Wszystko jest na dobrej drodze do 1ligi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#31 Post autor: Neo » 23 lut 2005, o 11:24

maRtol niy przeczytołeś dobrze:
NeoKibol19R20 pisze:Był jednym z piyrszych co rozmawioł z Klimkiem i załatwioł, żeby RepoRteR był naszym sponsorem!
A nawet jakby to jo niy mom zamiaru sie kłócić.

PozdRo :wink:

Jurysta1970

dobrze że taki rwetest sie podnosi!

#32 Post autor: Jurysta1970 » 27 lut 2005, o 16:46

Wiecie może dla niektórych z was to głupoty a Mariusz jest bogiem i najlepszym napstnikiem na swiecie!!Dla mnie nie!!Walczy ostatnio to fakt!Ale jesli ktoś policzyłby ilość bramek strzelonych do wszystkich 100%sytuacji jakie miał to okazałoby sie że jest jednym z gorszych!A wracając do przeszłości to czy nikt nie pamieta dlaczego w pewnym momencie przestał strzelać bramki Gorawski???Pamietacie jak Mariusz wrzeszczał na niego nawet na boisku?? A dlaczego odszedł Madej??Pomyślcie troszke!!!!A teraz? Nie uwazacier że to troszkę dziwny ikład byc pracownikiem i pracodawcą jednocześnie???I zeby nie było Marisz biza i mosór zrobili wiele dobrego dla Ruchu!!Ale nie tylko dobrego!!

ishateR

#33 Post autor: ishateR » 27 lut 2005, o 16:56

mozesz sie oboczyc liczba goli strzelonych przez ronaldo a liczba sytuacji po ktorych mogl sztrzelic : o
to samo torres jedna brama na 10 akcji ; o
henry cos malo strzelo
raul tez
narq
bez odbioru

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#34 Post autor: Scypion » 27 lut 2005, o 18:26

Wiesz moim zdaniem obwinianie Śrutwy za odejście piłkarzy do innych bogatszych klubów jest pewnym nadużyciem...nawet jesli chop mo trudny charakter to pozostaje liderem druzyny, i nie musi tolerowac wszystkich gwiazdorskich zachowań mlodszych, zresztą chyba przyjęte jest a przinajmi było że młodsi dostają po łapach od starszych w robocie, w drużynie...itp

KK
Kontakt:

Re: dobrze że taki rwetest sie podnosi!

#35 Post autor: KK » 27 lut 2005, o 18:29

Jurysta1970 pisze:I zeby nie było Marisz biza i mosór zrobili wiele dobrego dla Ruchu!!Ale nie tylko dobrego!!
Wiem ze pewnie nie zmienie Twojego zdania, ale wyraze swoja opinie. Masz jakies konkretne argumenty? Bo to czym rzuciles to suche, nic nie warte kąski zdan. Nie jest zadna tajemnica, ze Madej, czy Gora zachowywali sie po "gwiazdorsku", a pewni dzialacze nawet mowili ze obaj mieli nierowno pod sufitem.
Mlodzi niestety sa bardzo podatni na sodówę i jestem pewien, ze gdyby nie starsi zawodnicy, to znow popularnosc odbila by pewnym chlopakom. A ta zaleznosc strzelonych goli do sytuacji robi sie juz ŻAŁOSNA :lol2:

Jurysta1970

Oki

#36 Post autor: Jurysta1970 » 28 lut 2005, o 21:35

dobra niech będzie!Przesadziłem troszke z Mariuszem!!!Moja wina!!!Fakt ze facet zostawił sporo serca na boisku!!!Fakt że sie stara!!!I fakt ze w drugiej lidze jest najlepszy!!ale nie zmienie zdania że narobił sporo bigosu i kilku utalentowanych graczy odeszło przez niego z Ruchu!!!I ze jeszcze w pierwszej lidze to jemu wielokrotnie sodowa udezała do głowy!!!Tylko nie mówcie ze nie pamietacie jak czasem cały stadion domagał sie jego zmiany!!!Ale to teraz nie wazne!Wazne żeby znowu była pierwsza liga!!!a po wzmocnieniach i przy stabilnej sytuacji jest to realne!!!I to jest najwazniejsze!!! :lol:

KK
Kontakt:

#37 Post autor: KK » 28 lut 2005, o 21:42

No Jurysta :) Mnie bardzo ciesza tez takie blahe sprawy jak porozumienia ze Stadionem Slaskim. Mala rzecz, a cieszy 8)

ODPOWIEDZ