(zmiany Kuswika za Jankowskiego nie rozumiem...)
chyba paczelimy na inny mecz bo Ruch przez pryzmat całego spotkania wyglądał dużo lepiej, szczególnie w środku pola !Lutz pisze:Hehehehe wynik lepszy jak gra
No i jak tam, kogo przerasta a kto jest ślepy? Milczenie jest złotem i to dedykuje tym wszystkim którzy wiecznie pi***olą i ośmieszają się żałosnymi radami i komentarzami w 20 minucie meczu. Trochę pokory i skromności w ferowaniu i ocenianiu życzę domorośli trenerzy, wychowani na Barcelonach i Manchesterach. Wolę ocenę gry naszego specjalisty od wiat, przynajmniej były piłkarz i wiadomo że się zna na piłce i realnie ocenia nasze mozliwości, pzdR Soda:)stRoszek pisze:jednych przerasta a drudzy są ślepi. Dobra drużyna w każdym meczu strzela przynajmniej jedną bramkę. A nawet dwie. Sytuacje to nie wygrany mecz.Co prawda jeszcze nie koniec ale ciężko w tym wszytskim zobaczyć gola.Jesteśmy slabi bez wwzględu na stwarzane sytuacje. No teraz samobój.Jak widać to rywale muszą nam pomagać. Być ze swoją drużyną na dobre i złe to nie wszytsko. Tu ku*** ytrzeba grać a nie pi***olić się. Ruch to nie jakiś kogucik tylko 14 krotny mistrz.wojt pisze:Myślę że oglądanie meczów ligi polskiej i analiza, szczególnie pierwszej połowy tego meczu mocno Cie przerasta.19katowice20 pisze:ahhahahhaah ja pi***ole parodia a nie pilka nie ma zadnych akcji skladniowych zagrania w stylu jo to kopna ty tam byc albo zrobimy cos z tym my kibice albo jo juz se kupia miejscowka na derby z Gks ;(
No i proszę.
co do Konczkowskiego, to mimo ogromnej sympatii do tego piłkarza, jego najlepszym meczem był mecz z... Lechem, przegrany 0:4... czyli w meczu w którym wszyscy grali katastrofalnie, a dodatkowo grol na przeciw niego Linetty, czyli mlody pilkarz i niedoswiadczonyDżem pisze:Tak na szybko:
Konczkowski sobie nie radził dzisiaj.
Stawarczyk przy pierwszej bramce dał popis umiejętności.
Słaby mecz Janoszki.
Cieszą trzy punkty i tyle. Trza wygrać z Podbeskidziem
Tak samo mówiłem do czasu gola. Kto dogrywał do Starzyńskiego jak wystawiał Smektale? Kuświk. Wszedł, rozegrał, padł gol. Był tam, gdzie powinien być. Ważne 3 pkt, będą mieli spokój przed piątkiem.cheapgun pisze:(zmiany Kuswika za Jankowskiego nie rozumiem...)
Użytkownicy przeglądający to forum: 19Ruch20R, eustachyrakieta, Google Adsense [Bot], julko20, Rickenn10, uszy i 53 gości