Szczakowianka - Ruch 6:0

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Robson
Kontakt:

#31 Post autor: Robson » 8 sie 2004, o 21:23

ŻENADA

Takiej gańby dawno się nie najadłem...

WSTYD !!!
Ostatnio zmieniony 8 sie 2004, o 21:33 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.

ruby z kaliny

#32 Post autor: ruby z kaliny » 8 sie 2004, o 21:26

czesc-przyjecholech ze szpila bajtla zech wziol zeby powoniol tej tradycji a tu tako ganba co napisac -nic yno sie podpisza pod waszymi wszystkimi wypowiedziami pyrsk

HBSiwy
Kontakt:

#33 Post autor: HBSiwy » 8 sie 2004, o 21:28

Atomic jak sprawa byla jasna??jak to wszystko takie jasne to po ch*** grac....po co jezdzic szkoda paliwa....
Jak mymy nie byc optymistami a ty co zes jest zawsze pesymista ???

DOBRZE ZE MIE TAM NIE BOLO BO BY MIE CHYBA CH... STRZELOL
Taki wstyd z takimi bambrami przegrywomy co sie dzieje?Chyba nasz upadek sie jeszcze nie zatrzymol....
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

niebieski78

#34 Post autor: niebieski78 » 8 sie 2004, o 21:30

kurde ale wstyd... gierczak ty za***ana ku*** zlamales mu piszczel !!! znowu ty skurwialy zabolu! Mizia ostatnio napisalem dyplomatycznie teraz koniec spierdalaj z Ruchu paralityku ! przecietny 3 ligowy stoper ma wiecej szybkosci zimnej krwi i przegladu niz ty ! Jacy juniozy co to za poronione pomysly ?? zebyscie ich jebali jak Sukera? pierwsze slysze zeby druzyna walczaca o utrzymanie stawiala na juniorow !to wasza recepta a zmiany? to nic nie zmieni

uwe
Kontakt:

#35 Post autor: uwe » 8 sie 2004, o 21:30

najgorsze chyba przed nami jak tak dalej bedzie :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ruby z kaliny

#36 Post autor: ruby z kaliny » 8 sie 2004, o 21:34

aha co do atomica to jemu sie fajnie pi***oli -siedzi sie w kraju w kerym na jedyn szpil przylazi wjyncy wiary niz na colki sezon u nos, a fusbalery za***rdalaja jakby mieli w szczewikach silniki
i tam wlasnie porazka inaczy smakuje

QiQ

#37 Post autor: QiQ » 8 sie 2004, o 21:37

Kur... nieźle 2 raz we wszystkich portalach o nas piszą... teraz to już nic ino czekać na cud... :cry:

HBSiwy
Kontakt:

#38 Post autor: HBSiwy » 8 sie 2004, o 21:38

ATOMIC POWIEM KROTKO I PO SLONSKU DUPISZ FLEKI !!!!!!! i tyla
teraz mogesz sie na mie gorszyc !!!
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

elane

#39 Post autor: elane » 8 sie 2004, o 21:40

Nie najezdzejcie na siebie :!: Nudzi wom sie? Wiem, ze jest ciezko, ale coz, niech przynajmniej kibice zostana tacy sami :?

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

#40 Post autor: anyfor » 8 sie 2004, o 21:40

Właśnie wróciłech ze szpilu (czyt. z dziadostwa), wlozłech sie jeszcze na browara żeby trocha przinajmi ostygnąć. Ale niy pomogło :evil:
Tero sie puszcza film i mom w żici cały tyn RUCH :( :<:
CZY MIE KOCHOSZ CZY NIY JO I TAK KOCHOM CIE , W MOIM SERCU JES RUCH I NA DOBRE I NA ZŁE

BATORY F@NS
Obrazek

Niebieska
Kontakt:

#41 Post autor: Niebieska » 8 sie 2004, o 21:45

A ja się nie podpiszę pod waszymi wypowiedziami.

Ja proponuję wymienić kibiców, WIĘKSZOŚĆ TYCH CO BYLI NA MECZU, mam dla was zero szacunku. Tak pokazaliście dziś klasę, pokazaliście, którzy kibice w Polsce są najlepsi, jesteście żałośni. Nareszcie nikt mi nie zarzuci nie byłaś, nie widziałaś, nie pisz - byłam, widziałam, napiszę :!:

Jeśli wy mienicie się prawdziwymi kibicami bo jeździcie na wyjazdy, jeśli wy chcecie mnie uczyć kibicowania, to ja mam w du*** taka naukę. A jak chcecie uczyć kogoś szacunku to proponuję zacząć od siebie. Takie teksty, piosenki i groźby jakie odwaliliście w drugiej odsłonie są poniżej krytyki. Podziwiam zawodników, że w ogóle chcieli, próbowali do was podejść, nie zasługujecie na to, Ruch to my - jasne, jak sobie namalujecie. Kibice na dobre i złe, od siedmiu boleści. Najgorsze jest to, że wśród tych osób, były takie po których nigdy bym się tego nie spodziewała, to jest naprawdę przykre. Pomijam już fakt, że zamiast na dopingu, jeszcze przed meczem i przy remisie bezbramkowym, niektórzy bardziej skupiali się na prowokowaniu kibiców Szczakowianki. Nie żałuję tego wyjazdu, zobaczyłam kim naprawdę jesteście.

Jeszcze słówko o meczu, początek słaby, końcówka pierwszej połowy bardzo dobra, sporo akcji, sytuacji, niestety niewykorzystanych, coś się działo aż do momentu utraty bramki - feralnej 45 min. W drugiej połowie nastąpiła katastrofa na boisku, nie wychodziło kompletnie nic i blamaż na trybunach. Gwizdek i można było jechać do domu, ale tego co dziś zobaczyłam długo nie zapomnę i nie mówię bynajmniej o grze.

A teraz jazda możecie wieszać na mnie psy, przeklinać, mówić, że mam kryzys, że się nie znam, co się wam podoba, nie mam zamiaru nawet czytać waszych opinii a tym bardziej z nimi polemizować, nie warto. Swoje napisałam, dla mnie temat tego meczu jest zamknięty.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

yosi

#42 Post autor: yosi » 8 sie 2004, o 21:51

:x Jak można w pierwszej połowie grać w piłke( nawet im to jakoś szło)
a w drugiej grać w ciula????????????
A miało być tak pięknie:):):):):):):) :shock: :shock: :shock: :shock:

Barnaba

#43 Post autor: Barnaba » 8 sie 2004, o 21:59

Nie chce Was martwić ale w sobote znów czeka Was wpierdel. Radomiak nie przepusci takiej okazji. Na stadionie będzie komplet, czyli jakies 5-6tys.
Zapraszamy!!!....

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#44 Post autor: radzion » 8 sie 2004, o 22:00

Niebieska , mylisz sie!!!nie ma ci wstyd za tych pseudopilkazry?

co ma w spolnego to ze jestesmyz klubem na dobre i na zle?
my bedziemy a te qrwy sprzedawczyki pojda do innych klubow i beda to meic w du***!!!
a my bedziemy za pora lot lazic na szpile na batory,na malpi. kolo hali na hajdukach, bo tam nosz ruch bydzie grac

sam bylem dzis wsrod tych co dali pilkarzom (hmm nie mozna ich nazwac pilakzrami)
znac co o nich sadzimy!!!
nie mzoe byc tak ze maja nas za nic!!
ilez mozan przegrywac ilez mozna patzrec na ich zalosna gre, no pytame sie qrde ILEeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i co pewnei teraz powiedza ze pilak bylaz aokragla i dlatego pregrali!!!!!!!
te ch.. nawet przepraszam nie kogli pwoiedziec jzu po meczu z drweca,

i to ku.... oni min tyle najezdzali na kibicow min po meczu z lks! a sami sprzedaja mecze!!!!!!!!!takich pilkazry nam nie tzreba.

twoim zdnaiem co mysmy powinni dzisiaj zrobic?????podziekowac im za dobra gre??????????????oni nas maja w du***!!!!!!

a te gadanie o prowokacjach, widzisz malow iesz jeszcze, to bylo jest i bedzie, wszedzie!a widze ze wine za ten mecz za wynik zwalasz na kibicow!!

pzoa tym kjo by chciol wiedziec ska dkurwa tego podolaka czy ch** wei jak mu tam wytrzasli, przeciez tyn synek by sie na lagiewnikach nie zalapol, mizioa stary dziad, jzu 1 akcja co wlzo to kiks,

najbardziej to mi tylko szkoda dzisiej jednego chopa, piotrka mosora,

aha i na koniec:
psizesz e podziwiasz pilkazrykow ze probowali podejsc!!!no co ty!!!!!
zrobili to tylko i wylacznei ze strachu!i gdybysmy nie speiwali chodzcie do nas to by nie przyszli, bo polwoa z nich jzu chciala zejsc do szatni!!!
polowa z nich nie ejst godna zeby nosic koszulke z erka i dalismy im to dzisiaj do zrozumienia!!!
koniec dobroci!!!
my na nich akse tracimya oni co??????
pewnei zas byda sie wadzic bo kasy nie dostali!!! a jo sie pytom za co maja dostac??? za 4-1 z drweca za 6-0 z jaworznem?????????
takeigo wala,

koneic!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzyn

#45 Post autor: Dzyn » 8 sie 2004, o 22:00

Jaka gra taki doping rozumiem ze moze sie przytrafic od czasu do czasu jakas wieksza porazka toz to futbol ale mecz w II polowie oddany bez walki jedna dogodna akcja Molka to zamalo :(

trudno w dzisiejszym meczu kogokolwiek wymienic na plus :x
Maciek Mizia niech sobie da spokoj z pilka nie te lata nie te umiejetnosci
a Podolak to jak tak dalij bydzie stol na linii i nie wylazil do bali to sie to moze z biegiem czasu jeszcze gorzyj skonczyc :?

ODPOWIEDZ