>>> WYJAZD DO GLIWIC <<<
-
- Kontakt:
to po co chcesz jechac kielca ? :roll:ksruch pisze:A jo żech w tym sezonie opuścil yno dwa wyjazdy (LKS i Jaga), ale teroz niy jada, bo niy chca widzieć tych sk***ysynów, co majom nos w du***... Przeca sami pedzieli, że niy som my im potrzebni...
Dobra je*** to i nei rozmywac tematu!!
W czwortek wszyscy do Gliwic !!! Wyjazd Rzecz Święta !!!! :twisted: RUCH TO MY KIBICE !!
- 19r20
- Kontakt:
Chłopie,pomyśl trochę.Przecież to jest bliski wyjazd i rodzice wcale nie muszą się dowiedzieć że pojechałeś na mecz.Poprostu wychodzisz i mówisz że idziesz "do kolegi,koleżanki itp.(co tam uznasz za stosowne)"i że wrócisz np. o 21 i sprawa załatwionafazi_bangow pisze:Lepiej mi powiedzcie jak mam z rodzicami załatwić żeby jechać

-
- Kontakt:
fazi bangow napisał : Lepiej mi powiedzcie jak mam z rodzicami załatwić żeby jechać
[/quote]
Wez chłopie lepiej wogule nie jedz bo potem starzy sie dowiedzą dostaniesz wjebane , jeszcze przez misiąc z doma nie wyleziesz i najgorzesze ze zabronia ci dobranocke ogladać hehe.

Wez chłopie lepiej wogule nie jedz bo potem starzy sie dowiedzą dostaniesz wjebane , jeszcze przez misiąc z doma nie wyleziesz i najgorzesze ze zabronia ci dobranocke ogladać hehe.

A teraz po wielu latach, nie żałuję
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!
- m-p
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
m-p już próbowałem
i Tata powiedział że na dziadów nie jedzie z mama już załatwiłem tylko powiedziała, że tata musi sie zgodzić ale on dalej przy swoim stoi. a z tym kolegą nie wypali bo pomimo że mój tata na mecze nie chce jezdzić ale wie kiedy i z kim grają i jakbym poszedł do kolegi to by mi zadwonił sprawdzić. no ale nic będe próbował dzisiaj zadzwoni mój kolega do Taty 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: