RUCH- SWIT NDM
-
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
apropos gorolstwaPavlique pisze:A i jeszcze jedno Sonowieckie gorolstwo juz za nami!!!!! :lol: :lol: :lol:
Buszuja często po niusach - pl.regionalne.gorny-slask
kurde, wiela tam je goroli - ten sosnowiec czuje tam choby u siebie, robi porzadek na grupie, co chwila cos. Som juz mom sPLONKowanych chyba z 8 takich goroli, nie wiem czemu oni nie pójdą się na jakoś gorolsko grupa, przeca im od nos daleko, cwelom. Jo im to wszystko pisoł, ale oni nie rozumiom... Może wy popróbujecie kilku goroli nauczyć porządku...
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To i ja dodam swoją opinię o meczu.Jest takie stare piłkarskie powiedzenie że drużynę buduje się od bramkarza nie wiem jak inni ale mam wrażenie że nasza bramka jest pusta,bramkarz do którego każde dosrodkowanie jest w najlepszym wypadku piąstkowane lub co gorsze nie ma w ogule wyjscia do piłki to nieporozumienie.Ale żeby nie było tak ponuro to wielkie brawa dla Mrózka facet spisał się na medal reszta tak samo grała dobrze i z ambicją a o to nam chodzi,jeszcze słowo na temat Srutwy zwracam honor bo cały mecz narzekałem że spaceruje aż tu nagle jedna akcja i gol,Bizak waleczny i ambitny mimo paru nieudanych zagran,ostatnie słowo poświęcę Bartosowi,zawodnik ten zrobił chyba największy krok do przodu gra niczym stary doswiadczony wyga i oby tak dalej.Cieszy wygrana ale nie zapominajmy o błędach jesli je wyeliminujemy to będzie dobrze a nawet bardzo dobrze.
hopcy..nawet na ,,7" nom nie wylaziło spiywanie jak nie było lidera...Szacunek dla Pepe że je odważny i próbuje(chyba tak mioł na przezwisko co śpiywoł), ale on nie ma reputacji i głosu który by porwoł wszystkich kiboli i bez takiego hopa jak Hetman (jak przyszoł dzisioj od razu było głosniej) czy Dziura niy bydzie dopingu...i normalnie mnie rozwala jak wy godocie że my sa w czołówce rankingu ULtras...ani nie umia paczeć na ten post...Musi sie znależć jakiś hop do prowadzenia dopingu....nie narzekajcie na kibiców że sa ciulami...tak je wszyndzie i bydzie zawsze że bez jednego hopa który tym pokieruje to bydzie ino bajzel ;(
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo sie ciesza ze zwyciestwa, niy momy bramkarza,Poklad tak sobie
za to Mrozek rewelacja ,Jaro swoje no i Mario chyba do 80 minuty z kumplami psy na nim wiyszali :lol: i tu jedna akcja i gol :shock:
reszta dobrze i jeszcze jedna uwaga czymu p.Wyrobek zmian niy robi
a przy koncu by sie przidaly to tyla i jadymy dali acha a co do dopingu
to byl dobry narazie na tyla nos stac.
:flaga:
ja ijeszcze jedno jak to byla druzyna z czolowki tabeli :shock: :shock:
to kiedy my chcemy awansowac!!!!!!!!!!!
za to Mrozek rewelacja ,Jaro swoje no i Mario chyba do 80 minuty z kumplami psy na nim wiyszali :lol: i tu jedna akcja i gol :shock:
reszta dobrze i jeszcze jedna uwaga czymu p.Wyrobek zmian niy robi
a przy koncu by sie przidaly to tyla i jadymy dali acha a co do dopingu
to byl dobry narazie na tyla nos stac.
:flaga:
ja ijeszcze jedno jak to byla druzyna z czolowki tabeli :shock: :shock:
to kiedy my chcemy awansowac!!!!!!!!!!!