Krystiana Rogali przypadków "parę" z Ruchem -
-
- Kontakt:
miały byc fakty, no to fakt (z pierwszej ręki) :
przed meczem z Arką, pieniądze na kroplówki i środki regenerujące dla zawodników załatwiono tylko i wyłącznie dzięki pieniądzom załatwionym przez Mosóra. na wielokrotne apele do prezesa o to by kupić te medykamenty, odpowiedź była zawsze taka sama - "kupię jak będe miał za co"
nie komentuję tego i podanych wcześniej przykładów, bo chyba szkoda słów żeby takie kwiatki komentować. pod rządami Rogali trwa agonia Ruchu (niestety to słowo wydaje mi się najodpowiedniejsze w obecnej sytuacji). liczyłem że spadek do drugiej ligi coś zmieni, że będzie jakims catarsis dla tego klubu, że ci którzy się niesprawdzili oddadzą władzę innym, zdolnym do jakiejs konstruktywnej pracy na rzecz klubu. teraz to już sam nie wiem co myslec.
przed meczem z Arką, pieniądze na kroplówki i środki regenerujące dla zawodników załatwiono tylko i wyłącznie dzięki pieniądzom załatwionym przez Mosóra. na wielokrotne apele do prezesa o to by kupić te medykamenty, odpowiedź była zawsze taka sama - "kupię jak będe miał za co"
nie komentuję tego i podanych wcześniej przykładów, bo chyba szkoda słów żeby takie kwiatki komentować. pod rządami Rogali trwa agonia Ruchu (niestety to słowo wydaje mi się najodpowiedniejsze w obecnej sytuacji). liczyłem że spadek do drugiej ligi coś zmieni, że będzie jakims catarsis dla tego klubu, że ci którzy się niesprawdzili oddadzą władzę innym, zdolnym do jakiejs konstruktywnej pracy na rzecz klubu. teraz to już sam nie wiem co myslec.
-
- Kontakt:
kRYSTIAN napisz ksiazke
jak najlatwiej i najlepiej zniszczuyc cos czego sie nie da zniszczyc
NOBEL gwarantowany
Telenowela jest tez to ze rOGALA podpisal umowe z gosciem od automatu i za to co wrzuci z kasy klubowej do maszyny ma prowizje

proponuje ten baner wszystkim do zamieszczenia w podpisie nie wiedzialem ze baner z przed roku jak ruch spadal do II-ligi jeszcze sie przyda oto link
http://www.ruch-chorzow-ks.de/rogala_zabija1.jpg
jak najlatwiej i najlepiej zniszczuyc cos czego sie nie da zniszczyc
NOBEL gwarantowany
Telenowela jest tez to ze rOGALA podpisal umowe z gosciem od automatu i za to co wrzuci z kasy klubowej do maszyny ma prowizje

proponuje ten baner wszystkim do zamieszczenia w podpisie nie wiedzialem ze baner z przed roku jak ruch spadal do II-ligi jeszcze sie przyda oto link
http://www.ruch-chorzow-ks.de/rogala_zabija1.jpg
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gnój w pracy pije - Powinni go z niej wy***ać, pewnie jeszcze potem po pijanemu wraco do domu. A może by tak stuknąc w jego autko bedzie wina gnoja.WOJTEKK pisze:trza jebancowi te automaty wy***ac z klubu!!!!!!!!!!!moze wtedy sie ruszy do roboty!!!!!!!!!!!!a nie jak ktos przyjdzie złopc gorzoła ze szklany i tyłem rozmawiac z zawodnikami !!!!!!!!!KULTURA TY hu** NA KACZYCH SZŁAPACH :twisted: I ZAINWESTUJ W TIK-TAKI BO CI Z GEBY JEDZIE GORZOŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
- 19r20
- Kontakt:
- janusz
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt: