Transfery - Lato 2014

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

Re: Transfery - Lato 2014

#31 Post autor: radzion » 3 cze 2014, o 18:10

pytanie CZY warto?

Awatar użytkownika
HullCityFC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: HullCityFC » 3 cze 2014, o 18:16

Słaby w ch**

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#33 Post autor: Duszello » 3 cze 2014, o 18:58

Chiniole bydom nasza sila napedowa. Jak sie kibice chinscy potem zjada ze wszystkich targow i marketow chinskich zeby swoich ogladac to my bydymy musieli drugo marakana budowac na 150 tys bo slaski bydzie za maly.

DZIES10NA
Kontakt:

#34 Post autor: DZIES10NA » 3 cze 2014, o 19:17

Do nos z naszej ligi nikt nie przyjdzie za 15 tys chyba ze junior albo chincyk bo napewno nie np. Stano z Korony kiery konczy sie kontrakt .... my muszymy szukac nowych Dziwnielow tak jak ktos pisol kierunek niemcy byc moze Kocian kogos wyszarpie modego zdolnego ..... i nie piszcie o Piechu bo on o 65 tys mniej napewno nie bydzie grol unos , kiedys pisolem o Visniakovs-Napastnik z Widzewa szlo by wytargac jak spadna ale ostatnio info . Ze legia amica i zespoly z niemiec sie nim interesuja wiec pozamiatane.... oby ktos konkretny wpodl do nos w tym okienku transferowym.Moze z tych modych co oostatnio byli testowani .... ktos tam miol po sezonie byc zaproszony tyn slovak i tyn polok co gro w niemcach.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2014, o 20:04 przez DZIES10NA, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
SODA

#35 Post autor: SODA » 3 cze 2014, o 19:57

Duszello pisze:Chiniole bydom nasza sila napedowa. Jak sie kibice chinscy potem zjada ze wszystkich targow i marketow chinskich zeby swoich ogladac to my bydymy musieli drugo marakana budowac na 150 tys bo slaski bydzie za maly.

i to jest dobre ale mało prawdopodobne ;)
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

19gorek20
Kontakt:

#36 Post autor: 19gorek20 » 3 cze 2014, o 21:04

Jesli potwierdza sie informacje co do Buchalika to moim zdaniem jest on nienormalny a dlaczego ?
-Wisla to juz nie ta Wisla co 5 lat temu
-Wybiera gre w slabszej druzynie
-Odrzuca mozliwosc gry w europejskich pucharach
-Miskiewicz odchodzi z Wisly ? Bo jesli nie to bedzie mial problem z gra
I najwazniejsze gdyby nie Ruch i nasz TRENER prawdopodobnie dzisiaj gralby w 1 lidze a tak byl podstawowym zawodnikiem 3 ekipy w kraju

Co dodal oprocz dobrej gry ? Nic
I jeszcze jedno jak tak slysze ze za 15000 zl miesiecznie nikt nie bedzie chcial grac w ekstraklasie to wiem co Ruch Zawisza Legia i Lech pokaza w pucharach - to samo co zawsze
A za Buchalika marzy mi sie Wolanski

Co do napastnikow to chyba Trytko i Golebiewski odchodza z Korony

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: Raul22 » 3 cze 2014, o 21:27

transfer Buchalika pewny na 100% juz od parunastu dni.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: Mirek » 3 cze 2014, o 21:31

Raul22 pisze:transfer Buchalika pewny na 100% juz od parunastu dni.
dlatego potrzebny jest ktoś, kto będzie dużą konkurencją dla Kamińskiego, bo bez rywalizacji Kamiński nam "siądzie"

Awatar użytkownika
SODA

#39 Post autor: SODA » 3 cze 2014, o 21:39

pytanie kto za piętnaście tysięcy przyjdzie
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

19aRtuR20
Kontakt:

#40 Post autor: 19aRtuR20 » 3 cze 2014, o 21:41

Buchalik miol to szczescie, ze wszedl do bramki 'razem z Kocianem i Malina (przesuniecie do obrony)... Wtedy z mety obrona byla pewniejszo... Pewnie trocha tez w tym zaslugi Buchalika, ale Kaminski w pewnym sensie przegrol walkowerem, bo jak zaczlo dzialac z Buchalikiem to po co zmieniac cos? Jo niy godom, ze Kamyk abo Buchalik jest lepszy... Uwazom, ze Kamyk jest trocha niepewny, ale duzy roznicy chyba niy ma czy gro Buchalik czy Kamyk...

Buchalikowi sie niy dziwia tak szczerze... Jakby Kuswik czy Dziwniel mieli konkretne oferty to tez by szli... I tu nojwiekszo rola Smagora, po takim wywiadzie w marcu... Niech teraz udowodni, ze faktycznie sie cos zmieni... Jak bydzie placic regularnie to pilkarze bydom chcieli do nos przylazic (jak to bylo godane: skromnie ale uczciwie)... Opinia wsrod pilkarzy wartko by sie rozeszly, ale nawet jak jest teraz regularnie (w co watpia niestety) to musi tak byc przez jakis czas, a nie ino 31marca... To idzie ino zalatwic regularnymi placami - wtedy po prostu sie skoncza zrodla dziennikarzom i skonczy sie ta fatalno otoczka

Elmer
Kontakt:

#41 Post autor: Elmer » 3 cze 2014, o 21:48

Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie potrafiłem do końca brać Buchalika za niebieskiego. Jakoś od początku czułem, że jest tutaj tymczasowo i jak widać miałem rację. Większy sentyment mam chociażby do Pilarza, Perdijicia, Wierzchowskiego, Matuszka... A Buchalik? Był, grał poprawnie, ale czegoś mi u niego brakowało. Tylko nie wiem czego.

Dzięki za to co zrobił i tyle. Powodzenia w służbie milicji
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: Raul22 » 3 cze 2014, o 21:54

ja wroce do tego co juz było nie raz wałkowane. Dlaczego nie gadali z nim wczesniej o kontrakcie? (bo z tego co pisalo, ze po sezonie beda gadac o kontrakcie to wychodzi ze nie gadali) Tylko znow czekanie na koniec sezonu. To troche smieszne jest. Pewnie ze moglby wczesniej tez nie przyjac oferty kontraktowej, ale przynajmniej by zrobili cos w tym kierunku. Z takim podejsciem do sprawy to wszystkim co sie za rok koncza kontrakty odejda, a trzeba zauwazyc, ze sa to pilkarze dla nas znaczacy. Co innego czekanie na koniec sezonu by gadac o kontrakcie z Malinowskim, z ktorym wiadomo, ze nikt inny nie bedzie gadal bo jednak swoje lata juz ma i ucieszy sie na jakikolwiek kontrakt z Ruchem, a co innego z mlodszymi zawodnikami, ktorzy beda mieli oferty z innych klubow i ktore potem raz ze ciezko przebic, a dwa powstaje taka sytuacja ze zawodnik x ma dajmy na to 3 oferty z klubow, a z Ruchu nie ma oferty, tylko zapowiedz oferty po sezonie. I co taki zawodnik ma zrobic tamtym odmowic, a po sezonie w Ruchu mu powiedza ze ok dajemy Ci 5 tysiecy, bierzesz? On powie ze nie i zostaje z niczym, bo tamte kluby juz poszukaja innych zawodnikow.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2014, o 22:04 przez Raul22, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
SODA

#43 Post autor: SODA » 3 cze 2014, o 21:58

z tych co wymieniłeś chyba najlepszy torman lub najlepsza seria a z Kamińskim raczej trudno będzie coś zwojowac... ale transfery dopiero się zaczynają to zobaczymy
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

19aRtuR20
Kontakt:

#44 Post autor: 19aRtuR20 » 3 cze 2014, o 22:17

Elmer pisze:Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie potrafiłem do końca brać Buchalika za niebieskiego. Jakoś od początku czułem, że jest tutaj tymczasowo i jak widać miałem rację. Większy sentyment mam chociażby do Pilarza, Perdijicia, Wierzchowskiego, Matuszka... A Buchalik? Był, grał poprawnie, ale czegoś mi u niego brakowało. Tylko nie wiem czego.

Dzięki za to co zrobił i tyle. Powodzenia w służbie milicji
Bo Buchalik był ino, albo i aż solidnym... Matko to bardzi wszyscy lubili za charakter, bo umiejętności to raczy niestety średnie delikatnie mówiąc... Pilarz już coś nom wybronił... A Buchalik groł i ogólnie nie popełnioł błędów, ale też jakoś fes niy przypominom sie, żeby nom jakiś mecz wybronił

Oby ino konkurencja dobro była do Kamyka, tak żeby było dwóch w miara równych tormanów - musi być jakoś rywalizacja

Kamiński wg mie nie zostoł do porządku sprawdzony - torman musi mieć pora meczów z rzędu żeby chycić pewność siebie, a do tego solidno obrona, a tego Kamyk nie mioł, ani jak zaczął w 12/13, ani na początek 13/14... ino on nie groł z Maliną w obronie, a z Mrowcem, Szyndrowskim i Stawarem, a do tego bez Kociana... mie ino nerwują jego niepewne zagrania jak bala przelatuje jak chocby dosrodkowanie miedzy tormanem a obrona na dłuzszy slupek - wyglado jakby nie wiedziol czy jakoś to chytać, czy co zostawić... może to przyjdzie jak dostanie szansa trocha dłuży zagrać z solidną obroną...

Awatar użytkownika
SODA

#45 Post autor: SODA » 3 cze 2014, o 22:24

w każdym razie potrzeby transferowe są duże :spi:
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Zablokowany