Co ty pir.. jak masz tyla kasy to dawaj . A nie obrażaj innych co nie siedzą w zadnym Ultrasowaniu.Tylko maja inne sprawy organizacyjne .Bogas pisze:Jak narazie sam pacza to widac ze malo ludzi jest tym zainteresowanych jak widac duzo ludzi umnie tylko pisac , wychwalac sie a w szcegolnosci krytykowac. Jakby tak karzdy zaczol dzialac, albo choc tylko dawac co miesieczne skladki na Ultras lub np. teraz na Sektorowke to by bylo calkiem inaczej , ale widac ze wiekszosci nie zalezy na wizeruku kibica Ruch Chorzow moze sie bojom do tego przyzac.
Tym wszystkim padalom co nic nie robiom , do niczego sie dolaczejom
wielkie hu* WAM W DUPE PEDALY.
Kasa na sektorówke
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak mosz ochota podupczyc to poszukej se chetnych kaj indzij, abo wsadź se go w swoja, :arrow: jak Ci starczy.Bogas pisze:Jak narazie sam pacza to widac ze malo ludzi jest tym zainteresowanych jak widac duzo ludzi umnie tylko pisac , wychwalac sie a w szcegolnosci krytykowac. Jakby tak karzdy zaczol dzialac, albo choc tylko dawac co miesieczne skladki na Ultras lub np. teraz na Sektorowke to by bylo calkiem inaczej , ale widac ze wiekszosci nie zalezy na wizeruku kibica Ruch Chorzow moze sie bojom do tego przyzac.
-
- Kontakt:
może za bardzo mie poniosłoUTYMAN pisze:Co ty pir.. jak masz tyla kasy to dawaj . A nie obrażaj innych co nie siedzą w zadnym Ultrasowaniu.Tylko maja inne sprawy organizacyjne .Bogas pisze:Jak narazie sam pacza to widac ze malo ludzi jest tym zainteresowanych jak widac duzo ludzi umnie tylko pisac , wychwalac sie a w szcegolnosci krytykowac. Jakby tak karzdy zaczol dzialac, albo choc tylko dawac co miesieczne skladki na Ultras lub np. teraz na Sektorowke to by bylo calkiem inaczej , ale widac ze wiekszosci nie zalezy na wizeruku kibica Ruch Chorzow moze sie bojom do tego przyzac.

Ostatnio zmieniony 29 lis 2004, o 10:19 przez Ryjek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Te Gerhert i Utyman po pierwsze wiem ze karzdy mo rozne warzniejsze wydatki i karzdymu jest kasa potrzebo, ale glownie te slowa jo powiedziol do tych co wolom isc sie na***ac, kupic sie dragi lub inne ciulstwa, Ale wiem ze duzo ludzi co przychodzi na Ruch to moglo by dac te 10zl co miesiac i nic im by sie nie stalo, napewno by nie zubozeli.Teraz na tej liscie jest wiekszosc mlodych ludzi co umiom nazbierac 10zl na miesiac i dac oraz som osoby co dowajom nawet wiecej. Nastepnie te slowa wypowiedziol jo tym ludziom co jak cos przygotowalismy to potrafili to sp....np. byly kartoniki, z eRkami lub inne i nie umieli ani wstac i podnies tak jak wiekszosc kibicow.I jeszcze jedno co do pieniedzy, po pierwszy jakby tak karzdy kto przychodzi na szpil a jest ok. 2000 ludzi na szpilu dol przynajmnie 1zl. to by bylo za***iscie ale jak wom szkodzi dac przynajmnie ta zlotowka to sorki ale o czym my tu mowimy. I nie mowcie zeby bylo zle jakby co chwila chopcy cos robili, odpalali jakies fajerwerki dzwigali kartonki lub inne rzeczy a nie siedzieli na du*** i nawet nie umieli zaspiewac calym stadionem jednej piosenki choc jeden raz przez caly szpil.Czy nie mam racji.Co chcecie myslec to myslcie jo co miolem do powiedzenia to powiedziolem, ale przecierz karzdy ma swoje zdanie nie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bogas mieć swoje zdanie, a obrażać innych to dwie rózne sprawy.
Ktoś tu napisał że nie kazdy ultras musi dawać składki, ja powiem inaczej, że nie trzeba mieć z Ultras nic wspólnego żeby też dać.
Ja dawałem kase chłopakom jak jeszcze o czymś takim jak zbiórki internetowe nikomu się nie sniło, min. na te R-ki, płace składki do dwóch stowarzyszeń działajacych w Ruchu i nie do kazdej akcji się przyłączam ale nie znaczy to zebys wrzucał wszystkich do jednego wora co się nazywa pedały i za to Cie zje..., bo Ci się należało.
Mrzonki typu kazdy da złotówkę już się pojawiały i to nic nie da bo zaraz będzie 100 celów i 100 złotówek, bo każdy jest ważny.
To że nie chcą ludzie dawać to nie świadczy o tych ludziach a raczej o tych co zbierają, że używają złych argumentów i ja Ci nie powiem jakie argumenty byłyby skuteczne, ale napewnie nie taki, żebyś wyzywał wszyskich wkoło od pedałów i innych kurew. W ten sposób zbierzesz jeszcze mniej niz dotychczas.
Ktoś tu napisał że nie kazdy ultras musi dawać składki, ja powiem inaczej, że nie trzeba mieć z Ultras nic wspólnego żeby też dać.
Ja dawałem kase chłopakom jak jeszcze o czymś takim jak zbiórki internetowe nikomu się nie sniło, min. na te R-ki, płace składki do dwóch stowarzyszeń działajacych w Ruchu i nie do kazdej akcji się przyłączam ale nie znaczy to zebys wrzucał wszystkich do jednego wora co się nazywa pedały i za to Cie zje..., bo Ci się należało.
Mrzonki typu kazdy da złotówkę już się pojawiały i to nic nie da bo zaraz będzie 100 celów i 100 złotówek, bo każdy jest ważny.
To że nie chcą ludzie dawać to nie świadczy o tych ludziach a raczej o tych co zbierają, że używają złych argumentów i ja Ci nie powiem jakie argumenty byłyby skuteczne, ale napewnie nie taki, żebyś wyzywał wszyskich wkoło od pedałów i innych kurew. W ten sposób zbierzesz jeszcze mniej niz dotychczas.
-
- Kontakt:
I co z tego z robi błedy ortograficzne !! Nie kazdy jest taki wykształcony jak Ty! Ale wazne ze chce cos dzialac , a nie siedzi tylko na necie i marudzi. Ale jestem zdania ze jak ktos nie chce sie angazowac w Ultras to nie , jego wybor i nie powinno sie go wyzywac od chujow( ale z drugiej strony nie dziwia sie ze czasem sam niektorym puszczaja nerwy..) .Sadze ze jakbym mial te 40 lat to nie bawilbym sie juz w ultraske , ale dopingowac zawsze mozna. Jo zauwazyl ze od 3 maja na tym forum wszyscy sie ze wszystkimi wadza , a tym dzialaniem niczego nie osiagniemy. Przeciez sa my jedna wielka niebieska rodzina. Pozdro
Do przodu ide twardo , schowany za swa garda ...
-
- Kontakt:
wyluzuj :o godosz jak do jakiegos gieksiorza :twisted:AdiC pisze:Bogas
Za stary i za poważny żech jest żeby mie takie gówno jak ty obrazalo. A kup sie słownik bo do pisanio mosz chęci duże ino umiejętności małe. Jak ci już pisali czyms takim to ino skutecznie odstraszosz ludzi od fajnego pomysłu.
Wal sie na ryj.
- vinc84
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: