Together We Are Strong

pozdrawiam przedmówców!
[PL]Vidar pisze:Dziwi mnie fakt totalnej zlewy ''goroli'' przez ''hanysów'', ja rozumiem lokalny patriotyzm itd. ale chopcy bez przesady to było dobre w latach 20-tych albo w ''wojnie domowej'' , szczerze powiedziawszy nie cierpie określenia-''gorol'' , sam jestem z Górnego Śląska i jestem hanysem ale jeszcze nigdy nie przyszło mi do głowy żeby poniżać kogoś z tego powodu że jest spoza Oberschlesien. Poza tym fan cluby z Polski powinny łamać bariery lokalnej niechęci do ''obcych''. Takie podziały nie mają najmniejszego sensu i osłabiają tylko wizerunek kibiców Ruchu Chorzów. Jakiś poziom trzeba prezentować, tak mi sie przynajmniej wydaje- moim nieco skromnym zdaniem![]()
Together We Are Strong:twisted:
pozdrawiam przedmówców!
Bądź łaskaw nie czepiać się przedrostka koło ksywy :lol:DjMaciar pisze: WIDAC PO NICKU ZES JEST Oberschlesien :lol: :lol: :lol: :lol:
A JAK ZES TAKI SLAZOK TO MOZE PO SLASKU COSI NASZKROBIESZ SAM
Jo by niy był jo jak bych w ty sprawie niy zabroł głosu. Niy wyjeżdżej mi sam z poziomym jak jo mom prezyntować . Coś mi sie zdo żeś ty je ślonzok jak sorry z kozi pity Reisetasche - abo jak w gymba Ci plujom to padosz że dyszcz leci. Ciebie niy przyszło nigdy do gowy aby poniżać goroli[PL]Vidar pisze:Dziwi mnie fakt totalnej zlewy ''goroli'' przez ''hanysów'', ja rozumiem lokalny patriotyzm itd. ale chopcy bez przesady to było dobre w latach 20-tych albo w ''wojnie domowej'' , szczerze powiedziawszy nie cierpie określenia-''gorol'' , sam jestem z Górnego Śląska i jestem hanysem ale jeszcze nigdy nie przyszło mi do głowy żeby poniżać kogoś z tego powodu że jest spoza Oberschlesien. Poza tym fan cluby z Polski powinny łamać bariery lokalnej niechęci do ''obcych''. Takie podziały nie mają najmniejszego sensu i osłabiają tylko wizerunek kibiców Ruchu Chorzów. Jakiś poziom trzeba prezentować, tak mi sie przynajmniej wydaje- moim nieco skromnym zdaniem![]()
Cytat ekstra do Cia i tela na temat poniżanio.W ustawie o mniejszościach narodowych nie ma śladu po Ślązakach. Gdzie wyparowały 173 tysiące obywateli?
Co do Kutza to on jest ślonzok i kibic Ruchu, ale to właśnie Kutz głosowoł w Senacie za mniejszosciami ... seksualnymi. Wstyd. To dowodzi jednemu, że nie ma świętych krów, Kutza możemy chwalić za jedno ale za drugie nalezy mu się porzadne ślaskie: Ty ciulu!Lysy pisze:"Panowie" ,że tak powiem po gorolsku.Jeśli teroz by znów ten spis zrobili byłoby nos dwa razy tela z tego co wiem . a czytocie Kutza w GW? Jak nie to poczytejcie archiwum z zeszłego tydnia i jeszcze dwa tydnie temu,Tyn chop łotwiero oczy na wiela spraw.taka np.Simonides głosowala przeciw mniejszościom.Wiela łona dostała kasy od Kwacha za to? tego ludzka rzecz nie poradzi opisać;) Simonides? DZiołcha ze Ślonska? a głosowała przeciw?????
primo: Tu pomyłka - jestem ślązak, a to że nie pisuje po śląsku nie oznacza że nim nie jestem, tak więc wypraszam sobieLutz pisze:
Jo by niy był jo jak bych w ty sprawie niy zabroł głosu. Niy wyjeżdżej mi sam z poziomym jak jo mom prezyntować . Coś mi sie zdo żeś ty je ślonzok jak sorry z kozi pity Reisetasche - abo jak w gymba Ci plujom to padosz że dyszcz leci. Ciebie niy przyszło nigdy do gowy aby poniżać goroliA oni mogom nos
Wiela lot my byli poniżani egal przez kogo ( Poloków ) , wiela lot byli my wykorzystywani i ograbiani , przez komuchów ( goroli) z Warszawy . Ty ześ tak naprowdy nigdy jeszcze po paploku niy oberwoł od gorola za to , że godosz po ślonsku
Jak długo żyja i pamiyntom to my byli MY a łoni to gorole , tak było jest i na szczynście bydzie . Nie chca sie rozpisywać bo mógbych sam na cało strona pisać ..........ale co do fan klubów co to powinny łamać bariery lokalnej niechęci jak żeś to piyknie napisoł .....mom propozycjo ......jedź na sosnowiec , zacznij godać po ślonsku i zoboczysz jak sie łomie ...............ale niy bariery ino gnaty. Na koniec pytanie : z Zabrzym tyż momy ta bariera niechynci złomać
Jak by to piyknie było - Ruch i Górnik dwa bratanki pra
- mom nadzieja że tego niy dożyja
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: 19Ruch20R, Byzy, Google [Bot], Marciak, NG1920, WolnyLogin i 53 gości