Czyżby krach??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Viro

#31 Post autor: Viro » 11 lis 2004, o 14:02

m-p Stowarzyszenie nie organizuje opraw!!!
tym zajmuje sie NU

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#32 Post autor: Patton » 11 lis 2004, o 14:22

Viro - a tak szczerze mowiac, to kogo to obchodzi?? :?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Vincent Vega

#33 Post autor: Vincent Vega » 11 lis 2004, o 14:36

Wiem co nieco z pewnych zrodel o obecnej sytuacji w klubie. Poprzedni zarzad (mr. R) wszystko elegancko pochowal. Niestety teraz brudy wychodza i to wszystkie naraz. Jo to widza w czornych kolorach.Bedzie ciezko ale domy rady!!!! Muszymy !!!

19Gumis20
Kontakt:

#34 Post autor: 19Gumis20 » 11 lis 2004, o 14:44

Teraz jest najlepszy czas dla tych ktorzy chca zniszczyc RUCH :? jakos dziwnie wszystkie problemy sie kumuluja, my mogymy isc ino w sobota i dopingowac NIEBIESKICH a dzialaczom CHWD !!! :evil:
[img]http://img34.imageshack.us/img34/6540/fanalaziska7cp.gif[/img]
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"

Dallan Forgaill

#35 Post autor: Dallan Forgaill » 11 lis 2004, o 15:12

a mówiłem że rogala nas słodziutko ruchał w pupe i że mleczko też będzie hehehhehe

to takie proste...

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: hanys1920 » 11 lis 2004, o 15:21

Prosze tu wszyscy wszystko wiedza. Może byście w takim razie spróbowali swoją wiedze jakoś spożytkować :?: A jak? WojtekO podał na poprzedniej stronie przykładową formę pomocy (czyt.SS) Przecież w końcu Ruch to wasz ukochany klub!!
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

19Gumis20
Kontakt:

#37 Post autor: 19Gumis20 » 11 lis 2004, o 15:30

hanys1920 pisze: Przecież w końcu Ruch to wasz ukochany klub!!

hanys a Twoj nie ??? :?
"On nie umarł za Ciebie, lecz po to by syjonu wiara zabiła Nas, Bóg to Twoje sumienie, to nie semicki fetysz który nadstawia twarz"

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#38 Post autor: Patton » 11 lis 2004, o 15:58

Hanys jest wtyczka Zabciow :lol: :lol:

19Gumis20
Kontakt:

#39 Post autor: 19Gumis20 » 11 lis 2004, o 16:00

no chyba ze tak Patton :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: gerhat » 12 lis 2004, o 09:12

Viro pisze:a nie widzicie , ze jest lepiej?? :lol:
ja widze swiatelko :lol:
sorki Gerhat nie moglem sobie darowac tej uszczypliwosci
a tak wogole to juz sie nawet nie denerwuje tym wszystkim , za***ista komedia w wyknonaniu kilku ludzi urzedujacych pod nazwa KS RUCH CHORZOW
nie ma sprawy viro to żadna uszczypliwość, co więcej dziwi mnie ton wielu wypowiedzi, który nazwałbym panikarką (to nie do ciebie). Szerzej na ten temat wypowiedziałem się w tematach Ruch-Korona i Atmosfera w Ruchu więc nie będę się powtarzał tutaj.
Jeszcze Ruch będzie Wielki

kibic1920

#41 Post autor: kibic1920 » 12 lis 2004, o 11:56

Mialem tego nie pisac ale jak widze co tu niektorzy pisza to wam to napisze. Mial byc sponsor i to dosyc bogaty ( sprzedaja luksusowe samochody na terenie śląska, małopolski) malo ludzi o tym wiedzialo choc pewnie stowarzyszenie wiedzialo o tym choc na forum nikt o tym nie pisal bo taki byl jeden z warunkow zeby wiedzialo o tym jak najmniej osob. Dlaczego nie ma sponsora ? Mecz z ŁKS - em i jeszzce jeden powod o ktorym kiedys napisalem na forum ale Viro usunol ten post z oczywistego powodu :wink: Pisze to dzis dlatego ze wczoraj widzialem sie z jednym z wlascicieli tej firmy. Wyszlismy na zewnatrz na chwile i tak sobie gadalismy o pilce pozniej o Ruchu. Zapytalem sie go czy wogole jeszzce mysla o NASZYM :!: klubie powiedzial ze nie. Powod jest jasny po meczu z ŁKS - em i po kilku bojkach z udzialem naszych "kibicow" ( ktorzy oczywiscie chca dobrze dla klubu :roll: ) nikt nie chce byc z tym kojarzony. A jak czytam forum o fanach gdzie bedziemy wieszac i pomysly niektorych jak znow doprowadzic do tego zeby byly ploty to sie im nawet nie dziwie. Na sam koniec powiedzil mi tak " przez forum tracicie polowe sponsorow" i moze cos w tym jest bo jak ktos ma zainwestowac duzo kasy w jakis klub to widaomo ze na to forum sobie wejdzie a jak czyta tu niektore rzeczy to poprostu rezygnuje bo nie chce zeby jego firma kojarzyla sie z zadyami na stadionach. Niewiem o co chodzi wam z tymi fanami i plotem i mnie to nie interesuje ale zanim cos tu napiszecie a pozniej zrobicie zastanowcie sie bo to niektorych odstrasza od dania kasy na N A S Z klub :!:

Ps : pozdRo dla Vira i wiem ze tamten post musialem usunac ale ten jzu chyba jest ok 8)

Viro

#42 Post autor: Viro » 12 lis 2004, o 12:06

:) wtedy wiesz jak bylo
ale mysle ze o zadymach na forum zbyt wiele nie przeczyta bo poprostu nie ma o czym
jedynie o czym mozna przeczytac to klotnie miedzy soba, oraz sytuacja w klubie
ja osobiscie uwazam, ze takie wykrecanie sie zadyma to jest sciema i nikt naprawde tak do konca nie chcial wylozyc kapuchy ( oczywiscie to moje zdanie)
na Wisle byly zadymy i rozne afery a sponsor jest Craxa to samo
co sie dzialo na LEchu/?? albo Legii a mimo wszystko szlo przyciagnac sponsorow
ciagle przewija sie temat Lecha ale chyba to jedyny i najleopszy przyklad
wielu z was pamieta jak na Lech przychodzilo po tysiac osob i wszyscy sie z nich smiali , a teraz........

kibic1920

#43 Post autor: kibic1920 » 12 lis 2004, o 12:47

Viro pisze: ale mysle ze o zadymach na forum zbyt wiele nie przeczyta bo poprostu nie ma o czym
Nie czesto bo kasujecie takie posty tak jak moj Ty Viro skasowales kiedys :lol: Ale mozna nieraz na forum przeczytac teksty typu " wyjbiemy plotki w kosmos" " przeniesiemy sie na murawe" a niedawno przez moment nawet ktos napisal " powtorzymy ŁKS " no to jak sie takie cos tu czyta to pozniej nie mozemy si dziwic ze nam mowia ze przez forum tracimy sponsorow. Ty Viro napisales ze to moze byc wykrecanie ale mi sie wydaje ze nie bo jednego z nich znam bardzo dobrze i im zalezalo na reklamie i to bardzo. Teraz cos mi mowil ze podobno rozmoawiaja z klubami zuzlowymi z Tarnowa i Rybnika.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#44 Post autor: vahanara » 12 lis 2004, o 12:50

Viro pisze: ciagle przewija sie temat Lecha ale chyba to jedyny i najleopszy przyklad
wielu z was pamieta jak na Lech przychodzilo po tysiac osob i wszyscy sie z nich smiali , a teraz........
A teraz ichnia gwiazda - Reiss narzeka na permanentny brak kasy, na brak środków do życia. Drużyna przegrywa mecz za meczem, kibice chcą "lać" grajków... Coś mi to przypomina... :oops:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#45 Post autor: Patton » 12 lis 2004, o 12:59

Przy okazji graja w 1 lidze, maja SSA, za niedlugo nowiutki stadion, ostatnio nawet sukces po tylu latach. Czegos mi to nie przypomina... :lol:

ODPOWIEDZ