Widzew - Ruch >> mecz przyjazni
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No cóż dziś wygrał Widzew!!Gratulacje z mojej strony dla Widzewa,który okazał sie zespołem bardziej poukładanym i lepszym.Trzeba wyciągnąć wnioski z meczu z Jaga,Widzewem i pokazać w meczu ze Świtem,że jesteśmy warci gry w 2 lidze!!Mam nadzieje,że nasi chłopcy wreszcie wygrają,bo jak narazie to z tym unas ciężko.I jeszcze takie moje najbliżesze marzenie:Chciałbym zobaczyć mecz Ruchu ze Świtem na stadionie(a nie pod stadionem) przy ulicy Cichej!!

Po 2gim golu troszke nasi sie za bardzo wyluzowali. Bramka dla Was to ewidentna wtopa naszej defensywy(Brak Wyczałkowskiego zrobił swoje )... Nasi czesto stwarzali dość dobre sytuacje ale skutecznosc była zerowa(poza pierwszymi 30 minutami)... A za to Śrutwa i Bizacki robili niezły zamęt na naszej połowie( napastnicy takiego typu bardzo by nam sie przydali). Z taką grą nie powinniscie miec klopotow z bezpiecznym miejscem w środku tabeli. A my jak poprawimi skutecznosc to mozemy spokojnie atakować góre tabeli.
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gdzie tu pozytywy tracimy do lidera 11pkt do wicelidera 10 i to po paru meczach a nad ostatnią drużyną w tabeli mamy 3pkt przewagi naprawdę trudno o optymizm w tej sytuacji.Nie mamy obrony nie mamy bramkarza i nie gramy u siebie przed kibicami.Zawsze byłem optymistom ale moja nadzieja na awans w tym sezonie kiedy awansuje tyle ekip a co za tym idzie pozyskania wartosciowego sponsora spadła prawie do zera.