Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Viro sprawa jest dawno wyluzowana więc teraz twoje 3 grosze je*** atmosferę.
Tak oczywiście możemy bez końca, ale czy o to chodzi.
Ty tez pewnie dystans straciłeś więc policz do 10 i sprawy nie ma.
pyrsk

-
WOJTEKK
ZA RUCH ZA HKS W SRODA SPOTKAMY SIE !!!!!!
ZA RUCH ZA HKS W SRODA SPOTKAMY SIE!!!!!!!
-
stan01
-
Kontakt:
Popieram pomysl WojtkaO, chociaz uwazam ze to bedzie cholernie trudne do zrealizowania. Gdyby sie jednak Wam to udalo (pisze Wam, bo na pewno sam WojtekO sprawy nie zalatwi), to na pewno bede i to nie sam.
PS-1. WojtekO, niekiedy, a w zasadzie za kazdym razem (takie jest moje zdanie), zbyt powaznie podchodzisz do coponiektorych postow, co doprowadza do niepotrzebnej dyskusj na Forum.
-
vahanara
-
Kontakt:
No to chyba pomysł, mimo że fajny to już nieaktualny...
cyt. za PAP:
"› Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego w Chorzowie zamknął w czwartek stadion chorzowskiego Ruchu ze względu na zły stan obiektu - poinformował rzecznik wojewody śląskiego Krzysztof Mejer.
Oznacza to, że na stadionie nie mogą się odbywać żadne imprezy, nawet bez udziału ograniczonej liczby widzów. Decyzja weszła w życie od razu. Powodem jej wydania był zły stan stadionu zagrażający zdrowiu i życiu ludzi. Chodzi m.in. o uszkodzone ogrodzenie, betonowe schody i tunel prowadzący na boisko.
Wcześniej stadion dla imprez masowych (do 300. osób) zamknęli kolejno PZPN, prezydent Chorzowa i wojewoda Śląski z powodu burd wywołanych przez pseudokibiców podczas poniedziałkowego mecz 2. ligi Ruch - ŁKS Łódź."
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Vahanara ale Wojtek O pisol o parkingu a nie o stadionie
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
-
Ryjek
-
Kontakt:
Szpil bedzie sie odbywał na cichej 6 także WSZYSCY NA PARKING DRZEĆ GARDŁA jak na normalny mecz !! pokażmy ze nam zalezy !
-
grhoak
Wszyscy na piknik i robiemy ściepa na zapłacenie tej kary. Każdy grosz jest teraz potrzebny.
-
Ryjek
-
Kontakt:
grhoak pisze:Wszyscy na piknik i robiemy ściepa na zapłacenie tej kary. Każdy grosz jest teraz potrzebny.
tak jest zgadzam sie z toba dałem juz taki temat zeby zplacic kare ale chyba adm usunoł ja biore 2 paki tylko kto to zorganizuje ? ten piknik i zciepe
-
vahanara
-
Kontakt:
KOSTA pisze:Vahanara ale Wojtek O pisol o parkingu a nie o stadionie
Ja miałem wrażenie że idea jest taka żeby zrobic piknik koło stadionu, by piłkarze słyszeli że jesteśmy z nimi. Abstrahując od tego - tak jak napisałem wcześniej - jestem bardzo, bardzo za

-
Ryjek
-
Kontakt:
vahanara pisze:KOSTA pisze:Vahanara ale Wojtek O pisol o parkingu a nie o stadionie
Ja miałem wrażenie że idea jest taka żeby zrobic piknik koło stadionu, by piłkarze słyszeli że jesteśmy z nimi. Abstrahując od tego - tak jak napisałem wcześniej - jestem bardzo, bardzo za

z parkingu tez nas bedzie slychac nie oszczedzac gardel i wszystko jasne
-
salas
-
Kontakt:
Ja jestem za piknikiem i za zbiórka pieniedzy niech nasi pi³karze wiedz± ze jeszcze maj± dla kogo graæ i ze jeszcze sa w CHORZOWIE kibice ktorym na sercu lezy dobro dru¿yny!!!mam nadzieje ze za***isty doping ich podbuduje!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
"Sport" pisze ze Ruch jednak nie moze grac na Cichej ze dzialacze szukaja stadionu na te 4 szpile
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
-
WOJTEKK
zaraz jaka sciepa na zapłacenie kary?? jo moga sie sciepac ale na zapłacenie ewentualnego wynajmu innego stadionu przez Ruch,ale za debili niemam zamiaru!!!!!!!!!!!!|my zapłacemy a nastepnym razem zas rozjebia???ci ci sa zatrzymani po 10,000 kary na rzecz klubu własnie na zapłacenie kar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
Nikiszowiec
-
Kontakt:
autor: Nikiszowiec » 7 maja 2004, o 12:47
Jak mo ftoś jakieś chody to niech pochyto grila abo tygo chopa co tam zawsze stoł i bydzie krupniok , wuszt no i browar... (bezalkoholowy 8) ) hehe... może mo ftos znajomego co by przirobił? abo sie ftoś tym zajmie i można by z tygo tyż zbierać piyniondze

:lol: Ino żeby to wypaliło...
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]
-
czoRny
jo jużech se załatwł na środa wolne także pod stadionem byda napewno