ŁKS-RUCH
- Patton
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sorry, za OFF TOPIC ale nie zgadzam się z tym. Jo wierza w Boga, ale nie łaża do kościoła. Nie łaża, bo Kościół mnie do tego zraża. A szczególnie postawa pewnych osób.WojtekO pisze:Nie do się tak Lukasiku... jak wierzysz w Boga to łazisz do Kosćioła, tako transakcjo wiązano... Co do Ruch to moja wiaRa chyba została zachiwano... Jakoś trudno wierzyć w kogoś wto mnie durch "ciulo" w żywe oczy :?Lukas Michalski pisze:Niebieska - a mozna wierzyc w Boga a do kosciola nie chodzic?
Co do szpilu! Tak jak już ktoś pedzioł remis biera w ciemno.
Ja też nie łaża,a co do wiary to...bywa różnie.Robson pisze:Sorry, za OFF TOPIC ale nie zgadzam się z tym. Jo wierza w Boga, ale nie łaża do kościoła. Nie łaża, bo Kościół mnie do tego zraża. A szczególnie postawa pewnych osób.WojtekO pisze:Nie do się tak Lukasiku... jak wierzysz w Boga to łazisz do Kosćioła, tako transakcjo wiązano... Co do Ruch to moja wiaRa chyba została zachiwano... Jakoś trudno wierzyć w kogoś wto mnie durch "ciulo" w żywe oczy :?Lukas Michalski pisze:Niebieska - a mozna wierzyc w Boga a do kosciola nie chodzic?
Co do szpilu! Tak jak już ktoś pedzioł remis biera w ciemno.

Patton ja od 84 roku czyli 20 lat jestem z Ruchem a wierz mi chyba wiecej mialem i smutnych chwil i radosnych w ciagu tych lat,na dobre i na zle bylem z tym klubem i bede,ale sory jak czytam posty to plakac sie chce nad logoka pewnych postów.Wierz mi chcialbym naprawde zobaczyc tych wszytskich piszacych jak to kochaja swoj klub na meczu !!!!moze by wtedy bylo na samych krzeselkach ze 2 kola ludzi plus glowno i masz jakies 3-3,5 tys ludzi a tak 10 latek krzyczacy o Adolfie paranoja.Ale jo wiem jedno za 10 lot tez beda za Ruchem dej boze zdrowie to i 20 lot tez na Ruch przyjada bo jakby bylo zle w Ruchu i tragicznie to poto sie nazywam kibicem Chorzowskiego Ruchu,ze bede z tym klubem do konca,bede razem przezywal zle chwile i razem sie cieszyl z wygranych i radosnych momentów
- Patton
- Kontakt:
Wojtekk - ja to potrafie zrozumiec. Mam taka zasade, ze nie pcham sie tam, gdzie mnie nie chca. Zauwazylem od pewnego czasu, ze na Ruchu pilkarze mnie "nie chca" udowadniajac to na wszystkie sposoby. To jest przykre, kiedy siedzac na trybunach spuszczasz glowe w dol, bo nie da sie patrzec, jak zawodnik zamiast rwac do pilki ile sil, to wydziera sie na kolege z druzyny, ze mu nie zagral "do nogi". Przypuszczam, ze i tak pojade na mecz i tak - juz nieraz obiecywalem sobie, ze daje sobie spokoj. Nie potrafie, ale jak kiedys bylem pierwszym, zeby ludzie opier*** za nie chodzenie na mecze itd, tak z biegiem czasu zaczynam ich rozumiec. Wy pamietacie prawdziwy Ruch, my jedynie czastke tego. Cieszymy sie z kazdego remisu, niektorzy sie ciesza z 2 ligii nawet. Ja jestem zalamany, bo wiem jak jest naprawde. Co wracam ze szpilu, patrze na zdjecie z lat 30-tych, ktore mam. Stoi cala druzyna na murawie, a za nimi morze kibicow - nie do pomyslenia dzisiaj. Ci zawodnicy oddawali cale serce i zycie klubowi, teraz boja sie wjechac wslizgiem, bo zlapia kontuzje... Zreszta Wojtekk - my mozemy sobie pisac ile chcemy. Taki temat sie przewija kilkanascie razy do roku, taki sam post pisalem pol roku temu, rok temu. I dalej walimy po rowni pochylej w dol... bez perspektyw na przyszlosc. Czasami warto spojrzec na cos realnie... PozdRawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
]WOJTEKK pisze:"STOIMI ZWARCI W JEDNYM SZEREGU,ZJEDNOCZENI NIEBIESKA SILA"-hmmmm czytajac te posty w tym temacie oraz w innych jakos coraz gorzej to widze,co niektorych postów komentowac nie bede,ale jak ktos pisze jak to kiedys kibicowal i teraz to juz na mecze nie bedzie jezdzil i wiara sie zachwiala i wogole dobrze ze nie byl na meczu to przepraszam zacznij moze w soboty na grzyby jezdzic mniej stresujace zajecie,a moze lepeij zostan w kanjpie na piwie po co masz isc na mecz i przerwac kolejke jak mozesz siedziec do konca i tez sie nie bedziesz stresowal. ZA RUCH ZA HKS POJDZIEMY AZ PO ZYCIA KRES,ilu ? ilu ...........z was
jo zech jest na kozdym szpilu u siebie i jezdza na wazne wyjazdy i watpia zeby moja wiara sie zachwiala w najblizszych latach

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chcialem wtracic parę słów wydaje mi się że Ruch to nie tylko piłkarze,oni są tylko ludzmi do wynajęcia bez przesady z uwielbieniem dla nich i wybaczaniem żenującej gry dziś są oni jutro będą inni w tylko niewielkiej częsci zostanie w nich jakiś sentyment do tego klubu bo zaliczą jeszcze pewnie kilka.Przyklad:Majdan i jego dziara Pogoni jak pięknie wygląda teraz na Wisle.Dlatego zero szacunku dla zawodników odstawiających te marne widowiska bo najzwyczajniej robią nas w hu**.Jestem kibcem Ruchu i nim zostanę ,nigdy przed nikim się tego nie wyprę ale dna popierał nie będę,w żaden sposób nie jestem związany z grajkami ktorzy mają nas w du*** oni odejdą a nasz klub zostanie i to jemu będę wierny.
amen.
amen.
-
- Kontakt:
Hyhy Patt :lol: :lol:Patton pisze:Lutz - nie w agresji droga. Trzeba ich pokochac, przytulic - okazac im milosci... Wtedy zaczna grac pieknie... Ah milosc lamie wszystkie bariery...
Love & Peace & Cellulitis
Co do meczu to realnie wtopa , nierealnie wygrana
Z meczu z Mlawa tylko Blazeja i Cwielonga bym wystawil w podstawowym skladzie.Reszta chyba na pelne 90 minut sie nie nadaje.Choc gra Musiala (do 60 min) mi sie akurat podobala.
Zdjecie Jendryczki i wpuszczenie kulejacego Balula to chyba blad Pana Jurka.Choc z drugiej strony to kogo On mial wpuscic.
Mecz z Mlawa to dla mnie tragizm na trybunach i tragizm na boisku.
Na tematy religijne sie nie wypowiadam.
Wiem ino Lukas jest prawoslawny a LKS to hebrajczycy . 8)
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
ad 1) kaj umacniom? Wszędzie: w domu, szkole, na cmentarzu. Rzadko się zdarza, że jest to akurat kościoł.WojtekO pisze:To kaj umacniosz ta swoja wieź z Bogiem? Modlisz sie co rano brewiarz? Przyjmujesz komunia święto na placu? Guzik tyś jest nie wierzący, tak ino godosz co by sie przed samym sobom wytłumaczyć.
ad 2) Nie modlę się co rano. Modlę się okazyjnie. Nie tylko jak czegoś potrzebuję.
ad 3) Komunia świynto przijmuja roz w roku (tak jak nakazuje przykazanie).
Temat o ŁKSie hehe...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
WOJTEKK pisze:Patton ja od 84 roku czyli 20 lat jestem z Ruchem a wierz mi chyba wiecej mialem i smutnych chwil i radosnych w ciagu tych lat,na dobre i na zle bylem z tym klubem i bede,ale sory jak czytam posty to plakac sie chce nad logoka pewnych postów.Wierz mi chcialbym naprawde zobaczyc tych wszytskich piszacych jak to kochaja swoj klub na meczu !!!!moze by wtedy bylo na samych krzeselkach ze 2 kola ludzi plus glowno i masz jakies 3-3,5 tys ludzi a tak 10 latek krzyczacy o Adolfie paranoja.Ale jo wiem jedno za 10 lot tez beda za Ruchem dej boze zdrowie to i 20 lot tez na Ruch przyjada bo jakby bylo zle w Ruchu i tragicznie to poto sie nazywam kibicem Chorzowskiego Ruchu,ze bede z tym klubem do konca,bede razem przezywal zle chwile i razem sie cieszyl z wygranych i radosnych momentów
Popieram w 100%. Tylko nie rozumie jednego, Jak pacza na tych młodych chopców co dostają szansa i tak to olewają to mie ku***ca biere. Jo kiedyś grołech w Ruchu w juniorach jeżdziłech z jonwa autobusem i banom, byłech dumny że grom w Ruchu i jak bych byl lepszy i dostoł ta szansa zagranio na głównej płycie w 1 drużynie to mimo słabych umiejętności zezar bych trowa w tym szpilu. Bo byłech dumny że grom w tym klubie :twisted:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"