Ruch Chorzów - Odra Opole, 29.11.2024. 20:30
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Odra Opole, 29.11.2024. 20:30
Piękny wieczór. Najwyższa wygrana odkąd łaża na Ruch, sześcioma golami wygraliśmy od niepamiętnych czasów. Dobry powrót Szczepana, solidnie Myszor choć parę razy irytował, fajnie wykorzystywaliśmy puste przestrzenie...
wk***ia ino jedno, że wszyscy mają długie kontakty, poza Barańskim... Odejdzie kajś do Pogoni czy innej Cracovii i będzie się marnował na ławie. Mam nadzieję że zdaje sobie sprawę, że najważniejsza jest stabilizacja i zostanie u nas.
wk***ia ino jedno, że wszyscy mają długie kontakty, poza Barańskim... Odejdzie kajś do Pogoni czy innej Cracovii i będzie się marnował na ławie. Mam nadzieję że zdaje sobie sprawę, że najważniejsza jest stabilizacja i zostanie u nas.
- Rickenn10
- Kontakt:
Piękny mecz, piękne gole ale i ofiarność w ratowaniu naszej bramki. Trener Szulczek solidnie pracuje by niedługo i jego nazwisko niosło się z trybun.
Barański nowy kontrakt na już bo rośnie nam gwiazda!
Kozak w końcu liczby i to w jakim stylu! Kapitalny gol i 2 asysty.
Ogromna szkoda tego meczu w Warszawie ale powiedzmy że nagroda pocieszenia akceptowalna
Powalczyć o dobry wynik w Pruszkowie i Panowie aaaależ to będzie wiosna
Barański nowy kontrakt na już bo rośnie nam gwiazda!
Kozak w końcu liczby i to w jakim stylu! Kapitalny gol i 2 asysty.
Ogromna szkoda tego meczu w Warszawie ale powiedzmy że nagroda pocieszenia akceptowalna

Powalczyć o dobry wynik w Pruszkowie i Panowie aaaależ to będzie wiosna

- Midway
- Kontakt:
Ze wszystkim się zgodzę oprócz powrotu Szczepana. Pomimo bramki, to jest cień zawodnika z poprzednich sezonów, niczym Bielu w ekstraklasie...mam nadzieję, że po Turcji dojdzie do swojej formy. Co do Barańskiego to nasz trener po meczu swoje powiedział. To nie czas na transfer. Powinien grać w Ruchu. Jeśli posłucha menadżera to skoczy jak Wójtowicz i Neugebauer, a nie daj Boże jak Idzik...co do meczu to odra jest obecnie najsłabszą drużyna tej ligi. Ale przynajmniej nastrzelalośmy bramek. Miłosz przez ostatnie mecze szukał okna i dzisiaj wreszcie się doczekał. Zawodnik meczu. Super, że była rotacja przed meczem składem. W środę zagrają świeży zawodnicy. Podziękowanie Trenerowi Skrobaczowi majstersztyk! Dziękuję młynowi! Popłakałem się jak w meczu z tym terenem w Gliwicach gdzie robiliśmy awans z Tychami. Ten człowiek zapisał się w historii naszego Klubu na zawsze.Mavo1920 pisze: ↑29 lis 2024, o 23:14Piękny wieczór. Najwyższa wygrana odkąd łaża na Ruch, sześcioma golami wygraliśmy od niepamiętnych czasów. Dobry powrót Szczepana, solidnie Myszor choć parę razy irytował, fajnie wykorzystywaliśmy puste przestrzenie...
Ostatnio zmieniony 29 lis 2024, o 23:41 przez Midway, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy mecz na Cichej 6: 10.04.2004: Ruch Chorzów 2-2 Podbeskidzie Bielsko Biała
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
Pierwszy wyjazd: Polonia Bytom 0-0 Ruch Chorzów 19.08.2006
Najwyższe zwycięstwo: Ruch Chorzów 6-0 Odra Opole 29.11.2024, Najwyższa porażka: Jagiellonia Białystok 6-0 Ruch Chorzów 15.09.2013
Sukcesy: 1 wicemistrzostwo Polski, 2x 3 miejsce, finał Pucharu Polski x2, awans do Ekstraklasy x2
-
- Kontakt:
Gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał to dzisiaj chyba już powinien otrzeźwieć
Szczepan dzisiaj zagrał taki mecz ( jak ja jego standardy niezły ) jakiego nowotny nigdy nie zagra i nie zagrał więc można zamknąć temat który lepszy
Brak minuty ciszy dla furtoka to nawet szkoda komentować bo jesteśmy debilami robiąc takie rzeczy
Szczepan dzisiaj zagrał taki mecz ( jak ja jego standardy niezły ) jakiego nowotny nigdy nie zagra i nie zagrał więc można zamknąć temat który lepszy
Brak minuty ciszy dla furtoka to nawet szkoda komentować bo jesteśmy debilami robiąc takie rzeczy
-
- Kontakt:
Man of the match - torman Odry 
Mogła być dwucyfrówka - ale uczciwie ze nie padł jeden tor dla Odry to fura szczęścia. Rozgrywanie z Turkiem nie raz i dwa śmierdziało stratą ale suma Summarum wynik mówi sam za siebie. Szczególnie w I połowie imponowały crosowe długie piłki, a podanie Szczepka z pierwszej do Kozaka to mistrzostwo.
Barański to już powoli Pan Piłkarz - fajnie gdyby udało się podpisać nowy kontrakt. Po Chrobrym kolejny piękny wieczór na stadionie.
Brawo za postawę dla Trenera Skrobacza. Postawić kropkę nad i na Zniczu
Ps. Ależ szkoda tej Poloni

Mogła być dwucyfrówka - ale uczciwie ze nie padł jeden tor dla Odry to fura szczęścia. Rozgrywanie z Turkiem nie raz i dwa śmierdziało stratą ale suma Summarum wynik mówi sam za siebie. Szczególnie w I połowie imponowały crosowe długie piłki, a podanie Szczepka z pierwszej do Kozaka to mistrzostwo.
Barański to już powoli Pan Piłkarz - fajnie gdyby udało się podpisać nowy kontrakt. Po Chrobrym kolejny piękny wieczór na stadionie.
Brawo za postawę dla Trenera Skrobacza. Postawić kropkę nad i na Zniczu
Ps. Ależ szkoda tej Poloni
"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."
-
- Kontakt:
Dobrze, że ktoś to napisał. Można się nie lubić ale nie zniżajmy się do poziomu klubu z miasta na Z.19gorek20 pisze: ↑29 lis 2024, o 23:41Gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał to dzisiaj chyba już powinien otrzeźwieć
-
- Kontakt:
Dajcie spokój Szczepanowi. Sezon jest długi.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Furtok? Nie kojarze19gorek20 pisze: ↑29 lis 2024, o 23:41Gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał to dzisiaj chyba już powinien otrzeźwieć
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Wrocilem do chaty- to byl kapitalny wieczór!
Dzięki Niebiescy!
PS. Jedne podsumowanie: rąbnęliśmy im 6 bramek, ale drugie tyle powstrzymał ich torman: co on wyciągał to głowa boli!
Dzięki Niebiescy!

PS. Jedne podsumowanie: rąbnęliśmy im 6 bramek, ale drugie tyle powstrzymał ich torman: co on wyciągał to głowa boli!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Dej sie pokój- ak małpy albo inksze Zulus-Czaki.nołnejm pisze: ↑29 lis 2024, o 22:37[youtube]https://www.youtube.com/shorts/NJSF8FjoEcI[/youtube]
Jakby zamiast klaskania to wprowadzić?
Niebieskie serce od 1988 R.
-
- Kontakt:
bez jakiejkolwiek złośliwości, jeśli interesujesz sie Polska piłka, to absolutnie powinienes kojarzyć, chłop w polskiej lidze zrobil naprawdę dobre liczbyscaneRboy pisze: ↑29 lis 2024, o 23:49Furtok? Nie kojarze19gorek20 pisze: ↑29 lis 2024, o 23:41Gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał to dzisiaj chyba już powinien otrzeźwieć
Przyszłość rysuje sie w niebieskich barwach....
-
I bardzo dobrze skończyło by się gwizdami co wizerunkowo wyszło by lipnie.Byla gdzieś minuta ciszy dla Cieślika na Śląskich stadionach?myciochojec pisze: ↑29 lis 2024, o 23:45Dobrze, że ktoś to napisał. Można się nie lubić ale nie zniżajmy się do poziomu klubu z miasta na Z.19gorek20 pisze: ↑29 lis 2024, o 23:41Gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał to dzisiaj chyba już powinien otrzeźwieć
Mecz dzisiaj petarda choć liczyłem na ciut większą publike
-
- Kontakt:
Nie wiem kto lepszy Kozak czy Barański. Brawo Niebiescy!!!
-
- Kontakt:
Komuś chyba od tej wszechobecnej tolerancji sufit na łeb spadł. Kim dla Ruchu był Jan Furtok, że niby mielibyśmy czcić go minutą ciszy? Gdybyśmy grali derby z cyganami i byłaby minuta ciszy, a od nas gwizdy i ogólny brak szacunku dla zmarłego, to okej, zgodziłbym się, że to zachowanie godne potępienia. Ale nie rozumiem dlaczego mielibyśmy robić minutę ciszy dla kogoś niezwiązanego zupełnie z naszym klubem. Ostatnio odeszło od nas parę legend, które przyczyniły się do zdobycia mistrzostw Polski z naszym klubem. Czy ktoś w Polsce robił dla nich minutę ciszy? Ogarnijcie się tolerancyjni z tym szukaniem godnej postawy we wszystkim, bo trochę narażacie się na śmieszność.
-
- Kontakt:
O co chodzi z tą Odrą, że mieli wejść na sektory Ruchu ale nie spełnili jakichś tam warunków?