RUCH- SWIT NDM

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Pavlique
Kontakt:

#31 Post autor: Pavlique » 5 wrz 2004, o 19:08

Ciesza sie z tego zwyciynstwa jak niy wiym; niy styl jest punktowany yno wto mo wiyncyj w necu.
Aż sie łza w oku kręci kto strzelił bramy Bizak i Mario!!!
Oby tak dalij!!!
A i doping bydzie lepszy
I'm a man who walks alone

elane

#32 Post autor: elane » 5 wrz 2004, o 19:11

No hmm... ja dopiero sie urwalam i przybieglam na 2 polowe... bylam na plocie. Hehe :D Doping jakis tam byl, bedzie lepiej jak bydemy miec caly stadion :)... Zaluje, ze nie moglam urwac sie wczesniej, ale coz, smiesznie bylo. Wazne sa 3 pkt i wygrana! Oby tak dalej chopcy :)

MiG29

#33 Post autor: MiG29 » 5 wrz 2004, o 19:12

Kochłowice - lepi synek tesknij za rozumem

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#34 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 wrz 2004, o 19:14

MiG29 pisze:Kochłowice - lepi synek tesknij za rozumem
Nie musza bo go mom :D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Pavlique
Kontakt:

#35 Post autor: Pavlique » 5 wrz 2004, o 19:16

A i jeszcze jedno Sonowieckie gorolstwo juz za nami!!!!! :lol: :lol: :lol:
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#36 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 wrz 2004, o 19:19

A widziol ktos jak im nie podobol sie transparent,z tego co zech widziol to oni chyba mysleli ze w nim sa ukryte jakies niebiezpieczne przedmioty czy jaki hu*.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

miedza

#37 Post autor: miedza » 5 wrz 2004, o 19:33

Pavlique pisze:A i jeszcze jedno Sonowieckie gorolstwo juz za nami!!!!! :lol: :lol: :lol:
apropos gorolstwa

Buszuja często po niusach - pl.regionalne.gorny-slask
kurde, wiela tam je goroli - ten sosnowiec czuje tam choby u siebie, robi porzadek na grupie, co chwila cos. Som juz mom sPLONKowanych chyba z 8 takich goroli, nie wiem czemu oni nie pójdą się na jakoś gorolsko grupa, przeca im od nos daleko, cwelom. Jo im to wszystko pisoł, ale oni nie rozumiom... Może wy popróbujecie kilku goroli nauczyć porządku...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: Ozor » 5 wrz 2004, o 19:36

To i ja dodam swoją opinię o meczu.Jest takie stare piłkarskie powiedzenie że drużynę buduje się od bramkarza nie wiem jak inni ale mam wrażenie że nasza bramka jest pusta,bramkarz do którego każde dosrodkowanie jest w najlepszym wypadku piąstkowane lub co gorsze nie ma w ogule wyjscia do piłki to nieporozumienie.Ale żeby nie było tak ponuro to wielkie brawa dla Mrózka facet spisał się na medal reszta tak samo grała dobrze i z ambicją a o to nam chodzi,jeszcze słowo na temat Srutwy zwracam honor bo cały mecz narzekałem że spaceruje aż tu nagle jedna akcja i gol,Bizak waleczny i ambitny mimo paru nieudanych zagran,ostatnie słowo poświęcę Bartosowi,zawodnik ten zrobił chyba największy krok do przodu gra niczym stary doswiadczony wyga i oby tak dalej.Cieszy wygrana ale nie zapominajmy o błędach jesli je wyeliminujemy to będzie dobrze a nawet bardzo dobrze.

cicero17

#39 Post autor: cicero17 » 5 wrz 2004, o 19:38

hopcy..nawet na ,,7" nom nie wylaziło spiywanie jak nie było lidera...Szacunek dla Pepe że je odważny i próbuje(chyba tak mioł na przezwisko co śpiywoł), ale on nie ma reputacji i głosu który by porwoł wszystkich kiboli i bez takiego hopa jak Hetman (jak przyszoł dzisioj od razu było głosniej) czy Dziura niy bydzie dopingu...i normalnie mnie rozwala jak wy godocie że my sa w czołówce rankingu ULtras...ani nie umia paczeć na ten post...Musi sie znależć jakiś hop do prowadzenia dopingu....nie narzekajcie na kibiców że sa ciulami...tak je wszyndzie i bydzie zawsze że bez jednego hopa który tym pokieruje to bydzie ino bajzel ;(

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: Ozor » 5 wrz 2004, o 19:48

O czyms jeszcze zapomniałem przed meczem miała miejsce akcja porządkowych po której nastąpiło cudowne przemienienie wywieszonego transparentu z WOJEWODZIE JUZ DZIĘKUJEMY na WOJEWODZIE DZIĘKUJEMY niby to samo a jednak inaczej.Do porządkowych jak to mówią niektórzy plus za akcję minus za pomysł.

Siemce_Fan

#41 Post autor: Siemce_Fan » 5 wrz 2004, o 19:54

3 punkty cieszom . O reszcie sie niewypowiadom bo szkoda godac .

SODA

#42 Post autor: SODA » 5 wrz 2004, o 19:56

jo sie ciesza ze zwyciestwa, niy momy bramkarza,Poklad tak sobie
za to Mrozek rewelacja ,Jaro swoje no i Mario chyba do 80 minuty z kumplami psy na nim wiyszali :lol: i tu jedna akcja i gol :shock:
reszta dobrze i jeszcze jedna uwaga czymu p.Wyrobek zmian niy robi
a przy koncu by sie przidaly to tyla i jadymy dali acha a co do dopingu
to byl dobry narazie na tyla nos stac.

:flaga:

ja ijeszcze jedno jak to byla druzyna z czolowki tabeli :shock: :shock:
to kiedy my chcemy awansowac!!!!!!!!!!!

cicero17

#43 Post autor: cicero17 » 5 wrz 2004, o 20:17

a kogo bys wstawil?? mieli my 3 rezerowych sprawnych Torman+lindner, i Musial?? przeca to jeszcze modziki..a Musiał bez debiutu, jedyn ich błąd i by my mogli spieprzyć

trolu

#44 Post autor: trolu » 5 wrz 2004, o 20:17

Gratuluje Wam zwyciestwa.Teraz juz bedzie tylko lepiej.PozdRo. 8)

ishateR

#45 Post autor: ishateR » 5 wrz 2004, o 20:28

DZIADEK NA MŁYNOWEGO ! :lol:
:lol: dziadek rulez :D

Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ