RKS 1910 RADOMIAK RADOM - RUCH Chorzów
nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniese tak wy godocie NIESTETY TAK NA CODZIEŃ!!! W Polsce poprawnie jest nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniose tak my mówimy hahaha ale cóż cięzko u nie których i z poprawnym mówieniem,pisaniem i do tego z myśleniem ale szkop to zawsze był szkop Chorzów TO JUŻ NIESTETY NIEMCY TAK W MOWIE PISANIU JAK I MYŚLENIU.NAWET ULICE SĄ TEŻ CZĘSTO PO NIEMIECKU AFU AFU
-
- Kontakt:
Ty gorolu zasrany... nie bedziesz mi tu godoł kto umie pisac zasrańcu... ciekawe czy masz juz haziel tam u siebie w tym radomiu czy dalej srasz przez żerdke... a może na świeta jeździsz do rodziny do sosnowca żeby sie w wannie wykąpac??Maldini pisze:nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniese tak wy godocie NIESTETY TAK NA CODZIEŃ!!! W Polsce poprawnie jest nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniose tak my mówimy hahaha ale cóż cięzko u nie których i z poprawnym mówieniem,pisaniem i do tego z myśleniem ale szkop to zawsze był szkop Chorzów TO JUŻ NIESTETY NIEMCY TAK W MOWIE PISANIU JAK I MYŚLENIU.NAWET ULICE SĄ TEŻ CZĘSTO PO NIEMIECKU AFU AFU
PS. Bardzo prosze o wypieprzenie z tego forum albo jego albo mnie.... bo nie wytrzymom...
Ostatnio zmieniony 9 sie 2004, o 23:54 przez TomSky, łącznie zmieniany 1 raz.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
.Maldini pisze:nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniese tak wy godocie NIESTETY TAK NA CODZIEŃ!!! W Polsce poprawnie jest nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniose tak my mówimy hahaha ale cóż cięzko u nie których i z poprawnym mówieniem,pisaniem i do tego z myśleniem ale szkop to zawsze był szkop Chorzów TO JUŻ NIESTETY NIEMCY TAK W MOWIE PISANIU JAK I MYŚLENIU.NAWET ULICE SĄ TEŻ CZĘSTO PO NIEMIECKU AFU AFU
Drogi Kolego!
Miara kultury osobistej jest równiez przestrzeganie zwyczajów gospodarzy. Jako gosc, naduzywasz naszej cierpliwosci, robiac przy okazji zla prase swoim bardziej rozgarnietym krajanom. Dlatego daj sobie luz, bo to co przystawalo w III lidze, w drugiej moze byc traktowane jako afront.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Maldini pisze:pozdrawiam z ZIELONEGO Radomia
hihihii
ZIELONE GUPICH PRZYCIONGO
znaloz sie spik jedyn i polszczyzny nos chce uczyc jo jest ino ciekawy
kej te gorole zmondrzejom
specjalne tlumaczenie dla gosci z Polski-Znalazl sie smarkacz jeden i polszczyzny nas chce uczyc ja jesten tylko ciekawy kiedy ci z Polski
zmadrzeja
no dyc pitej i nie fulej
tlumaczenie - DZIEKUJE I NIE ZAPRASZAM
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Maldini - jak ci się nudzi to idź nad staw.... żaby dupczyć.
Po co wchodzisz na nasze Forum?
Chcesz podyskutować?ok.
Ale jak chcesz swoimi prymitywnymi tekstami nas podrażnić to odpuść sobie. Nie jesteś tu mile widziany. Jeśli jesteś taki mocny w gębie jak przy klawiaturze to przyjedź do Chorzowa. Założe się, że na żadnym wyjeżdzie nie byłeś bo cie mama nie puściła a tu zgrywasz hooligana. Jesteś żałosny.
Mam nadzieję, że nasi piłkarze otrząsną się z kryzysu i Wam pokażą gdzie wasze miejsce w historii polskiej piłki jak i w II lidze.
Po co wchodzisz na nasze Forum?
Chcesz podyskutować?ok.
Ale jak chcesz swoimi prymitywnymi tekstami nas podrażnić to odpuść sobie. Nie jesteś tu mile widziany. Jeśli jesteś taki mocny w gębie jak przy klawiaturze to przyjedź do Chorzowa. Założe się, że na żadnym wyjeżdzie nie byłeś bo cie mama nie puściła a tu zgrywasz hooligana. Jesteś żałosny.
Mam nadzieję, że nasi piłkarze otrząsną się z kryzysu i Wam pokażą gdzie wasze miejsce w historii polskiej piłki jak i w II lidze.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Po pierwsze to nigdy nie byłem i nie będę chuliganem.Pełnoletnośc skończyłem łoj dawno juz nie pamietam kiedy po trzecie nikogo nie chcę obrażać po czwartek liczy sie tylko wynik i doping po piąte ten mecz jest ważny dla dwóch drużyn tak samo gdyż zadna nie strzeliła jeszcze bramki i nie ma jeszcze nawet 1 punktu po 6 nie cudzołóż:)
-
- Kontakt: