[14 kolejka] Legia Warszawa - Ruch Chorzów 1.12.12; 17:00
-
Re: [14 kolejka] Legia Warszawa - Ruch Chorzów 1.12.12; 17:0
A jo bych Jankesa w ogóle niy wystawiou. Jo niy mom zamiaru zaś u niego widzieć ze zamiast grać przeciwko swojymu klubowi, to zaś robi wszystko co by zrobić im jak nojmniyjszo krziwda. Tak po prowdzie szmary sie rychtujom, ale co tam 

- JPeeF
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bo Arek sie w ch.uj lepij poradzi niz Jankes.19gorek20 pisze:Czemu ?
-
- Kontakt:
Arek z Maćkiem powinni zagrać, z prostego powodu który każdy z Nas myśle wie. Po prostu oni się rozumieją, nie ma jednego to cierpi drugi. Jest między Nimi coś takiego, że potrafią się uzupełniać i dogrywać. Jeśli chcemy coś strzelić to moim zdaniem powinni zagrać w ataku zarówno Jankes jak i Piech. Bez któregoś z nich o bramki będzie ciężko. Może i Piech walczy za trzech, ale jak już walczy za trzech to w ataku mu brakuje sił, koncepcji itp. Kiedy ma Maćka za sobą to od razu lepiej to wygląda.
Prywatne sympatie dla mnie są bez znaczenia. Jest profesjonalistą i jeśli zagra to mam nadzieje da z siebie wszystko.
Prywatne sympatie dla mnie są bez znaczenia. Jest profesjonalistą i jeśli zagra to mam nadzieje da z siebie wszystko.

- 19flasteR20
- Kontakt:
A jo wom godom stare prawidlo - nazwiska ni graja roli, a gro druzyna.Mozna nie miec gwiazd, ale swietnych rzemieslnikow i to styknie na liga.Na dzisiejszy dzien momy rzemieslnikow, a gwiazd bych szukol wsrod modych.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- _BiADACZ_
- Kontakt:
jadymy po wp***dol oooo oooo ooo
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- JPeeF
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tyz sie z tym zgodza ze Arek i Jankes powinni zagrac razym.Lukas89 pisze:Arek z Maćkiem powinni zagrać, z prostego powodu który każdy z Nas myśle wie. Po prostu oni się rozumieją, nie ma jednego to cierpi drugi. Jest między Nimi coś takiego, że potrafią się uzupełniać i dogrywać. Jeśli chcemy coś strzelić to moim zdaniem powinni zagrać w ataku zarówno Jankes jak i Piech. Bez któregoś z nich o bramki będzie ciężko. Może i Piech walczy za trzech, ale jak już walczy za trzech to w ataku mu brakuje sił, koncepcji itp. Kiedy ma Maćka za sobą to od razu lepiej to wygląda.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak mu ryczycie legia to ku*** to myślicie że on do nos tera bydzie zapieprzoł na boisku??spyru pisze:Dlaczegóż ?moRi95 pisze:On już u nos dobrego szpilu nie zagrostan01 pisze:A jo by Jankesa wystawiył od początku szpilu, ryzykując to, że po połowie bydzie do wymiany. Niych pokoze na co Go stać, a w tym akurat szpilu, wg mnie, mo szansa to zrobić i udowodnić czy zależy mu na grze w Niebieskich, abo jest jednym z tych o ftorych godoł Mariusz.
-
- Kontakt:
Jak Jankes bydzie wykonywoł robota jak dobry rzemieślnik (jak pisze powyży 19flasteR20) to żodyn mu bojek o Legii śpiywoł niy bydzie. Miłość miłością, a robota robotą. Trza patrzeć z czego sie żyje. 

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dokladnie tego od niego oczekuje. Bo za***prza vel nie za***prza za niemale pieniadze i jest to jego psi obowiazek. Taki Maczynski tez wedlug twojego myslenis powinien byl dzisiaj wy***ac pilke w trybuny... ?moRi95 pisze:Jak mu ryczycie legia to ku*** to myślicie że on do nos tera bydzie zapieprzoł na boisku??spyru pisze:Dlaczegóż ?moRi95 pisze:On już u nos dobrego szpilu nie zagrostan01 pisze:A jo by Jankesa wystawiył od początku szpilu, ryzykując to, że po połowie bydzie do wymiany. Niych pokoze na co Go stać, a w tym akurat szpilu, wg mnie, mo szansa to zrobić i udowodnić czy zależy mu na grze w Niebieskich, abo jest jednym z tych o ftorych godoł Mariusz.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Lutz
- Kontakt:
Kule bele dobrze że te rzemieślniki grajom ino we fussball , a niy som murorzami , jo w taki chaupie co by zbudowali miyszkać niy chciołMozna nie miec gwiazd, ale swietnych rzemieslnikow i to styknie na liga.Na dzisiejszy dzien momy rzemieslnikow, a gwiazd bych szukol wsrod modych.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczekiwać to my se mogymy a jak bydzie to już zupelnie inkszo sprawaspyru pisze:Dokladnie tego od niego oczekuje. Bo za***prza vel nie za***prza za niemale pieniadze i jest to jego psi obowiazek. Taki Maczynski tez wedlug twojego myslenis powinien byl dzisiaj wy***ac pilke w trybuny... ?moRi95 pisze:Jak mu ryczycie legia to ku*** to myślicie że on do nos tera bydzie zapieprzoł na boisku??spyru pisze:Dlaczegóż ?moRi95 pisze:On już u nos dobrego szpilu nie zagrostan01 pisze:A jo by Jankesa wystawiył od początku szpilu, ryzykując to, że po połowie bydzie do wymiany. Niych pokoze na co Go stać, a w tym akurat szpilu, wg mnie, mo szansa to zrobić i udowodnić czy zależy mu na grze w Niebieskich, abo jest jednym z tych o ftorych godoł Mariusz.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Kolejka niespodzianek i dziwnych wyników.
Będzie dobrze na Legii.
Będzie dobrze na Legii.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie będzieHarpo pisze:Kolejka niespodzianek i dziwnych wyników.
Będzie dobrze na Legii.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Chudy81
- Kontakt:
Ostatnio za dobrze mu nie szło myślę, że jakby wszedł od początku drugiej połowy na piłkarskiej złości, to by zagrał lepiej niż od początku.JPeeF pisze:Z Piechem na ławie to może być kasastrofa

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
Ja se powiedziałem, ze dzisiaj sie nie denerwuje, nie dre sie po straconych bramkach itd. CO bedzie przyjmę z pokorą. Nie spodziewam się nawet remisu ale licze, że wdupia trawe żeby tej Legii przeszkodzić. Bo jak to bedzie wygladalo jak w Poznaniu to wole żeby ten mecz oddac walkowerem
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----