podsumowanie rundy
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Często pojawiało się tutaj narzekanie na Tobrka, bo fakt, że nie zachwycał, ale teraz jak przeglądam te bramki to trochę udziału tam miał:
- Radomiak Ruch
- Ruch Piast
- Ruch Świt na 2 1
Wszytskie te mecze wygraliśmy tą jedną bramką.
P.S> nie mam głosu w relacjach tv z derbów z gieksą. Nie ma głosu czy to coś u mnie?
- Radomiak Ruch
- Ruch Piast
- Ruch Świt na 2 1
Wszytskie te mecze wygraliśmy tą jedną bramką.
P.S> nie mam głosu w relacjach tv z derbów z gieksą. Nie ma głosu czy to coś u mnie?
Ostatnio zmieniony 28 lis 2004, o 14:44 przez jajo, łącznie zmieniany 1 raz.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Z tym składem na atak na liga nie ma szans.
Brak rezerw (Mława pokazała to dobitnie) , ale i pierwszy skład potrafi zagrać katastrofalnie (np.Sosnowiec, gorole byli lepsi umiejętnościami i co gorsza zdecydowanie lepsi ambicją i zaangażowaniem). Pomijam tu w ogóle początek sezonu, bo potem było lepij, ale ino na Cichej (coś jest generalnie nie tak z wyjazdami i tu jest kłopot, bo z Radomskiem i Radomiakiem na wyjazdach to mu jush grali, ale z drużynami trocha lepszymi same ftopy)
Brak rezerw (Mława pokazała to dobitnie) , ale i pierwszy skład potrafi zagrać katastrofalnie (np.Sosnowiec, gorole byli lepsi umiejętnościami i co gorsza zdecydowanie lepsi ambicją i zaangażowaniem). Pomijam tu w ogóle początek sezonu, bo potem było lepij, ale ino na Cichej (coś jest generalnie nie tak z wyjazdami i tu jest kłopot, bo z Radomskiem i Radomiakiem na wyjazdach to mu jush grali, ale z drużynami trocha lepszymi same ftopy)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie wiedzilem gdzie zadac to pytanko...ale chcialem sie zapytac kumatych co jest ze zdrowiem Piotrka Mosóra?? zagra jeszcze w tym sezonie?? bylby naprawde wzmocnieniem(w walce o awans...:p ) na wiosna gdyby powrocil do formy sprzed kontuzji.....zycza mu powrotu na boisko....3maj sie!! 

za Tobą pójde w ogień, wode..
- radzion
- Kontakt:
z tego co wiem to twoje zyczenie prawdopodobnie sie spelni,no ale lepiej jakby o tym napisal ktos kto jest blizej manszaftuKlimzowiec pisze:nie wiedzilem gdzie zadac to pytanko...ale chcialem sie zapytac kumatych co jest ze zdrowiem Piotrka Mosóra?? zagra jeszcze w tym sezonie?? bylby naprawde wzmocnieniem(w walce o awans...:p ) na wiosna gdyby powrocil do formy sprzed kontuzji.....zycza mu powrotu na boisko....3maj sie!!
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: