Koszulki dla kibicow z Niemiec

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
DjMaciar
Kontakt:

#31 Post autor: DjMaciar » 4 lut 2005, o 22:19

Bolek pisze:maciar, wez sie nie opierdalaj za przeproszeniem i wyslij te koszulki do wszystkich , bo z tego co wiem kilku koszulki nie widzialo jeszcze na oczy
hujowe mosz przecieki szkoda bo koszulki ino nie dostol vfltomy czekolech na jego przelew ktory juz jest u mnie pare ladnych dni jo juz to z Tommym obgodol mom jego adres i koszulka juz idzie
a opierdalacie to sie wy w POLSCE 3 edycja wlepek i juz sie od dwoch edycji prosza eby je ktos poslol
nie byda ciepol ksywami a w niemcach som tez chetni na nie i nic ciekawe czy te komplety ktore teraz zamawiolch
przyslecie mi???

MOZE CZAS PRZESTAC SIE OPERDALC jak to ujol BOLEK

z wyrazami szacunku i bez pretesji DjMaciar
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#32 Post autor: THOMY » 4 lut 2005, o 22:30

Wlepy to jo miol i wyslol zech juz downo do Gucia i Lutza a Atom i Didi dostanom jak sie 19.02. w Bochum trefiymy jak na niymieckim F stoji
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

DjMaciar
Kontakt:

#33 Post autor: DjMaciar » 4 lut 2005, o 22:41

VFLTHOMYBOCHUM pisze:Wlepy to jo miol i wyslol zech juz downo do Gucia i Lutza a Atom i Didi dostanom jak sie 19.02. w Bochum trefiymy jak na niymieckim F stoji
Tommy jo byl u Gucia w weekend ostatni i lon mo ino od ciebie po dwie vlepy z kozdyj to je nic
nawet mi nie mogl dac po jedny jak mosz wiencyj wlepow to poslij no mi pora z kozdy zorty
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

ODPOWIEDZ