[7 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 05.10.2012
- monisia2812
- Kontakt:
Re: [7 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 05.10.2012
Defensywa to porażka, ale ważne 3pkt.
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...
-
- Kontakt:
Bardzo słaby mecz w naszym wykonaniu. Cudem udało nam się skompletować trzy punkty. Od następnego meczu powinniśmy od początku wychodzić dwójką napastników (Piech i Jankowski). Starzyński dzisiaj dużo słabiej niż ostatnio (nie mówię tutaj tylko o fatalnym kiksie, bo takie rzeczy się zdarzają). Straka i Malinowski słabiutko, Sultes poprawnie, choć brakowało mi dzisiaj czegoś zarówno u Sultesa jak i Zieńczuka. Obrona ? Kikut pomimo asysty nie podobał mi się na boisku, tak jak przypuszczałem, nie wolno lekceważyć i osądzać drużyny po miejscu w tabeli.
-
- Kontakt:
fatalny mecz i szczesliwe 3 punkty
sztuka jest takie mecze wygrac a Nam sie to dzis udalo

sztuka jest takie mecze wygrac a Nam sie to dzis udalo
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecz nie wyszedł to fakt, ale trzeba docenić że grali do końca.
In Siemian We Trust
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kiepski mecz w naszym wykonaniu. Mało co się kleiło, za statycznie, olbrzymia ilość niecelnych zagrań. Słabo niestety Starzyński, to już nawet nie chodzi o ten błąd po którym straciliśmy bramkę, ale ogólnie mecz Filipowi nie wyszedł. Praktycznie nic nie dawał w ofensywie, nie rozgrywał-no ale nie ma co się łamać. Partnerzy niestety go nie wspomagali, Straka co chwilę strata...
Lewczuk za Szyndrowskiego, nie wiem czemu to Marek gra, a nie Igor. Kikut ratuje się ładną asystą, ale boczni obrońcy za mało włączali się do ofensywnych akcji!
Dobre wejście Jankowskiego, trochę rozruszał grę, no i strzelił zwycięską bramkę!
Ważne 3 punkty!
Lewczuk za Szyndrowskiego, nie wiem czemu to Marek gra, a nie Igor. Kikut ratuje się ładną asystą, ale boczni obrońcy za mało włączali się do ofensywnych akcji!
Dobre wejście Jankowskiego, trochę rozruszał grę, no i strzelił zwycięską bramkę!
Ważne 3 punkty!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stawiam tezę że Bełchatów z Piechem w składzie jest dzisiaj w czubie tabeli.
Nie wiem czy można grać słabiej i wygrać mecz na poziomie ekstraklasy.
Nie wiem czy można grać słabiej i wygrać mecz na poziomie ekstraklasy.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Mecz może nie był piękny, ale czasem takie też się zdarzają. Ważne żeby nawet te słabsze spróbować wygrać. Dzisiaj się udało i szacun dla chłopaków. Troche dziwi mnie to ustawienie od początku, sam Arek wiadomo, że walczy za 3 ale dzisiaj brakowało drugiego napastnika, po wejściu Maćka ruszyło, no i co ważne Nasza dwójka znowu rozstrzygneła wynik. Nie wiem co się stało z wolnymi i rożnymi wykonywanymi przez Zieńczuka, jakieś mało groźne teraz są. No cóż, trenować i trenować w tej przerwie na reprezentacje, bo wynik cieszy, ale ciągle te 2:1 na pewno się nie utrzyma.
Indywidualnie dzisiaj nie oceniam, obrona słabiej niż tego wymagamy na pewno.
Indywidualnie dzisiaj nie oceniam, obrona słabiej niż tego wymagamy na pewno.

-
- Kontakt:
styl stylem, takie mecze poprostu trzeba wygrywac a nam sie to dzisiaj udało, wreszcie wróciło troszke szczęścia z zeszłego sezonu.
Mimo słabszej gry Gabora to jednak jego bym zostawił na boisku bo mimo sympatii do Starzyńskiego tez gral niestety slabiutko, a sytuacja bramkowa dla Bełchatowa - katastrofa. Na mały plus Sultes, Zieniu, Piech reszta bez polotu...
teraz mamy 2 tyg czasu oby za wynikami poszła również lepsza gra.
Mimo słabszej gry Gabora to jednak jego bym zostawił na boisku bo mimo sympatii do Starzyńskiego tez gral niestety slabiutko, a sytuacja bramkowa dla Bełchatowa - katastrofa. Na mały plus Sultes, Zieniu, Piech reszta bez polotu...
teraz mamy 2 tyg czasu oby za wynikami poszła również lepsza gra.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
a jo powiem tela że oglądali my chyba inny szpil, jo na Cichej 6 a ty powtórka z pora lot wstecz.HKSADIK pisze:Kiepski mecz w naszym wykonaniu. Mało co się kleiło, za statycznie, olbrzymia ilość niecelnych zagrań. Słabo niestety Starzyński, to już nawet nie chodzi o ten błąd po którym straciliśmy bramkę, ale ogólnie mecz Filipowi nie wyszedł. Praktycznie nic nie dawał w ofensywie, nie rozgrywał-no ale nie ma co się łamać. Partnerzy niestety go nie wspomagali, Straka co chwilę strata...
Ważne 3 punkty!

Starzyński słabo ? Szyndrowski słabo ? Dobre wejście Jankowskiego trocha rozruszoł gra ?
IDŹ SIE LEGNIJ
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Starzyński słabo, w czym ci dziś zaimponował? Dużo strat, dużo pojedynków przegranych. Jankowski strzelił bramkę, coś tam próbował robić po wejściu, wg mnie wniósł pewne ożywienie, a Szyndrowski mnie nie przekonuje, bo nie daje tyle w ofensywie co Lewczuk.
Legnij sobie ty.
Legnij sobie ty.
Ostatnio zmieniony 5 paź 2012, o 20:48 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Widzę, że wszyscy mają takie same odczucia - to nie był dobry mecz, ale są kolejne 3 punkty, czwarte zwycięstwo z rzędu - ja pierdziu
oglądać znowu te kółeczka po zwycięskim meczu na środku boiska bezcenne
co cieszy to po raz kolejny to, że strata bramki nas nie podłamuje i potrafimy na nią odpowiedzieć najlepiej jak można bramką.
Cóż na mecz na zero z tyłu trzeba jeszcze poczekać przynajmniej dwa tygodnie ... a teraz ze spokojem przez 3 kolejne dni można śledzić co zrobią rywale a potem już trzymać kciuki za Arka w reprezentacji

Cóż na mecz na zero z tyłu trzeba jeszcze poczekać przynajmniej dwa tygodnie ... a teraz ze spokojem przez 3 kolejne dni można śledzić co zrobią rywale a potem już trzymać kciuki za Arka w reprezentacji
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ja... boję się co będzie za rok o tej porze... bez Piecha.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Należy chopcom podziękować za walka do samego końca,zespól wyglondo dobrze kondycyjnie,nie siado po 70 minutach.
Mom nadzieja ze słabszy występ Filipa to yno wypadek przy robocie. W następnych meczach Arek Piech i Maciek Jankowski muszom grac od 1szyj minuty razem.Za jakiś czas zapomnymy w jakim stylu wygrali my tyn szpil,a zdobyte punkty zastanom!Obecnie jestech pewien ze najlepszym transferem było pozyskanie Pavla Sultesa
Mom nadzieja ze syneczek,co na cyjnie sie dar zeby Jankowski juz wydupioł do tyj swojij Warszawy,po 88minucie meczu posuł sie glaca popiołym
Mom nadzieja ze słabszy występ Filipa to yno wypadek przy robocie. W następnych meczach Arek Piech i Maciek Jankowski muszom grac od 1szyj minuty razem.Za jakiś czas zapomnymy w jakim stylu wygrali my tyn szpil,a zdobyte punkty zastanom!Obecnie jestech pewien ze najlepszym transferem było pozyskanie Pavla Sultesa

Mom nadzieja ze syneczek,co na cyjnie sie dar zeby Jankowski juz wydupioł do tyj swojij Warszawy,po 88minucie meczu posuł sie glaca popiołym

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Będzie inny idol. Jak bramki strzelali Niedzielan z Sobiechem to też się wszyscy zastanawiali co będzie jak odejdą. No i jest Arek z Maćkiem. Mam nadzieję że przyjdą następni, godni ich zastąpić. Może odpali Kuświk albo na nowo odpali Andrzej bo dla czego nie. Tak jak odpalił Marek Saganowski.Kujav pisze:A ja... boję się co będzie za rok o tej porze... bez Piecha.
-
- Kontakt:
Maciej ...wielki szacunek dla Ciebie za 3 pkty:))) Kikut bRawa za asyste:). Swoją drogą zobaczcie ja Piech z połowy wbiega w pole karne a reszta stoi.
Obrona- Sadlok(dający nadzieje na przyszłość) Stawarczyk, Szyndrowski (nastepcy mile widziani)
Obrona- Sadlok(dający nadzieje na przyszłość) Stawarczyk, Szyndrowski (nastepcy mile widziani)
MŁODZI TRENUJCIE!!!