wlepki sa calkiem fajne ... chociaz papier jest slabszej jakosci niz ostatnio ... brakuje naciecia z tylu wlepki przez co osoby z krotkimi paznokciami moga miec problemy
projekty za***iste szczegolnie "THE BLUE PUNISHER" , "BLUE FANATIC" , "BLUES BROTHERS" i "HEYAH NIEBIESCY".
wlepa "BeKSiarze" dobra - chociaz mogla byc bardziej dopracowana ...
"EKIPA NIE DO ZDARCIA" oraz "GORNOSLASKA TRADYCJA" sa dobre ...
"OSTATNI RYCERZE SLASKIEJ ZIEMI" jak dla mnie najslabsza z calej serii ...
a "Oberschlesien" jest bardzo nie dopracowana ... eRka jest domalowana chyba w paincie i jest bardzo slabej jakosci ... zdecydownie mozna bylo to zrobic lepiej.
ogolnie dla mnie ta seria jest o niebo lepsza od poprzedniej chociaz obiektywnie jest slabsza od wlepek zaboli i gieksy ... ale mysle ze z 3 seria bedzie juz za***iscie dobrze ...
tak mi sie wydaje ze projekty "PUNISHER" "BLUE FANATIC" i "HEYAH" to projekty REDENA bo sa bardzo dobre i gdyby tak wygladala cala seria to bylo by naprawde extra ... fajnie by bylo jak by projekty do 3 serii byly wszystkie autorstwa REDENA bo gosciu ma naprawde talent do tych spraw i wtedy nie mam watpliwosci ze nasze wlepy byly by najlepsze w Polsce ...
i jeszcze jedno moze by tak na przyszly raz zrobic wlepy dzielnicowe ?? kiedys byl tu projekt chyba rowniez REDENA wlepek dzielnicowych ... wszystkie taki same tylko ze zmieniajacym sie herbem miasta ...