RKS 1910 RADOMIAK RADOM - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
nudny

#31 Post autor: nudny » 9 sie 2004, o 23:32

pOlaczek

Maldini

#32 Post autor: Maldini » 9 sie 2004, o 23:40

nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniese tak wy godocie NIESTETY TAK NA CODZIEŃ!!! W Polsce poprawnie jest nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniose tak my mówimy hahaha ale cóż cięzko u nie których i z poprawnym mówieniem,pisaniem i do tego z myśleniem ale szkop to zawsze był szkop Chorzów TO JUŻ NIESTETY NIEMCY TAK W MOWIE PISANIU JAK I MYŚLENIU.NAWET ULICE SĄ TEŻ CZĘSTO PO NIEMIECKU AFU AFU

TomSky
Kontakt:

#33 Post autor: TomSky » 9 sie 2004, o 23:45

Maldini pisze:nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniese tak wy godocie NIESTETY TAK NA CODZIEŃ!!! W Polsce poprawnie jest nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniose tak my mówimy hahaha ale cóż cięzko u nie których i z poprawnym mówieniem,pisaniem i do tego z myśleniem ale szkop to zawsze był szkop Chorzów TO JUŻ NIESTETY NIEMCY TAK W MOWIE PISANIU JAK I MYŚLENIU.NAWET ULICE SĄ TEŻ CZĘSTO PO NIEMIECKU AFU AFU
Ty gorolu zasrany... nie bedziesz mi tu godoł kto umie pisac zasrańcu... ciekawe czy masz juz haziel tam u siebie w tym radomiu czy dalej srasz przez żerdke... a może na świeta jeździsz do rodziny do sosnowca żeby sie w wannie wykąpac??

PS. Bardzo prosze o wypieprzenie z tego forum albo jego albo mnie.... bo nie wytrzymom...
Ostatnio zmieniony 9 sie 2004, o 23:54 przez TomSky, łącznie zmieniany 1 raz.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Jura

#34 Post autor: Jura » 9 sie 2004, o 23:49

Maldini pisze:nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniese tak wy godocie NIESTETY TAK NA CODZIEŃ!!! W Polsce poprawnie jest nie mów do mnie po wiejsku bo tego nie zniose tak my mówimy hahaha ale cóż cięzko u nie których i z poprawnym mówieniem,pisaniem i do tego z myśleniem ale szkop to zawsze był szkop Chorzów TO JUŻ NIESTETY NIEMCY TAK W MOWIE PISANIU JAK I MYŚLENIU.NAWET ULICE SĄ TEŻ CZĘSTO PO NIEMIECKU AFU AFU
.

Drogi Kolego!
Miara kultury osobistej jest równiez przestrzeganie zwyczajów gospodarzy. Jako gosc, naduzywasz naszej cierpliwosci, robiac przy okazji zla prase swoim bardziej rozgarnietym krajanom. Dlatego daj sobie luz, bo to co przystawalo w III lidze, w drugiej moze byc traktowane jako afront.

Maldini

#35 Post autor: Maldini » 9 sie 2004, o 23:53

Oki Jura zawieszenie broni :D zapraszamy do Radomia i wszystko bedzie jasne :wink:

MiG29

#36 Post autor: MiG29 » 10 sie 2004, o 00:37

Maldi wypierdalej pojebańcu, tu nie ma miejsca do jebnietych goroli.

Maldini

#37 Post autor: Maldini » 10 sie 2004, o 00:44

Jura jak widzisz twoi koledzy nie szanują goscia w domu ale cóż co kraj to obyczaj pozdrawiam z ZIELONEGO Radomia

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: spyru » 10 sie 2004, o 00:59

Bana chujowi!!!!!!!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Marik
Kontakt:

#39 Post autor: Marik » 10 sie 2004, o 07:25

Maldini Ty chcesz byc szanowany??
To Ty jesteś tu gościem i swoimi wpisami zacząłeś nas obrażać, więc nie oczekuj od nas, ze będziemy dla Ciebie mili!!
A dla Twojej wiadomości większość postów jest pisana gwarą śląską - bo jesteśmy Ślązakami, a to zupełnie co innego niż jezyk niemiecki.

DjMaciar
Kontakt:

#40 Post autor: DjMaciar » 10 sie 2004, o 07:35

Maldini pisze:pozdrawiam z ZIELONEGO Radomia

hihihii
ZIELONE GUPICH PRZYCIONGO

znaloz sie spik jedyn i polszczyzny nos chce uczyc jo jest ino ciekawy
kej te gorole zmondrzejom

specjalne tlumaczenie dla gosci z Polski-Znalazl sie smarkacz jeden i polszczyzny nas chce uczyc ja jesten tylko ciekawy kiedy ci z Polski
zmadrzeja

no dyc pitej i nie fulej
tlumaczenie - DZIEKUJE I NIE ZAPRASZAM
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Maldini

#41 Post autor: Maldini » 10 sie 2004, o 14:55

Dobra dobra najważniejsze to 2 sprawy: jaki będzie wynik sobotniego spotkania i jak zaprezentują sie kibice zielonych i niebieskich.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: AdiC » 10 sie 2004, o 15:16

Maldini - jak ci się nudzi to idź nad staw.... żaby dupczyć.
Po co wchodzisz na nasze Forum?
Chcesz podyskutować?ok.
Ale jak chcesz swoimi prymitywnymi tekstami nas podrażnić to odpuść sobie. Nie jesteś tu mile widziany. Jeśli jesteś taki mocny w gębie jak przy klawiaturze to przyjedź do Chorzowa. Założe się, że na żadnym wyjeżdzie nie byłeś bo cie mama nie puściła a tu zgrywasz hooligana. Jesteś żałosny.
Mam nadzieję, że nasi piłkarze otrząsną się z kryzysu i Wam pokażą gdzie wasze miejsce w historii polskiej piłki jak i w II lidze.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Maldini

#43 Post autor: Maldini » 10 sie 2004, o 15:38

Po pierwsze to nigdy nie byłem i nie będę chuliganem.Pełnoletnośc skończyłem łoj dawno juz nie pamietam kiedy po trzecie nikogo nie chcę obrażać po czwartek liczy sie tylko wynik i doping po piąte ten mecz jest ważny dla dwóch drużyn tak samo gdyż zadna nie strzeliła jeszcze bramki i nie ma jeszcze nawet 1 punktu po 6 nie cudzołóż:)

KK
Kontakt:

#44 Post autor: KK » 10 sie 2004, o 15:40

Zbanowany...

Stary kibic

#45 Post autor: Stary kibic » 10 sie 2004, o 16:36

Czesc.
Tako malo degresja.
Chodzi mi o napis " Gierczak Ty wiesz co" Zeby to niebyl punkt do zwady z PZPN-em. Zeby zas nie bylo konsekwencju na niekorzysc Ruchu

ODPOWIEDZ