Ankieta: gdzie tkwi problem ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Główny powód, który powoduje, że nie jestem (nie chcę być) w S.S. "Niebiescy"?

Czas głosowania minął 7 paź 2004, o 00:13

Nie podoba mi się postawa niektórych członków Stow. i ich podejście do innych kibiców
9
10%
Zniechęca mnie głównie zachowanie prezesa Stow.
10
11%
Brak dostępu do bieżących informacji o działalności Stow., robienie z tego tajemnicy
5
5%
Nie chce mi się, nie lubię pracować społecznie
5
5%
Obawa, że w Stow. rządzi PF i składki są przeznaczone dla pseudokibiców
13
14%
Winne są osoby odpowiedzialne za kontakt z nowymi członkami (nie można się z nimi skontaktować, są niemiłe, nie umieją odpowiedzieć na podstawowe pytania)
2
2%
Brak czasu: praca, nauka, rodzina itp.
42
45%
Konieczność płacenia comiesięcznej składki
7
8%
Byłem na spotkaniu Stow., ale nie spodobała mi się organizacja i zrezygnowałem
0
Brak głosów

Liczba głosów: 93

Wiadomość
Autor
grhoak

#31 Post autor: grhoak » 9 wrz 2004, o 17:21

Dupa dupa dupa ci** ci** ci**. :D

Marik
Kontakt:

#32 Post autor: Marik » 9 wrz 2004, o 22:18

Zaznaczyłem jak wiekszość brak czasu bo niestety nie ma mozliwosci wyboru kilku opcji jednoczesnie.
Generalnie uważam ( pisałem juz o trym w jednym z tematów), że stowarzyszenie jest za mało medialne, brak mu odpowiedniej reklamy.
Z pewnoscią wpływ na to miał brak meczy na Cichej, teraz sie to zmienia i jest szansa zeby sie przedstawić wszystkim kibicom - nie tylko internautom, bo tak właściwie istniejecie tylko w necie.
P.S.
gerhat jeśli w 2 dni przerobiłeś cały materiał do matury to powinieneś zostać prezesem MENSY!! :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: gerhat » 10 wrz 2004, o 11:29

Marik pisze: P.S.
gerhat jeśli w 2 dni przerobiłeś cały materiał do matury to powinieneś zostać prezesem MENSY!! :wink:
:lol: może sa tacy co przerabiają cały materiał, za moich czasów mówiono na nich kujony. Ja nastawiłem się na konkretne tematy i dwa dni w zupełności mi starczyło w tym jeden na sciągi. Poza tym nie chodziłem zbyt często na wagary więc coś tam w głowie miałem.
Oczywiście kazdy ma swoje podejście ale z takim żeby na 8 mieisęcy przed maturą wkuwać i nie znaleźć raz na dwa tygodnie 2 godz. czasu, życzę powodzenia na studiach, gdzie cała matura w porównaniu z pierwszą sesją okaże się mikroteścikiem.
A prezesem mensy nie jestem tylko dlatego że nie jestem komuchem :wink:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#34 Post autor: L_M » 10 wrz 2004, o 14:33

Poza tym nie chodziłem zbyt często na wagary więc coś tam w głowie miałem.
u nas znowu na takich sie mowi kujony :lol: a tak serio to matura za pasem ale jak ktos we wrzesniu sie zaczyna uczyc tak ze nie ma czasu to hehe gratuluje :lol: trza sie przed matura wyluzowac nauka po studniowce i to tez nie od razu :wink: :wink:

sory za OFF :wink:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#35 Post autor: Patton » 10 wrz 2004, o 16:59

A co to jest matura? :lol: :lol: Gerhat, na studiach mozesz byc obkuty na maxa, a i tak czesto zaliczasz wypad np. za nieladna koszule hehe PozdRo. A wracajac do tematu - mnie sie nie podoba caly ten kraj i mentalnosc ludzi, ktorzy kochaja klotnie, nienawisc i zazdrosc... To Tyle...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ