzie nie wystepuje ten problem bo tam w koszulce pilkarze smigaja przez kilka sezonow a u nas co sezon to nowa koszulka wogole niepodobna do poprzedniej
pozdro

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#42 Post autor: radzion » 2 gru 2002, o 15:03

mysle ze w tej chwili bardzo duzo osob pewnie chcialoby kupic sobie koszulke slawka paucha:)ja miedzy innymi,tylko tak jak juz kilka osob napisalo powinno tych koszulek byc wiecej,poza tym pewnie nie wszystkich stac na to:((
a co do sprawy marketingu w klubie to wszyscy chyba widza jak jest,trzeba cos zmienic,tylko jak????

huta

#43 Post autor: huta » 3 gru 2002, o 01:41

Co do aukcji, super sprawa
Myślę, że na Allegro było by dobrze wystawić te koszulki, ALE! nie każdy jest zarejestrowany (ja np. tak ale mowa o innych). To już dylemat organizatorów i pomysłodawców :)

Cena wywoławcza nie ma tu oczywiście żadnego znaczenia to może być np. 1zł Wiadomo i tak że ta cena podskoczy o ładnych parę talarów...

Viro

#44 Post autor: Viro » 3 gru 2002, o 14:31

panowie i panie
mam propozycje aby moze wspolnie podawac jakies konkretne ceny wyjsciowe dla troznych koszulek
wiadomo, ze 1 sprzedaja sie drozej i cena wyjsciowa moze byc wyzsza od innych
co wy na to??

DjMaciar
Kontakt:

#45 Post autor: DjMaciar » 3 gru 2002, o 15:28

VIRO a moze zaczac od skromnych 5 zl kazda na ktora jest zainteresowanie mysle ze aukcja bedzie ciekawsza gdy nie wywinduje sie od razu ceny (moze nawet zaczac od 2 zl.?)
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

ODPOWIEDZ