[11 kolejka] Piast Gliwice - Ruch Chorzów 7.10.2013; 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Yego

Re: [11 kolejka] Piast Gliwice - Ruch Chorzów 7.10.2013; 18

#31 Post autor: Yego » 7 paź 2013, o 20:06

marek79 pisze:ku*** jakby niy tyn cufal tor Slaska abo tyn spalony Wisly to bylby komplet w ostatnich 4 kolejkach. To boli ale i tak niy ma zle. Coco Jumbo i do przodu.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Nie wazne, trzeba sie cieszyc z tego co jest. Za Zielinskiego to bysmy mieli 2 punkty w ostatnich 4 kolejkach.
Tak jak godosz Coco Jumbo i walymy w gora tabeli!!!
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

19aRtuR20
Kontakt:

#32 Post autor: 19aRtuR20 » 7 paź 2013, o 20:07

cieszy zero z tyłu, mimo, że trocha było ciepło czasami ;)

nrsl-halemba
Kontakt:

#33 Post autor: nrsl-halemba » 7 paź 2013, o 20:11

Jan Kocian mówił przed spotkaniem że wie co mają zrobić zawodnicy by wygrać deRby i to zrobili :) Z meczu na mecze co roz ciekawiej powoli juz widać ręka Trenera :) szkoda że jest ta przerwa na reprezentacje wypada teraz...
Niebieska Dzielnica Halemba

Awatar użytkownika
Michalik85
Kontakt:

#34 Post autor: Michalik85 » 7 paź 2013, o 20:19

i dobrze zech czuł :) gra srednia, nie no na przyzwoitym poziomie. Widac poprawa w grze. Ciekawy zech jest jak bedzie po przerwie na repra :) z Pogonia ino 3 pkt!!
Obrazek

grzechub
Kontakt:

#35 Post autor: grzechub » 7 paź 2013, o 20:25

bardzo dobrze zaczyno wyglondać gra Dziwniela. Zaś fajnie Starzyński, choć dziś bardzij statycznie niż ostatnio, fajnie Malina, dobro zmiana Smektiego. Słabo Stawarczyk i Szyndrowski, reszta przeciyntnie. Grunt, że trzy punkty jada na Cicho. :hurra:

19aRtuR20
Kontakt:

#36 Post autor: 19aRtuR20 » 7 paź 2013, o 20:26

CSL pisze:bardzo dobrze zaczyno wyglondać gra Dziwniela. Zaś fajnie Starzyński, choć dziś bardzij statycznie niż ostatnio, fajnie Malina, dobro zmiana Smektiego. Słabo Stawarczyk i Szyndrowski, reszta przeciyntnie. Grunt, że trzy punkty jada na Cicho. :hurra:
to własnie najbardzi wg mie widac - Dziwniel w końcu nie mo stracha przejść linii środkowy boiska, a Starzyński wyraźnie odżył w ostatnich meczach

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: czoRny » 7 paź 2013, o 20:45

Szkoda, że drugo kepa Ecika niy wlazla. Starzynski w drugij polowie sie dwa razy pocipiol i zamiast podowac to szczylol choc za drugim razym jakby wlazlo to miodzio tor. Wazne 3 punkty. Brawo i dziynki

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

adamo_R

#38 Post autor: adamo_R » 7 paź 2013, o 20:57

Są 3 punkty do kolekcji (sic!). Jedno co mnie się rzuciło od razu po dzisiejszym meczu to, że gramy w dalszym ciągu słabo. Jednakże potrafimy po przyjściu Kociana "zbierać” punkty. Dziś trzeba pochwalić cały zespół za dość mądrą grę, na tle słabego Piasta, to jakby nie patrzeć na dzisiejszy mecz to zagrali poniżej czego sami oczekiwali. Mieli podstawy do dobrej i skutecznej gry, a może jest tak, że magia pucharów dość skutecznie neutralizuje ich poczynania. Przechodząc do nas. Smekti, Figo, Surmik, to Ci kolesie, co możemy cieszyć się z 3 punktów - reszta dość poprawnie. Jednakże trzeba dalej pracować bo obserwując mecz , dalej jest lekkie dziadostwo , w tych umiejętnościach czysto piłkarskich , w których można dostrzec gołym okiem obserwując grę naszych piłkarzy. Ale poprawa przyjdzie z czasem, Kocian to opanuje, mam nadzieje, i mam nadzieje również, że nasi włodarze będą robić wszystko, żeby sprawy finansowe były przestrzegane odnośnie przelewów na konta piłkarzy. Trzeba robić tak, żeby te sprawy nie przysłaniały spraw czysto sportowych , bo widzimy po słowach Mariusza Klimka że warto. Bo nic tak nie motywuje piłkarzy jak kasa na koncie. Taka to dzisiejsza smutna prawda. Jest 14 punktów i to nie koniec naszych zdobyczy … Jadymy durś :)

Harpo
Kontakt:

#39 Post autor: Harpo » 7 paź 2013, o 21:04

adamo_R pisze:Są 3 punkty do kolekcji (sic!). Jedno co mnie się rzuciło od razu po dzisiejszym meczu to, że gramy w dalszym ciągu słabo. )
:szok: To jak w takim razie graliśmy za Zielińskiego??
K..A zawsze malkontenci sie znajdą... Ze Śląskiem dobrze, na Widzewem poprawnie, z Wisłą b. dobrze, dzisiaj dobrze i to w dość eksperymentalych (to akurat na +) składach - czego Ty człowieku jeszcze oczekujesz??
Kucian: 4 mecze i 8 punktów, rewelka!

Dzisiaj wkurzało mnie to, ze po b. dobrych odbiorach piłki równie łątwo ją tracimy.
Jakby Starzyński strzelił 1, 2 bramke to moze wtedy zamknął by japy etatowym narzekaczom.
Ruch dziś był lepszy i dojrzalszy. BRAWO! :ok:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

adamo_R

#40 Post autor: adamo_R » 7 paź 2013, o 21:06

Czytej ze zrozumieniem Harpo. Malkontent curva gościu hue hue :rotfl:

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: Raul22 » 7 paź 2013, o 21:12

Niestety tak jak przypuszczalismy przed meczem znow bedzie jakas kontuzja na Piascie no i jest tym razem Wlodyka, oby szybko doszedl do siebie. Jak ja nie lubie tych drewniakow z obrony co graja u nich, bo zawsze ostro graja i chamsko fauluja. Natomiast co do naszej gry tak z perspektywy trybun 1 polowa mi sie podobala, ladnie przenosilismy akcenty gry z 1 skrzydla na drugie, kombinacyjnie na skrzydlach, w 2 slabiej, ale ewidentnie na kontre czekalismy, tyle ze troche w tej obronie sie gubilismy. Mimo wszystko to co bylo, a co jest to calkiem fajnie to wyglada. Wreszcie mamy trenera na ławce, a nie kogos robiacego za trenera.
Ostatnio zmieniony 7 paź 2013, o 21:13 przez Raul22, łącznie zmieniany 1 raz.

luki232
Kontakt:

#42 Post autor: luki232 » 7 paź 2013, o 21:12

Nie rozumia tych co ciągle narzekają wg mnie dziś zagraliśmy jeden z najlepszych meczy z ostatnich 2 sezonów. Ale z drugiej strony niy mogymy spocząć na laurach ;)

Awatar użytkownika
Korfanty
Kontakt:

#43 Post autor: Korfanty » 7 paź 2013, o 21:15

Harpo pisze:
adamo_R pisze:Są 3 punkty do kolekcji (sic!). Jedno co mnie się rzuciło od razu po dzisiejszym meczu to, że gramy w dalszym ciągu słabo. )
:szok: To jak w takim razie graliśmy za Zielińskiego??
K..A zawsze malkontenci sie znajdą... Ze Śląskiem dobrze, na Widzewem poprawnie, z Wisłą b. dobrze, dzisiaj dobrze i to w dość eksperymentalych (to akurat na +) składach - czego Ty człowieku jeszcze oczekujesz??
Kucian: 4 mecze i 8 punktów, rewelka!

Dzisiaj wkurzało mnie to, ze po b. dobrych odbiorach piłki równie łątwo ją tracimy.
Jakby Starzyński strzelił 1, 2 bramke to moze wtedy zamknął by japy etatowym narzekaczom.
Ruch dziś był lepszy i dojrzalszy. BRAWO! :ok:
Maruderzy byli są i będą nawet gdybyśmy zdobyli majstra...Taki Ruch chcę oglądać walka,skuteczność,pomysł...Młoda krew najlepszym lekarstwem na te stare znudzone cioty które brały kasę za samo przyjście na trening.Włodyka zapierdzielał,że aż miło Kwiatkowski to samo.Smektała świetna zmiana wniósł dużo świeżości :super: Stawarczyk,Szyndrowski jak zwykle na swoim poziomie :wstyd: Będzie dobrze :hurra: W Ruchu tylko Polacy i niech tak zostanie :cwaniak:
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!

scaneRboy
Kontakt:

#44 Post autor: scaneRboy » 7 paź 2013, o 21:18

adamo_R pisze:Są 3 punkty do kolekcji (sic!). Jedno co mnie się rzuciło od razu po dzisiejszym meczu to, że gramy w dalszym ciągu słabo. Jednakże potrafimy po przyjściu Kociana "zbierać” punkty. Dziś trzeba pochwalić cały zespół za dość mądrą grę, na tle słabego Piasta, to jakby nie patrzeć na dzisiejszy mecz to zagrali poniżej czego sami oczekiwali. Mieli podstawy do dobrej i skutecznej gry, a może jest tak, że magia pucharów dość skutecznie neutralizuje ich poczynania. Przechodząc do nas. Smekti, Figo, Surmik, to Ci kolesie, co możemy cieszyć się z 3 punktów - reszta dość poprawnie. Jednakże trzeba dalej pracować bo obserwując mecz , dalej jest lekkie dziadostwo , w tych umiejętnościach czysto piłkarskich , w których można dostrzec gołym okiem obserwując grę naszych piłkarzy. Ale poprawa przyjdzie z czasem, Kocian to opanuje, mam nadzieje, i mam nadzieje również, że nasi włodarze będą robić wszystko, żeby sprawy finansowe były przestrzegane odnośnie przelewów na konta piłkarzy. Trzeba robić tak, żeby te sprawy nie przysłaniały spraw czysto sportowych , bo widzimy po słowach Mariusza Klimka że warto. Bo nic tak nie motywuje piłkarzy jak kasa na koncie. Taka to dzisiejsza smutna prawda. Jest 14 punktów i to nie koniec naszych zdobyczy … Jadymy durś :)
Odpowiedz na Twoj post jest w wypowiedzi trenera Brosza. Poczatek meczu spowodowal, ze gra wygladala wlasnie w taki sposob. Wg mnie nasi zachowali sie odpowiednio do sytuacji i robili dokladnie to, co powinni.

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

NiebieskiChorzów
Kontakt:

#45 Post autor: NiebieskiChorzów » 7 paź 2013, o 21:28

"mamy 3 pkt sialalala

Zablokowany