Nie do końca. Po1 strzelili jako pierwsi. Po2 Gdyby nie było tego remisu, jechaliby właśnie do Krakowa. Zresztą nie do końca było wiadomo kto zajmie 3 miejsce. Prawdą jest jakby Polonia grała o coś wygraliby z nami.tomcop pisze: ↑25 maja 2025, o 23:39Sarkazm?myciochojec pisze: ↑25 maja 2025, o 22:28Nie ma tak źle, zremisowaliśmy z jedną z najlepszych drużyn wiosny która grała o lepsze rozstawienie. Duża przewaga w statystykach, dwie poprzeczki i bramka po ładnej akcji. Umowa była na dwa lata, niech trener ma drugi sezon i buduje, tym razem na swoich zawodnikach
Graliśmy z drużyną, która za zadanie miała nie wygrać tego meczu. Racja grała o lepsze rozstawienie, czyli o 6 miejsce (za wszelką cenę nie chcieli wycieczki do Krakowa).
Reasumując, im strzelać nie kazano (zabroniono).
Ruch Chorzów - Polonia Warszawa / 25.05.2025 Godz 17:30
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Polonia Warszawa / 25.05.2025 Godz 17:30
-
- Kontakt:
Tylko zwycięstwo Polonii = Wycieczka do Krakowa.Oskar20 pisze: ↑25 maja 2025, o 23:46Nie do końca. Po1 strzelili jako pierwsi. Po2 Gdyby nie było tego remisu, jechaliby właśnie do Krakowa. Zresztą nie do końca było wiadomo kto zajmie 3 miejsce. Prawdą jest jakby Polonia grała o coś wygraliby z nami.tomcop pisze: ↑25 maja 2025, o 23:39Sarkazm?myciochojec pisze: ↑25 maja 2025, o 22:28Nie ma tak źle, zremisowaliśmy z jedną z najlepszych drużyn wiosny która grała o lepsze rozstawienie. Duża przewaga w statystykach, dwie poprzeczki i bramka po ładnej akcji. Umowa była na dwa lata, niech trener ma drugi sezon i buduje, tym razem na swoich zawodnikach
Graliśmy z drużyną, która za zadanie miała nie wygrać tego meczu. Racja grała o lepsze rozstawienie, czyli o 6 miejsce (za wszelką cenę nie chcieli wycieczki do Krakowa).
-
- Kontakt:
Napisałem wyżej że Polonia w trzech ostatnich meczach z nimi zdobyła 7 pkt więc nie wiem czy muszą się bać. Tylko my mamy nawalone w galoty jakby to złota jedenastka Węgier byłatomcop pisze: ↑26 maja 2025, o 00:00Tylko zwycięstwo Polonii = Wycieczka do Krakowa.Oskar20 pisze: ↑25 maja 2025, o 23:46Nie do końca. Po1 strzelili jako pierwsi. Po2 Gdyby nie było tego remisu, jechaliby właśnie do Krakowa. Zresztą nie do końca było wiadomo kto zajmie 3 miejsce. Prawdą jest jakby Polonia grała o coś wygraliby z nami.tomcop pisze: ↑25 maja 2025, o 23:39Sarkazm?myciochojec pisze: ↑25 maja 2025, o 22:28Nie ma tak źle, zremisowaliśmy z jedną z najlepszych drużyn wiosny która grała o lepsze rozstawienie. Duża przewaga w statystykach, dwie poprzeczki i bramka po ładnej akcji. Umowa była na dwa lata, niech trener ma drugi sezon i buduje, tym razem na swoich zawodnikach

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wyglądało to jakby oni od 45 minuty zaczęli grać na czas, a to już chyba dobitnie świadczy, że ciśnienia na wygranie to oni tu nie mieli. Wystawienie w połowie rezerwowego składu i danie odpocząć przed barażami wielu graczom też to pokazuje. Nawet kurs buków pokazywał, że Polonia w tym meczu zabijać się o zwycięstwo nie ma zamiaru.
Oczywiście, że sam Szwoch miał chyba trzy klarowne sytuacje, ale ogólnie ten mecz w naszym wykonaniu był jak cała runda całkowicie bez polotu.
Na 10 meczy w tym roku u siebie 1 wygrana w lidze i nawet w takim meczu jak wczoraj nie byli w stanie wygrać.
Oczywiście, że sam Szwoch miał chyba trzy klarowne sytuacje, ale ogólnie ten mecz w naszym wykonaniu był jak cała runda całkowicie bez polotu.
Na 10 meczy w tym roku u siebie 1 wygrana w lidze i nawet w takim meczu jak wczoraj nie byli w stanie wygrać.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zapomnieć o tym sezonie jak najszybciej!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Równie dobrze Polonia po tym meczu może powiedzieć ze Ruch nie chciał wygrać bo nie grał o nic więc dał im trochę pograć w pierwszej połowie 

-
- Kontakt:
Na razie cieszę się, że od tej parapiłki odpocznę przez 2 miesiące. Może radość wróci, na razie nic na to nie wskazuje.
Mam nadzieję, że odpali, ale spodziewam się kolejnych wymówek, tłumaczeń, że czasu mało, skład niezgrany, kontuzje, choroby, ciepło, zimno.
Zastanawiam się czy z tym trenerem dotrwamy do października. Życzę mu tego, ale mam duże obawy.
Mam nadzieję, że odpali, ale spodziewam się kolejnych wymówek, tłumaczeń, że czasu mało, skład niezgrany, kontuzje, choroby, ciepło, zimno.
Zastanawiam się czy z tym trenerem dotrwamy do października. Życzę mu tego, ale mam duże obawy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Po raz pierwszy od wielu lat świadomie i całkowicie dobrowolnie odpuściłem sobie mecz Ruchu. Mogąc na niego dotrzeć po pielgrzymce i innych obowiązkach po prostu odpuściłem. Dodatkowo wkurwiła mnie koniecznosc przebookowywania biletu na inny sektor. Dlaczego karani sa kibic nie uczestniczacy w akcji na plus? Nawet reklama klapek mnie wkurwila bo uwazam, ze herb nie powinien trafiac na batki, zoki i szuły. Nie śpieszyłem się do dom żeby zobaczyć transmisja live, nie sprawdzałem co chwile wyniku, do teraz nie obejrzałem skrotu. To co stało się w trakcie rundy wiosennej sprawiło, że po raz pierwszy jestem głęboko obojętny na wynik meczu Ruchu. Straszne uczucie. Wyobraźcie sobie, ze akurat gdy wlazłem do pokoju wchodził na boisko Rosoł. Najpierw zerknąłem na nazwisko na koszulce potem na zegar i usłyszałem zdumione i szydercze słowa komentatora. Całkowicie w tym klubie sie pogubili. Nie mam żadnych pozytywnych przesłanek by oczekiwać, że przyszły sezon zakończy sie sukcesem. Jeżeli WR zdecyduje sie opłacić jakieś kolejne egzotyczne wczasy drużynie to bede sie powaznie zastanawiał nad rezygnacja z członkostwa. Karnet oczywiście kupię, ale marzę o tym, że najbliższe dni przyniosą jakieś energiczne działania dotyczące struktur klubowych
-
- Kontakt:
Zaiste zdumiony jestem jak można życzyć pozostania w klubie człowiekowi bez wyników, bez profesjonalnej "ikry" trenerskiej, bez wyrazu.

Kompletne amatorstwo w wykonaniu tego pana. Jak go nie chce w klubie widzieć.
Rozp.. drużynę w każdym aspekcie i TAK: jest to przede wszystkim jego wina on jest ojcem marazmu jakościowego obecnej drużyny. "Wypad z baru"!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
24 po meczu i nie ma pół skrótu z tego meczu te ostatnie miesiące to jedna wielka porażka piłkarzy trenerów zarządu marketingu i telewizji klubowej
Żeby pół pozytywu nie można było znaleźć to już nie pamiętam takich rzeczy
Żeby pół pozytywu nie można było znaleźć to już nie pamiętam takich rzeczy
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Jest swoboda poruszania się po stadionie - prostej, możesz podejść do tych nieprawdziwych PF i z nimi porozmawiać na ten temat przecież.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."