Nowi pilkarze w Ruchu
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
z mojego punktu widzenia to najważniejsze jest zeby ta drużyna którą mamy się nie rozpadła!
kończą się kontrakty: Malinowskiemu, Cecotowi, Mosórowi (chyba)
więc utrzymajmy ich a będzie dobrze
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
NIKOLAJ zgodza sie z toba jestech z ŁAZISK i łaza na szpile na POLONIA KOPYT dobrze ciupie w napadzie warunki za***iste ,wysoki, 31 bramek w tym sezonie(jeszzce nie koniec moze wiecej szczeli)mysla ze Trener Wyrobek mooglby go sprawdzic niech sie lepij psopieszy bo w tamtym sezionie sie o niego zagłebie sosnowiec
pytało ,wiec panie wyrobek zapraszamy na mecz do ŁAZISK
,brac kopyta do Ruchu-u !

Malinowskiego i Cecota to chyba na pewno się nie da zatrzymać, a Nosóra z taką formą też bedzie ciężko.19r20 pisze:z mojego punktu widzenia to najważniejsze jest zeby ta drużyna którą mamy się nie rozpadła!
Jak zakladalem ten temat to nawet nie spodzewalem sei tylu ciekawchy propzycji. Ja tekze mysle ze obecny sklad powinnismy sie zatrzymaco ( bez Maliny i Cecota oni juz sa straceni ). Szczegolnbie ciekawe propozycje to Tukaj, Jankowski, Juliano i ten mlody napastnik z Mikolowa (zapomnialem jak sie nazywa
) MYsle ze moze ktos ze spadajacego Widzwa moglby nas zasilic a przeciez kilku zawodnikow by sie nam przydalo. Dlatego poszukujemy dalej pilkarzy i mysle ze najlepszy trener w kraju p. Wyrobek skorzyst ze zrobionej sciag 
POZDROWIENIA DLA PRAWDZIWYCH KIBICOW RUCHU !!!

POZDROWIENIA DLA PRAWDZIWYCH KIBICOW RUCHU !!!
-
- Kontakt:
A ja uważam że RUCH w tej rundzie bez MALINY i Cecota(przede wszystkim tego pierwszego)no i oczywiście Mosóra(wreszcie porządek w obronie, czego od kilku lat brakowało) nie grałby tak dobrze.
Tak więc najważniejsze utrzymać skład bo potem trzeba będzie budować od nowa.
Myśle że gdyby była kasa i szanse na awans to Malina by może został.
pozdRo dla wszystkich na zawsze wieRnych - FOREVER THE BLUES!!!
Tak więc najważniejsze utrzymać skład bo potem trzeba będzie budować od nowa.
Myśle że gdyby była kasa i szanse na awans to Malina by może został.
pozdRo dla wszystkich na zawsze wieRnych - FOREVER THE BLUES!!!
-
- Kontakt:
Co do składu na przyszły sezon, to myślę że podstawą jest utrzymanie tego stanu osobowego który obecnie mamy, bo chyba każdy przyzna, że tak udanych transferów jak te poczynione ostatnio, dawno w Ruchu nie było. praktycznie wszystkie wypaliły, żadnego pudła. poczynione w tym sezonie transfery plus umiejętne wprowadzanie wychowanków sprawiło że na dzien dzisiejszy Ruch odzyskuje charakter, co jest zauważalne w grze drużyny. Poprzednio mielismy grupe graczy niby z nazwiskami ale nie wykazujących checi walki, serca w grze, teraz jest inaczej - mosór trzymający obronę, pepe wykazujący spore umiejętności i serce, a ponad wszytsko myslę, że smarzyński i błażejewski moga być czołowymi postaciami drużyny z takim zdrowiem i zaangażowaniem w grę jaką prezentują (czasami az za bardzo, co skutkuje kartkami). tak więc mądrze utrzymac obecną kadrę i ewentualnie uzupełnić skład niezmanierowanymi perspektywicznymi niedrogimi zawodnikami (chyba za dużą sielanką wieje z mojego postu
)
Te chopy a tak apro'pos, a nie przywrocil nam pzpn znowu zakazu transferów????

Te chopy a tak apro'pos, a nie przywrocil nam pzpn znowu zakazu transferów????
- 19r20
- Kontakt:
Morris zakaz transferów mamy odwieszony.....
więc najpierw trzeba mieć kasę i spłacić Grzankę i kogoś tam to można kogoś sprowadzić
ale zgadzam się że tak dobrych transferów to Ruch nie przeprowadził od dłuuugiego czasu
więc najpierw trzeba mieć kasę i spłacić Grzankę i kogoś tam to można kogoś sprowadzić
ale zgadzam się że tak dobrych transferów to Ruch nie przeprowadził od dłuuugiego czasu
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- L_M
- Kontakt:
mi sie wydaje ze kaliszan nie bylby nam potrzebny, bo obrona gra dobrze. kaliszan i mosor to za duzo profesorow w jednej linii wg mnie, a mosor bardzo dobrze spelnia swoje zadania. kaliszan nigdy mi sie nie podobal jako zawodnik dlatego z mojego punktu widzenia kategorycznie NIE
a co do juliano rzeczywiscie gra bardzo dobrze i bylby chyba wzmocnieniem
mimo wszystko potrzeba nam chyba napastnika, jest Mario i pepe ale oprocz tego... niby lindner moze grac w napadzie, ale przydalby nam sie taki typowy egzekutor, typ wlasnie Mariusza. bo na Sukera to nie ma chyba co liczyc po tym co pokazuje przez te kilka lat. Poza tym najwazniejsze utrzymac tych o sa teraz, czyli mlodziez, blazejewski, mosor, bartos, malina, cecot... to naprawde fajna ekipa ktora potrafi grac na poziomie.

mimo wszystko potrzeba nam chyba napastnika, jest Mario i pepe ale oprocz tego... niby lindner moze grac w napadzie, ale przydalby nam sie taki typowy egzekutor, typ wlasnie Mariusza. bo na Sukera to nie ma chyba co liczyc po tym co pokazuje przez te kilka lat. Poza tym najwazniejsze utrzymac tych o sa teraz, czyli mlodziez, blazejewski, mosor, bartos, malina, cecot... to naprawde fajna ekipa ktora potrafi grac na poziomie.
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba nigdy to nie nastąpi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Buri pisze::lol: :lol: :lol: wstrzymajmy sie z tym napadem az Suker chyci forma:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Lukas Michalski pisze: bo na Sukera to nie ma chyba co liczyc po tym co pokazuje przez te kilka lat.