Podbeskidzie-Ruch Chorzów!!!
- L_M
- Kontakt:
Tak na goraco po meczu super wrazenie zrobil na mnie molek -walczak i co najwazniejsze jego akcje czesto konczyly sie dobrymi dosrodkowaniami (wrzutka na glowe mariusza, wrzutka do cwielonga)
super bartos ktory chyba pierwszy raz gral na srodku obrony i zagral bardzo dobrze. kolejny bardzo poprawny mecz mrozka. jak zwykle po powrocie bizacki byl wszedzie i nie odpuscil zadnej pilki. zreszta dzisiaj nikt nogi nie odstwil kosci trzeszczaly
reszta druzyny grala na niezlym poziomie ale cieszy przede wszystim wielka, naprawde wielka ambicja i wola walki. no i dobra atmosfera w zespole.
po dzisiejszym meczu ciesze sie ze nie ma u nas zadnych sibikow, kompalow, paterow itd. to co ta banda gwiazd tam wyprawiala to szok. przewracali sie nawet przy kontrach (doslownie) o siebie, wywolywalo to salwy smiechu na trybunach, gdyby grali bardziej z rozumem to z Ruchem pewnie by wygrali. a tak nie wiele brakowalo zeby to Ruch zwyciezyl bo gralismy duzo madrzej i skladniej. podobala mi sie u nas proba gry z pierwszej pilki, fajnie to dzisiaj wygladalo. szkoda ze cudem obronil strzal srutwy ten bramkarz merda, ale mariusz uderzyl najbardziej precyzyjnie jak sie dalo - wielkie brawa dla tego bramkarza.
pod koniec 2 polowy duza czesc kibicow wychodzi zdegustowana ze stadionu, nasi chopcy zbieraja brawa takze od ludzi z trybuny podbeskidzia. to oddaje jak dzisiaj walczyli i zagrali.
niezla postawa naszych kibicow kilka razy toczyla sie walka na doping z kibicami z bielska (tez niezla momentami posatawa). no i wreszczie swiat ogladal pelna tresc napisu WOJEWODZIE JUŻ DZIĘKUJEMY
super bartos ktory chyba pierwszy raz gral na srodku obrony i zagral bardzo dobrze. kolejny bardzo poprawny mecz mrozka. jak zwykle po powrocie bizacki byl wszedzie i nie odpuscil zadnej pilki. zreszta dzisiaj nikt nogi nie odstwil kosci trzeszczaly

po dzisiejszym meczu ciesze sie ze nie ma u nas zadnych sibikow, kompalow, paterow itd. to co ta banda gwiazd tam wyprawiala to szok. przewracali sie nawet przy kontrach (doslownie) o siebie, wywolywalo to salwy smiechu na trybunach, gdyby grali bardziej z rozumem to z Ruchem pewnie by wygrali. a tak nie wiele brakowalo zeby to Ruch zwyciezyl bo gralismy duzo madrzej i skladniej. podobala mi sie u nas proba gry z pierwszej pilki, fajnie to dzisiaj wygladalo. szkoda ze cudem obronil strzal srutwy ten bramkarz merda, ale mariusz uderzyl najbardziej precyzyjnie jak sie dalo - wielkie brawa dla tego bramkarza.
pod koniec 2 polowy duza czesc kibicow wychodzi zdegustowana ze stadionu, nasi chopcy zbieraja brawa takze od ludzi z trybuny podbeskidzia. to oddaje jak dzisiaj walczyli i zagrali.
niezla postawa naszych kibicow kilka razy toczyla sie walka na doping z kibicami z bielska (tez niezla momentami posatawa). no i wreszczie swiat ogladal pelna tresc napisu WOJEWODZIE JUŻ DZIĘKUJEMY

-
- Kontakt:
Po tym co widziałem dziś w Bielsku jestem lekkim optymistą. Gra jest z meczu na mecz coraz lepsza. Skład Podbeskidzia na papierze bardzo mocny ale boisko weryfikuje wszystko. Wynik chyba sprawiedliwy, mogliśmy wygrać ale mogliśmy też przegrać.
Jeśli tylko organizacyjnie w klubie wszytko bedzie szło dobrze i uda się załatwić jeszcze 2- 3 zawodników to możemy z optymizmem patrzeć w przyszłość. Na dzień dzisiejszy nie mamy za bardzo rezerwy a kartek coraz wiecej... oby nas nie wykartkowali...
PS Asterix!!!!
PS Mam nadzieje ze ekipa pociagowa dotarła bez problemów do Chorzowa 8)
Jeśli tylko organizacyjnie w klubie wszytko bedzie szło dobrze i uda się załatwić jeszcze 2- 3 zawodników to możemy z optymizmem patrzeć w przyszłość. Na dzień dzisiejszy nie mamy za bardzo rezerwy a kartek coraz wiecej... oby nas nie wykartkowali...
PS Asterix!!!!
PS Mam nadzieje ze ekipa pociagowa dotarła bez problemów do Chorzowa 8)
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- Rafi88
- Kontakt:
w 100 % sie zgadzom ;] chopcy bardzo sie starali i nalazom im sie duze brawa , szkoda ze niewygrali bo tylko tego braklo dzis do pelni szczescia.Lukas Michalski pisze:Tak na goraco po meczu super wrazenie zrobil na mnie molek -walczak i co najwazniejsze jego akcje czesto konczyly sie dobrymi dosrodkowaniami (wrzutka na glowe mariusza, wrzutka do cwielonga)
super bartos ktory chyba pierwszy raz gral na srodku obrony i zagral bardzo dobrze. kolejny bardzo poprawny mecz mrozka. jak zwykle po powrocie bizacki byl wszedzie i nie odpuscil zadnej pilki. zreszta dzisiaj nikt nogi nie odstwil kosci trzeszczalyreszta druzyny grala na niezlym poziomie ale cieszy przede wszystim wielka, naprawde wielka ambicja i wola walki. no i dobra atmosfera w zespole.
Co do dopingu 200 razy lepszy niz tydzien temu !! zoboczymy jak bydzie na stasiaku.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Naprawde możemy sie cieszyć z remisu
Czytając opinie ludzi któtrzy byli w bielsku naprawde jestem wielkim optymistom przed następnymi meczami.Oby Ruch z meczu na mecz grał coraz lepiej(czyli tak jak dotychczas).No i już powoli zaczynam zastanawiać sie nad meczem ze Stasiakiem.Wg.mnie celem minium w tym meczu jest zdobycie 3 punktów 

-
- Kontakt:
Na poczatku chciabym podziękować chłopakom za ambicje, widać ze naprawde im zależy. Sciągniecie Mrozka do nas jak dla mnie było super posunieciem, to jest odpowiedni facet, w odpowiednim miejscu. Super Molek, zresztą nie ma co wymieniać bo naprawde cały zespół dziś zagrał dobry mecz. Zabrakło troche szczęscia. Mecz ogólnie mógł sie podobać, doping według mnie bardzo dobry, Asteriź należycie pozegnany
ino powrót ch***wy bo niebyło sie kaj wylać 

........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
co jo moga powiediec o szpilu: na poczatku zaczna od kibicpow:
wololbych zeby na ruch lazilo ino choby po 300 ludzi ale niech to bedzie te 300 co dzisiej!lepij miec 300 takich kibicow niz 5000 wdupiajacych sloniol i siedzacych na zizi i bele nic nei robic:
doping bardzo dobry, caly mecz ,prawie non stop, to bylo to co musi byc caly czos!!!!!!
co do gry pilkazry:
nie wiem jak to bylo na widzewie, boch nie bol, ale tak dobzre grajacego Ruchu zech jzu downo, naprowdy downo nie widziol!
zaczna od tylu:
Bartos:dzisiej jako ostatni?! - dobry szpil, sporo pewnych interwencji, walczak jak zawsze, bylo pora bledow ale ofolnie na 4+ w skali 1-6
Franke - tyla narzekomy ze nie momy tormana, ale jo jest przekoanny do Franka, i dzisiej dol tego dowod:,jakby miol ino ze 5-10cm wiecej:) ocena 4+
Mrózek - kuzwa chop nie do przejsca, pomalu bydzie moim idolem:))))kozdo kepa wygrano,zdarzaly tez sie czasami jakies drobne bledy ale ogolnie bardzo dobry -ocena - 5-
Jaro- jak zwykle pewny, dobry szpil, walczol
MOLEK- jak do mnie zawodnik meczu!szarpol, bol wszedzie , w obronie, w ataku, po lewje stronie, po prawej, no i ten wolej w 1 polowie!kurde i powiedziec ze prawie by my synka stracili jak oddalimy go do konina!!!
Blazej- jak zwykle na swoim poziomie, odbry szpil
Toborek- jakos zech nie bol przekonany do tego chopa ale dzisiej mnie mile zaskoczol,
Smarzyk- kurde kzodo akcja w keirej brol udzial smierdziala torem, wreszcie dobre wrzutki
no i chopcy z ataku:
Pepe - na swoim pzoiomie
Mario - ah ten Mariusz, dobry szpil.kolejny w tym sezonie, szkoda ino ze wtedy kiedy mo startnac do bali to stoi z tylu a keidty mo zostac to leci dop przodku:)ale ogolnie 4 za dzisiej:
Biza - dobrze ze wrocil,jednak jego doswiadczenie duzo nam daje
aha, jeszcze jedno, dzisiej zech zauwazol jedna bardzo wazno rzecz: widzieliscie ile razy dzisiej chopcy stzrelali z 1 pilki?kurde przeca oni dzis oddali z 1 pilki tyla sztralow co w calym poprzednim sezonie:) i prawie kazdy strzal byl zagrozeniem dla bielska
no i na koniec:
ASTERIX< ASTERIX< ASTERIX, ASTERIIIIIIIXXXXXXXX, !!!!!!!!!

wololbych zeby na ruch lazilo ino choby po 300 ludzi ale niech to bedzie te 300 co dzisiej!lepij miec 300 takich kibicow niz 5000 wdupiajacych sloniol i siedzacych na zizi i bele nic nei robic:
doping bardzo dobry, caly mecz ,prawie non stop, to bylo to co musi byc caly czos!!!!!!
co do gry pilkazry:
nie wiem jak to bylo na widzewie, boch nie bol, ale tak dobzre grajacego Ruchu zech jzu downo, naprowdy downo nie widziol!
zaczna od tylu:
Bartos:dzisiej jako ostatni?! - dobry szpil, sporo pewnych interwencji, walczak jak zawsze, bylo pora bledow ale ofolnie na 4+ w skali 1-6
Franke - tyla narzekomy ze nie momy tormana, ale jo jest przekoanny do Franka, i dzisiej dol tego dowod:,jakby miol ino ze 5-10cm wiecej:) ocena 4+
Mrózek - kuzwa chop nie do przejsca, pomalu bydzie moim idolem:))))kozdo kepa wygrano,zdarzaly tez sie czasami jakies drobne bledy ale ogolnie bardzo dobry -ocena - 5-
MOLEK- jak do mnie zawodnik meczu!szarpol, bol wszedzie , w obronie, w ataku, po lewje stronie, po prawej, no i ten wolej w 1 polowie!kurde i powiedziec ze prawie by my synka stracili jak oddalimy go do konina!!!
Toborek- jakos zech nie bol przekonany do tego chopa ale dzisiej mnie mile zaskoczol,
Smarzyk- kurde kzodo akcja w keirej brol udzial smierdziala torem, wreszcie dobre wrzutki
no i chopcy z ataku:
Pepe - na swoim pzoiomie
Mario - ah ten Mariusz, dobry szpil.kolejny w tym sezonie, szkoda ino ze wtedy kiedy mo startnac do bali to stoi z tylu a keidty mo zostac to leci dop przodku:)ale ogolnie 4 za dzisiej:
aha, jeszcze jedno, dzisiej zech zauwazol jedna bardzo wazno rzecz: widzieliscie ile razy dzisiej chopcy stzrelali z 1 pilki?kurde przeca oni dzis oddali z 1 pilki tyla sztralow co w calym poprzednim sezonie:) i prawie kazdy strzal byl zagrozeniem dla bielska
no i na koniec:
ASTERIX< ASTERIX< ASTERIX, ASTERIIIIIIIXXXXXXXX, !!!!!!!!!

- Rafi88
- Kontakt:
sie wzupełnosci zgodzom na czesc Asterixa hip hurrraradzion pisze:co jo moga powiediec o szpilu: na poczatku zaczna od kibicpow:
co do gry pilkazry:
zaczna od tylu:
no i chopcy z ataku:
Pepe - na swoim pzoiomie
no i na koniec:
ASTERIX< ASTERIX< ASTERIX, ASTERIIIIIIIXXXXXXXX, !!!!!!!!!![]()

- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czyżby komuś sie grunt palił pod nogami?? Gada jakby czuł, że jest na wylocie.... 8)Jan Żurek, trener Podbeskidzia - Jestem bardzo niezadowolony i rozczarowany, chcieliśmy dzisiaj koniecznie wygrać. To był rzeczywiście dobry mecz, ale zakończony szczęśliwie nie dla nas, a dla gości. Mieliśmy wiele sytuacji pod bramką Ruchu i powinien paść z tego przynajmniej jeden gol. W moim zespole drzemie duży potencjał ale dziś skuteczność była marna. Sibik nie zagrał dzisiaj słabo, wykonał kilka takich podań, które z powodzeniem mogły otworzyć drogę do bramki rywala. On nie będzie sam meczów wygrywał - grał to co powinien. Natomiast Rączka zagrał słabiej i dlatego go zmieniłem w przerwie. Jurek Wyrobek bardzo dobrze zablokował dzisiaj nasze boki. W pierwszych minutach poważny błąd popełnił sędzia, nie wyrzucając Bartosa z boiska
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE