Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Gość
Kkubicki pisze:Wojtek ale watpie abys wolal miec Ruch ktory ma kilku podejrzanych ludzi we wladzach

Krzysiu wierz mi że moja radość bedzie pełna w momencie jak zobocza zdrowe zasady funkcjonowania tego klubu... Poczekamy zobaczymy
Jak narazie życzę powodzenia Panu Klimkowi i sporo cierpliwości i dystatnsu do niektórych ludzi z klubu 8)
-
Neo
-
Kontakt:
Damiano pisze:Wy nie piepszcie gupot ino zadupiać do REPORTERA ciuchy na zima kupować a bydzie dobrze
Jo już był łostatnio :lol: Wywalilech tam cołkiym sporo kasy 8)
a jo mom nadzieja ze wkoncu cos ruszy do przodu.klimek mo leb na karku i wie co robi i mom nadzieja ze wkoncu dzieki jego pomocy zarejestruja ta spolka bo tamte ciptoki jakos sie do tego nie kwapiamom widac terozki jak im na tym zalezy mom nadzieja ze reporter dali bydzie sponsorowol ruch bo aby mom za frree karnet
Skond mosz tyn karnet

-
Jr
popierom Wojtka poczekomy zoboczymy a może coś z tego wyjdzie ale nie oszukujmy sie na Śląsku nie ma kasy na bala zoboczcie kaj są kluby z naszego regionu jeżeli p.Klimek zainwestuje w nasz Ruch a chłop mo jaja i przedewszystkim bedzie dbał o grajków (w końcu kamrat Śrutwy)
no może bedzie troszka lepiej bo niewierza że chłopa finansowo stać na awans ale poczekojmy jeszcze trocha Klimek+sponsor z Czech i Austrii ....byc moze lepsze jutro?
-
jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Za każdym razem jak ktos cos napisze że juz idzie lepsze to wszyscy sie podniecają i wypisuja cuda jakby juz my awansowali do ekstraklasy. Poczekamy zobaczymy. Do wiosny daleko a po drodze jeszcze będzie wiele takich kwiatków.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
Patton
-
Kontakt:
W poniedzialek mialy sie wazyc losy klubu. Jak sie okazalo, ze nic z tego nie bedzie to mamy najstarszy na swiecie chwyt propagandowy - a co, teraz wszyscy pieja z zachwytu. A ja mam pytanie - dlaczego akurat teraz sie da zalatwic SSA, sponsorow itd, a pol roku temu sie nie dalo? :lol: Jak juz kiedys napisalem, jak zobacze dobrze funkcjonujacy klub, zarzadzany prawidlowo to uwierze. Jak narazie dla mnie - kolejny wspanialy chwyt pod publike. 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
maRtol
Skond mosz tyn karnet

[/quote]
z roboty

-
Marik
-
Kontakt:
Ludzie myślcie to nie boli!!!! Jak czytam niektóre wpisy to nie wiem czy śmiać się czy płakać! Dla niektórych to my juz jesteśmy w I lidze, a ja twierdzę że do tego to jeszcze długa droga. Po pierwsze jak narazie to nie ma spółki, która miałaby przejąć drużynę i nie widzę takich możliwości aby dało się ją powołać w 2 tygodnie. Po drugie jakoś nie wieżę w tych wielkich sponsorów z Czech i Austrii, bo słyszę o nich juz też tak samo długo jak o SSA, a uważam ze taka firma jak Reporter nie jest w stanie sama pociągnąć ten kram nawet na II ligowym poziomie. Obym się mylił ale tak jak niektórzy (m. in. Patton, WojtekO - ludzie nalężący do tych "kumatych") jak nie zobaczę to nie uwieżę, po prostu za dużo niezrealizowanych obietnic w ostatnich latach słyszałem.
-
Ryjek
-
Kontakt:
Marik może potrzebna jest wlasnie wiara ?

-
Gość
Ryjek pisze:może potrzebna jest wlasnie wiara ?

nawet wiara, zeby trwala potrzebuje od czasu do czasu swiadectw...
-
Anmael
-
Kontakt:
A ja wierze !! bo tu juz nic innego nie pozostalo ... niestety
Ruuuuuuuuchu KOCHANY klubie nasz.........
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
-
Dziobol
mam nadzieje ze p. Klimkowi uda się odbudowac tradycje Ruch-u tak jak udało mu sie wypromowac Reportera . POWODZENIA
-
Darek
POZYJEMY ZOBACZYMY ALE NA RADOSC MOIM ZDANIEM JESZCZE ZA WCZESNIE. :roll:
-
Marik
-
Kontakt:
Ryjek tak jak powiedział WojtekO czasami trzeba tę wiarę podtrzymać jakimiś konkretami, a tych w ostatnim czasie brakuje.
A swoją drogą to kiedyś usłyszałem niezłą definicję wiary:
wierzyć to uznać za prawdę coś co chcemy żeby było prawdą.
Trzymając się tej definicji trudno mi w swietle ostatnich wydarzeń w Ruchu wierzyć w szybki awans.
-
Dziobol
ruby z kaliny pisze:nojlepi to dzisioj napisali w dzynniku ze w ruch pora lot tymu chciol zainwestowac Ciupial i ze go wyciepli z cichy nie wiem wiela w tym je prowdy ale tymu co go wyciep to bych napierdolil do karku

A jak myslisz kto go wyciepnol -------------- Nasz krystian rogala bo on chcial byc prezesem , aCupiał postawił wrunek ze to on będzie kierowl Ruchem
-
Dziobol
NeoKibol19R20 pisze:Damiano pisze:Wy nie piepszcie gupot ino zadupiać do REPORTERA ciuchy na zima kupować a bydzie dobrze
Jo już był łostatnio :lol: Wywalilech tam cołkiym sporo kasy 8)
a jo mom nadzieja ze wkoncu cos ruszy do przodu.klimek mo leb na karku i wie co robi i mom nadzieja ze wkoncu dzieki jego pomocy zarejestruja ta spolka bo tamte ciptoki jakos sie do tego nie kwapiamom widac terozki jak im na tym zalezy mom nadzieja ze reporter dali bydzie sponsorowol ruch bo aby mom za frree karnet
Skond mosz tyn karnet

Pracownicy REPORTERA dostaja karnety

mnie to cieszy

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 43 gości