Podziękujmy PAnu Wojewodzie za niedopuszczenie stadionu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Seba Siemce

#31 Post autor: Seba Siemce » 24 sie 2004, o 14:24

a mi sie wszystkie wasze pomysly na listy podobaja i wysłałem wszytskie :lol:
Co do jebanego wojewody to bym go wzioł i za jaja powiesil na drzewie!!! :twisted:
Pozatym jestem ciekaw kto wybroł gorolska gnide na wojewode Śląska :shock:
GOROL ZAWSZE BEDZIE GOROLEM, A MY ŚLĄZOKI NIGDY SIE NIEDOMY :!: :!: :!:

kibic1920

#32 Post autor: kibic1920 » 24 sie 2004, o 14:29

Piszcie wszyscy do nich maila i dzwoncie niech wiedza ze my sie tak nie damy latwo temu gorolowi. Oto mój mail :

Wielkie gratulacje za odwage i wspaniałe decyzje !

Zawsze myślałem że Urząd jest po to aby nam ślązakom pomagać, ale od dzisiaj już wiem po co jest Urząd - po to aby nam jak najbardiej utrudniać życie.
Zamknąć stadion Ruchu Chorzów ponieważ 2 schody są za wysokie, no przeciez wy jeście śmieszni ! Jeżlei te dwa schody przeszkadzają pewnemu panu z Sosnowca ( chociaż sosnowiec chyba pisze sie z małej litery ) to niech nie przychodzi na nasz stadion tylko idzie na mecz Zagłebia sosnowiec gdzie pewnie wszystkie schody maja 18 cm i 26 mm.
Jeżeli kotś w całym tym cyrku zna sie na komputerach to może to odczyta i przekarze wojewodzie, który juz od pewnego czasu jest moim ulubieńcem.
Nie licze nawet na to że ktoś na tego maila odpisze no bo co wy macie odpisać ?! ze Zagłebie sosnowiec musi wejśc do 1 ligi a szanowny pan z cyrku im pomaga ???

Kibic Ruchu Chorzów

CYRAX

#33 Post autor: CYRAX » 24 sie 2004, o 14:44

no i ja przed chwila tam dzwoniłem i ta pi*** powiedziała że jest na urlopie no to powiedziałem tej pi***ie pare słów:):)

pozdRo

je*** MEJARA!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#34 Post autor: Slawko » 24 sie 2004, o 15:29

Jo juz wyslol maila i opierdoliem ch*** jak leci. Ale panowie co to da...??? Oni tam i tak na nas leja i robia ca chca.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

volek
Kontakt:

#35 Post autor: volek » 24 sie 2004, o 15:34

Ja tylko nie umie zrozumiec jednego:jak można być wojewoda sląskim,nie mieszkając w tym regionie.Po drugie jo by ino chciol zoboczyc ta ich altreich arena.Po tym wszystkim dochodza do wniossku,ze maja lepszy stadion niz Schalke.
Ps.Lysy,skorzystolech z Twojego tekstu i wyslolch tej czerwonej ku***e maila.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

NEMEK-MANHATTAN

#36 Post autor: NEMEK-MANHATTAN » 24 sie 2004, o 15:38

zeby temu gorolowi z sosnowca zamiast ch*** serce staneło

MiG29

#37 Post autor: MiG29 » 24 sie 2004, o 15:40

a ch** dopiero w trumnie stanoł

Nanik
Kontakt:

#38 Post autor: Nanik » 24 sie 2004, o 16:10

no coz mozna jeszcze zrobic????
jedyne co moga tymu h u j owi zaspiewac to.....

A KIEDYS CIE ZNAJDE...ZNAJDE CIE... :flaga:

gregor
Kontakt:

#39 Post autor: gregor » 24 sie 2004, o 16:19

Piredolić tego palanta. Trzeba do jego zwierzchnika się zwrócić albo do rzecznika praw obywatelskich i nie poruszać stadionu bo to ich nie interesuje tylko temat dyskryminacji ŚLĄSKA . Jak ktoś wie kaj uderzyć to dejcie znać i zaczynomy pisać dzwonić mogiemy nawet jechać, ale nie do wojewody ino jego zwierzchnika. :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Kruchy

#40 Post autor: Kruchy » 24 sie 2004, o 16:59

gregor pisze:Piredolić tego palanta. Trzeba do jego zwierzchnika się zwrócić albo do rzecznika praw obywatelskich i nie poruszać stadionu bo to ich nie interesuje tylko temat dyskryminacji ŚLĄSKA . Jak ktoś wie kaj uderzyć to dejcie znać i zaczynomy pisać dzwonić mogiemy nawet jechać, ale nie do wojewody ino jego zwierzchnika. :evil:
A jak to nic nie da,to trzeba będzie zwrócić się jeszcze wyżej,np. do Koffana Anana.Mógłby ktoś zredagować liścik do niego?

ishateR

#41 Post autor: ishateR » 24 sie 2004, o 17:04

Obrazek
Obrazek
Obrazek

mocie pora fotek
czysto gorolski stadion

Ganol
Kontakt:

#42 Post autor: Ganol » 24 sie 2004, o 17:18

to ku*** przelaz ludzie pojecie tam mogla postapic tylko sosnowiecka ku***
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Dixi20

#43 Post autor: Dixi20 » 24 sie 2004, o 17:21

To moze zorganizujemy jakis przemarsz pod Urzad tego Wojewody. I jakis maly protescik. To jest tylko propozycja.

kibic1920

#44 Post autor: kibic1920 » 24 sie 2004, o 17:22

dostałem własnie odpowiedz na mojego maila oto ona :

Dziękuję za ptrzymaną korespondencję, która zostanie przekazana.

Z poważaniem
Robert Bochniak
Dyrektor Gabinetu Wojewody

Myśle że nasz maile duzo w dzisiajszej sytuacji nam nie pomogą, ale przeciez nie mozemy siedziec cicho i sie tak dawac temu gorolowi. Dostanie pare maili, telefonow to bedzie wiedzial ze kibice Ruchu nie śpią i może nastepnym razem sie gorol choc chwila zastanowi.

kibic1920

#45 Post autor: kibic1920 » 24 sie 2004, o 17:24

Dixi propozycja wydaje mi sie dobra, tylko musialalby to byc kulturalny protest zeby nie uzyli go jako argumentu ze mieli racje zamykajac stadion.

ODPOWIEDZ