Jedziemy oczywiście po 3 punkty, a co tam ugramy to nasze. Może jakiś stały fragment gry i uda się przywieźć komplet

Gieraga raczej przegral rywalizacje, pewnie po kilku miesiacach mial troche zaleglosci. Swiadczy o tym, ze Szyndrowski na prawej stronie, a Gieragi nie bylo nawet na lawce. Do tego Kocian dosc konkretnie podkreslal w wywiadach, ze Konczkowski nie gra, bo jest chory. Jak wroci to powinien wskoczyc do skladu.DZIES10NA pisze:Szyndrowskiego postawi .... bardziej mnie ciekawii kto slrzydle Gieraga , Konczowski .... Nie wiem czy mnie sie wydaje ze Konnczowski jest wolny i nie wlaczo sie w akcje ofensywne a jeszcze Saadlok hmm oby Kocian dobrol dobrze ...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
jo pamietom ze Ruch grol o utrzymanie i byl fest zimno ,ostatni mecz chyba na jesien.Gaca prawo skrzydlowy charakterystycznie przekladol ball miedzy nogami.Rafal1920 pisze:Jak Gitara niy szczelol elwra to szpil zakonczyl sie wynikiem 1:1. Pamietom, ze tora wtedy szczelol do Ruchu Arek Gaca bezposrednio z roznego. Silny wiater ponios wtedy fajnie ta bala:)bielszowice pisze:a pamietocie szpil co Gitara w 90 min elwra nie szczelil wtyed wynik byl chba 1:3?
Podczas piątkowego posiedzenia FIFA nie podjęła ostatecznej decyzji w sprawie wydania Flavio Paixao warunkowego zezwolenia na grę w Śląsku Wrocław.
FIFA zobowiązała Federację Irańską, która reprezentuje były klub Flavio Paixao Tractor Sazi, do przedstawienia swojego ostatecznego stanowiska odnośnie statusu zawodnika. Strona irańska ma czas na odpowiedź do 27 lutego 2014 roku.
Dzisiejsza decyzja oznacza, że Flavio Paixao na pewno nie zagra w niedzielnym meczu z Ruchem Chorzów.
Rafal1920 pisze:Jak Gitara niy szczelol elwra to szpil zakonczyl sie wynikiem 1:1. Pamietom, ze tora wtedy szczelol do Ruchu Arek Gaca bezposrednio z roznego. Silny wiater ponios wtedy fajnie ta bala:)bielszowice pisze:a pamietocie szpil co Gitara w 90 min elwra nie szczelil wtyed wynik byl chba 1:3?
jakby do tego doszło teraz to by się zaczęła wojna w mediach. Że "kibol" wtargnął, że krzyż, że krzyż usunięty itd...wiesiek1 pisze:"Tej decyzji nie wytrzymal jeden z kibicow kladac sie krzyzem na boisku"
Użytkownicy przeglądający to forum: PiterCidry i 28 gości