A to może być duża szansa dla nas

Korona Kielce - Ruch Chorzów 1-4heinRich pisze:Jakij dobryj serii ? Dyc ostatnio gromy w kratka ...abo?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ale pi***olisz za przeproszeniem! Jeden mecz przegramy, wygramy i to już zależy od naszego miejsca na koniec sezonu. Według Twojego rozumowania wygrajmy dzisiaj, a reszty sezonu nie grajmy bo po jaki ch** skoro dzisiaj wygraliśmysapacz pisze:Boje się że Piech będzie dziś w naszą obronę wchodził jak w masłoNo i bardziej stawiałem na Smektałę niż na 7egionistę. Dziś zwycięstwo było by bardzo cenne. {Porażka stawia nas w trudnej sytuacji na wiosnę przy kalendarzu trudnych gier w przyszłym roku. napisze tak. Jak wygramy to pierwsza 8 prawie pewna jak przegramy to druga prawie pewna. remis? tak na prawdę niewiele daje. Dla mnie liczy się tylko wygrana. Remisu nie biorę w ciemno.Uważam jednak ,że dadzą ciała bo wyniki są rzeczywiście w kratkę i po dobrym meczu grają zawsze słabszy.
widzisz ja grałem w piłkę. I wiem ile znaczy komfort przewagi i granie bez presji wyniku. Być np na 5 miejscu a na 9 to różnica KOLOSALNA!!!!!!jeśli twoim zdaniem pier... to twoja sprawa. Zauważyłem ,że na forum za dużo nerwusów jest. jakby się nie odezwać to źle. Ludzie dychnijcie sobie albo może jakieś leki bierzcie.Stasiu19R20 pisze:Ale pi***olisz za przeproszeniem! Jeden mecz przegramy, wygramy i to już zależy od naszego miejsca na koniec sezonu. Według Twojego rozumowania wygrajmy dzisiaj, a reszty sezonu nie grajmy bo po jaki ch** skoro dzisiaj wygraliśmysapacz pisze:Boje się że Piech będzie dziś w naszą obronę wchodził jak w masłoNo i bardziej stawiałem na Smektałę niż na 7egionistę. Dziś zwycięstwo było by bardzo cenne. {Porażka stawia nas w trudnej sytuacji na wiosnę przy kalendarzu trudnych gier w przyszłym roku. napisze tak. Jak wygramy to pierwsza 8 prawie pewna jak przegramy to druga prawie pewna. remis? tak na prawdę niewiele daje. Dla mnie liczy się tylko wygrana. Remisu nie biorę w ciemno.Uważam jednak ,że dadzą ciała bo wyniki są rzeczywiście w kratkę i po dobrym meczu grają zawsze słabszy.
w Szombrach.heinRich pisze:Kas to groł ?
sapacz pisze:heinRich pisze:Kas to groł ?
w Szombrach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Lothar Ślązok i 72 gości