Czy ktoś wie o nowych wzorach vlepek Ruch-u??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#31 Post autor: Patton » 16 maja 2004, o 17:15

To zacznij zbierac - czekamy na efekty 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: Goscioo » 16 maja 2004, o 20:50

ja by chetnie pomog ale jak wszystko jest odbieranie w ironi i jest tylko odpyskiwanie ze mam zrobic to i to to ja dziekuje bardzo, jakby mnie ta sprawa w ogole nie obchodzila to bym nie pisal w tym temacie ale u was wszystko odbierane w negatywnym swietle a co zle to nie wy
jak juz ktos napisal w innym temacie zawsze sa "rowni i rowniejsi"
to tyle z mojej strony w tym temacie

Viro

#33 Post autor: Viro » 16 maja 2004, o 22:28

goscioo to podaj nam pomysl plan jak zebtrac kase mozesz sie tym nawet zajac jak chcesz pomoc bedzie za***iscie uzbieraa sie 850 zeta i zrobimy wlepy

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#34 Post autor: vahanara » 16 maja 2004, o 23:11

A gdzie tą kase trza wysłać?

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#35 Post autor: Patton » 16 maja 2004, o 23:17

Na mongolskie stepy, bo tam sie Ultras i Hools przenosza 8)

Viro

#36 Post autor: Viro » 17 maja 2004, o 00:07

jak bedzie kasa mozesz jechac ze mna do drukarni i zaplacic ja gosciowi ktory robi vlepy

Gość

#37 Post autor: Gość » 17 maja 2004, o 06:46

Odnośnie II tury Vlep, niestety musimy odłożyć ten pomysł na jakiś czas z kilku względów, mianowicie Stowarzyszenie jak i NU ma teraz sporo innych spraw na głowie które trzeba jak najszybciej uporządkować i załatwić (są to sprawy o ktorych nie będę się rozpisywał, ludzie ktorzy się tym zajmują też nie mogą naginać poświęcając swoj czas kosztem spraw zawodowych), następnym powodem jest drukarnia z którą dotychczas współpracowaliśmy, po ostatnich negatywnych wydażeniach nie za bardzo chcą współpracować (uprzedzam uwagi że to nie jedyna drukarnia itd. od razu mowię że mieliśmy tam bardzo dobre ceny ktorych inna drukarnia nam raczej nie zaproponuje, staramy się jednak odnowić przyjacielskie stosunki), no i ostatni powód i chyba jeden z bardziej uciążliwych jest brak kasy, niestety nasz budżet nie jest z gumy. Reasumując mamy naprawdę bardzo ważne sprawy do sfinalizowania, niestety (dla co poniektórych) wokół vlepek świat się nie kręci, prosimy o wyrozumiałość.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#38 Post autor: vahanara » 17 maja 2004, o 08:56

WojtekO pisze:no i ostatni powód i chyba jeden z bardziej uciążliwych jest brak kasy, niestety nasz budżet nie jest z gumy. Reasumując mamy naprawdę bardzo ważne sprawy do sfinalizowania, niestety (dla co poniektórych) wokół vlepek świat się nie kręci, prosimy o wyrozumiałość.
Widzisz, grzecznie pytam gdzie można wysłać jakąs kasę, żeby Wam jakoś pomóc, a trzy posty wyżej masz odpowiedź która wielu do tego zachęci...

PozdRawiam

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#39 Post autor: radzion » 17 maja 2004, o 09:33

Vahanara z tego cowiem to pieniadze mozna przelewac na te samo konto co kiedys, zreszta one jest chyba aktalne caly czas tylko zeostatnio raczej malo kto wplacal jakas kase!
ale niech tu sie lepiej wpowie bolek, jest bardziej rozeznany w tym

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#40 Post autor: Patton » 17 maja 2004, o 10:55

Przeszkadza Ci moja "prywatna" opinia? To nie czytaj i bedziesz mial spokoj 8) A najlepiej to przyjdz na spotkanie stowarzyszenia i daj normalnie, zaoszczedzisz kolejek na poczcie i oplaty :D

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#41 Post autor: vahanara » 17 maja 2004, o 13:01

Mnie Twoja opinia jest doskonale obojętna ale powinieneś mieć świadomość że wiele osób czyta te posty. Zdziwiłbyś się ilu z nich, byłoby Was w stanie wspomóc choćby drobną wpłatą a patrząc na takie komentarze nierobi tego...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#42 Post autor: Patton » 17 maja 2004, o 13:25

Kogo? Ja nie jestem czlonkiem Stowarzyszenia, ani NU - chyba Ci sie cos pomieszalo. A na forum wypowiadam sie tylko i wylacznie jako prywatna osoba. A jak jest Ci obojetna moja opinia, to nie trzeba bylo wczesniej na mnie najezdzac. Proste? PozdRo

Nikiszowiec
Kontakt:

#43 Post autor: Nikiszowiec » 17 maja 2004, o 15:16

Po jakimu jedni umiom srosumieć a inni niy :?: 8)

PozdRo dla NU i Stowarzyszenia :wink:
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

ruch100

#44 Post autor: ruch100 » 21 maja 2004, o 16:13

a mam pytanko do tych co robia te vlepki! za to 850 zl to jaki by byl naklad tych vlepek(ilość)??? :D
a ja jeszcze proponuje by w tym temacie podano jeszcze nr konta bo ja tez chce wpalacic tylko nie wiem gdzie a ten temaat duzo ludzi interesuje wiec moze co kasy przybedzie! :D pozdro...:-)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#45 Post autor: Patton » 21 maja 2004, o 16:25

duzo ich jest ;) Nr. konta masz pare tematow wyzej.
Pozdrawiam!

ODPOWIEDZ