TuRniej foRumowiczów ?
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chetnych do wziecia udzialu zapraszam do wpisow na
http://www.ruch.chorzow.forum.glt.pl/ w dziale "kibole" jest o tym
http://www.ruch.chorzow.forum.glt.pl/ w dziale "kibole" jest o tym
siemianowice
jestesmy za zorganiowaniem turnieju dla kibiców z ruchu z okresie zimowym siemianowice sa za
-
- Kontakt:
ostatnio zalatwialem taki turniej dla naszej szkoly...i wiem ze bylo ciezko o terminy [tyla szczescia bylo ze kierownik hali jest w radzie naszej szkoly]...hala Hajduki prawie kazdy dzien ma zajety i bez znajomosci w Morisie sie nic nie ukulo...kazda sobota i niedziela jest zajeta przez Chorzowską lige Halową i tego nie da sie przeniesc bo oni za to placą...Viro pisze:moje pytanie jest proste
kto z was ten turniej zorganizuje??
tj. hala na caly dzien (sobota) tylko wchodzi w gre , szatnie dla zawodnikow jakies napoje itd??
rzucic pomysl kazdy potrafi ale kto z was za tym polata??
po drugie hala MORIS na dabrowskwego takze jest oblezona przez caly rok przez Albę, Clearex, piłkarki reczne i szkoły które wynajmuja halę....zostaje jeszcze hala na Halembie i hala w SP nr ,,5"...ale tam tez jest wszystko zajęte zawsze....na moje oko...ciezko bedzie cos znalezc.....a tak poza tym godizna na hali to koszt okolo 100-150 zl
PS
mysla ze z tego nic nie bedzie...chyba ze zaczekomy do wisony i na placu sie pogromy

za Tobą pójde w ogień, wode..
Halembska Hala Sportowa w Rudzie Śl. wydaje się być dobrym rozwiązaniem, aczkolwiek wypadałoby się dowiedzieć ile pobierają za jej wynajęcie
Ta hala jest całkiem przyjemna i co najważniejsze zawsze można ją wynająć, ekstra szatnie, sauna, prysznice w nienagannym stanie, kto był tam choć raz wie o czym mówie.
Myślę że właściciel sali na halembie nie robiłby nam kłopotów jeśli mielibyśmy ją wynająć.
pozdRawiam przedmówców!

Ta hala jest całkiem przyjemna i co najważniejsze zawsze można ją wynająć, ekstra szatnie, sauna, prysznice w nienagannym stanie, kto był tam choć raz wie o czym mówie.
Myślę że właściciel sali na halembie nie robiłby nam kłopotów jeśli mielibyśmy ją wynająć.
pozdRawiam przedmówców!
-
- Kontakt:
hala na Halembie koszt 80-100zl chyba....zalezy od oswietlenia czy sie uzywa..a tam w tej chwili jest hu***a bo wisi na suficie jaksa zielona siatka(zawieszana zawsze na imprezy barb orkowe i studniówkowe) i oswietlenie gówno daje, nonstop je ciemno, poza tym hala jest slabo ogrzewana :? ....W SP ,,5" na dzien dzisiejszy jest chyba najtaniej, i poza tym hala tam zostala powiekoszna i wyrementowana, tylko taki chlam jest ze narazie szatni tam nie ma, bo sa w remoncie, a z terninami to pewnie by cza to rozlozyc na kilka wieczorow o poznej porze..
za Tobą pójde w ogień, wode..
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo juz kiedys tyz lotolech zeby zorganizowac podobny turniej, ile przytym bylo nerwow i przeklinania hoho, to nima takie proste, ale jakby co to jo bych byl chyntny na pokopanie 

[img]http://img34.imageshack.us/img34/6540/fanalaziska7cp.gif[/img]
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"