Przypuszczalny transfer Jana Wosia

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Miroslaw
Kontakt:

#31 Post autor: Miroslaw » 20 lis 2004, o 10:57

Wos nom sie by przydol,a to co sie wkurwil i zjechol jednego szydercy to sami wiecie jacy niekiere som wielkie kibice.Jo som mom ochota nie jednymu wdupcyc jak rycom po chopcach.JO jestech ZA

kibic1920

#32 Post autor: kibic1920 » 20 lis 2004, o 13:26

Jak mamy awansowac to Wos bardzo by sie przydal tymbardziej ze odejsc chce Smarzynski :cry: A to co powiedzial to chyba nie ma znaczenia bo kibice mowia nieraz roze rzeczy i polowa z nas tak samo by sie zachowala. A ostatnio pilkarze ktorzy wracaja sa najlepszymi zawodnikami ( Bizacki, Mosor, Molek). Potrzebujemy takich zawodnikow i jak chcemy awansowac to jak najwiecej pilkarzy musimy miec ktorzy sa "niebiescy" !

niebieski78

Re: Przypuszczalny transfer Jana Wosia

#33 Post autor: niebieski78 » 21 lis 2004, o 19:18

Piotrek Ch pisze:Czy on aby napewno nam potzrebny?? wystarycz popatrzeć na wyniki jego klubu:/
temat bardzo rozdmuchany ale odpowiem Ci na pytanie bo wczoraj go widzialem przeciw Pogoni live i byl...rewelacyjny

Nanik
Kontakt:

#34 Post autor: Nanik » 21 lis 2004, o 19:55

Jo wom powiem yno tela ze Jasiu tu nie przydzie grac!!!!!!!!

Piotrek Ch

#35 Post autor: Piotrek Ch » 21 lis 2004, o 20:16

No to dlaniego był by raczej krok do tyłu z pierwszej ligi do drugiej

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#36 Post autor: Scypion » 22 lis 2004, o 07:19

faktycznie pieprzysz fleki ...jaki krok do tylu ? Ruch to nie jest zaden krok do tylu ...na pewno nie w wymiarze sportowym i nie w stosunku do odry...jak widac po czesci wynikow ta druzyne stac na wiele jesli unormuje sie sytuacja w klubie (a to jest warunek jakichkolwiek znaczacych transferow czyli przyjscia wosia też...) to wtedy Ruch bedzie walczyl o awans a w czym to jest gorsze od gry o nic w 1 lidzei zajmowania miejsc od 9 do 12 ?

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#37 Post autor: esiu1920 » 24 lis 2004, o 10:37

Krok do tyłu? No nie wiem. W Odrze już nic dobrego go nie spotka a przed Ruchem zapowiada się nie zły okres. Ja twierdze że jeśli zostanie w Odrze to popełni błąd. Coś mi niebieskie serce podpowiada że na jesień to z Odrą się zamienimy miejscami . My 1 oni 2 liga. Tak ja to widzę , taka jest moja koncepcja. Wyzwanie jest , awans do ligi , miejmy nadzieję że Woś podejmie się wspólnie z Ruchem sprostać temu zadaniu, bo jest nam potrzebny.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: spyru » 24 lis 2004, o 15:24

Wos sam mowi ze najlepszy okres w karierze mial u nas. Ale czy to wystarczy???? Proponuje zalozyc odrebny temat odnosnie transferow, bo takich jak ten moze sie pojawic wiecej, a po co robic zamieszanie! Tym bardziej ze "Nowi pilkarze w Ruchu" ma juz prawie 40 stron. Zszedlem troche z tematu za co soRRy
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ODPOWIEDZ