BLUZY PF

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: Goscioo » 30 sty 2005, o 09:32

jo zrobia bluzy z piekor a potem zaczna je rozprowadzac tylko wsrod kibicow mieszkajocych w chorzowie albo katowicach a moshe jesie w rudzie sl i siemianowicach no i jak starczy to jesiesie w swietochlowicach

ZASTANOWCIE SIE CO WY PISZECIE

Gość

#32 Post autor: Gość » 30 sty 2005, o 10:27

MiG29 pisze: Zresztą po co wam bluzy ekipy, którą nie tolerujecie i na którą tak źle pisaliście w kilku tematach.
otoz to
krotko i na temat
szkoda ze bluza niema faszystowskiego akcentu ale by bylo :)
pozdRo

kurczak1920

#33 Post autor: kurczak1920 » 30 sty 2005, o 10:44

NIEBIESKI_ pisze: a wy sie czepiocie pierdół o ch** wom chodzi
MiG29 pisze:Zresztą po co wam bluzy ekipy
Goscioo pisze:ZASTANOWCIE SIE CO WY PISZECIE
viro pisze:przesadzacie znowu
Jakoś nagle wszyscy piszą w liczbie mnogiej ( bo chyba nie pissecie Wy z szacynky do jakiejś osoby)

A jo chętnie bych sie dowiedzioł, kto sie czepia, kto chce te bluzy, kto przesada. Może te słowa są też kierowane do mnie, to jo by woloł, żeby na drugi roz ktoś napisoł mój nick abo co żebych sie mógł kapnąć.

A więc Mig ja takiej bluzy wcale nie chce, Goscioo zawsze zastanawiam się co pisze i to co ja napisałem w tym temacie było celowe, nie którzy to zrozumieli nie którzy nie, Viro nie wydaje mi się żebym przesadzoł, napisałem co o tym myśla, jeszcz jedno jak dla mnie to stadion to nie pokaz mody. A do wcześniejszych twojego postu Viro kajś wyliczołś żeś te trzy punkty, to o ile z pierwszymi dwoma się zgodza to już z trzecim nie barzdo, a też szłoby go napisać na odwrót, ale to nie temat by znów roztrząsać jakies sprawy. Każdy na stadionie jest potrzebny, a po niektórych wpisach nie bardzo to widać.

Tu co raz bardziej widać na tym forum, że jak się nie ma poglądów takich jak inni to od razu sie jest zjechany przez wielu, nawet takich co wcale tak nie uważają i tak naprawde nie mają nic do godki, ale przecież nie wypada nie mieć takiego samego zdania.

NP07
Kontakt:

#34 Post autor: NP07 » 30 sty 2005, o 10:45

NIEBIESKI_ pisze:ukasz a co tu drażniącego ?? Jakieś uprzedzenia ? wejź se je***j barana w ściana ! i może w waszych (twoij) łepie coś zatrybi że ktoś se zrobił bluzy i nie wszyscy w nich sie bydom bujać ! to nie piyrwsze tego typu bluzy ! a wy sie czepiocie pierdół o ch** wom chodzi ??? pozdRo dla noRmalnych .
Niebieski a kiedy ty robisz bluzy Bimber Gang :wink: :lol:

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#35 Post autor: KOCHŁOWICE » 30 sty 2005, o 10:51

Jo widziol bluza na zywo i jest za***iscie zrobiono :D PozdRo.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: Goscioo » 30 sty 2005, o 11:25

kurczak jo rozumia ze sa podziala i rozumia tesh to ze kazdy jest potrzebny bo sam zech jest zwykly szary kibic ale czy to jest powod zeby od razu dogadywac komos z tego powodu ze se zrobili bluzy (czyzby zazdrosc?)
a poza tym to przeczytaj dokladnie CALY moj post to moshe go zrozumisz a potem dopiero mnie cytuj

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: NIEBIESKI_ » 30 sty 2005, o 12:10

Egon projekty już som hehe chcioł byś tyż tako mieć ?! ukasz-jo yno wyrażom swoje zdanie. obraziłeś sie i niepisz już wiyncyj :lol: :shock:

[KOSA]

#38 Post autor: [KOSA] » 30 sty 2005, o 12:12

NIEBIESKI_ pisze:pozdRo dla noRmalnych.
dzieki,dzieki...również pozdRawiam 8)

Gość

#39 Post autor: Gość » 30 sty 2005, o 12:19

dobra zamknijcie temat bo sie nieciekawie robi
bluzy nie dla ciuli proste

Nanik
Kontakt:

#40 Post autor: Nanik » 30 sty 2005, o 13:09

Ch pisze:dobra zamknijcie temat bo sie nieciekawie robi
:lol: :lol: :lol: :lol: dokładnie :!: :!:

gregor
Kontakt:

#41 Post autor: gregor » 30 sty 2005, o 16:38

Ch pisze:dobra zamknijcie temat bo sie nieciekawie robi
Dokładnie co do zamknięcia tematu.
Tylko nie nazywej innych ciulami bo jak by nie byli są kibicami tej samej ekipy. :wink:
moim zdaniem jak ktoś chce tako bluza to napewno morze ją mieć wystarczy sie WYKAZAĆ !!
a gdzie ?? niech sobie sami odpowedzom ci co tak narzekają Pozdro dla wszystkich NIEBIESKICH
ZAMKNĄĆ TEMAT!!
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Zablokowany