Przyszłość Niebieskich

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#31 Post autor: Schlesien » 7 sty 2004, o 19:33

Viro, ja rozumie, ze cos jest trudno zalatwic, ale czy to tak ciezko jest odpowiedziec albo napisac, ze cos nie wyszlo?

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#32 Post autor: L_M » 7 sty 2004, o 20:35

Hmmm Wojtka mozna nie lubic ale nie wolno nie docenic tego co robi. Bo robi naprawde duzo i w przeciwienstwie do wiekszosci, jest bardzo zaangazowany w dzialalnosc na rzecz klubu, kibicow itd. Zawsze pare osob chodzi za czyms, a pare innych osob, chcac chyba usprawiedliwic swoje nierobstwo, czepia sie wlasnie ich.

Stary kibic - sam zaczales ten temat. Latwo pisac rozne rzeczy pod nickiem Stary kibic, byc dla wiekszosci anonimowym. Moze pochwal sie co ty robisz na rzecz klubu? Wtedy zrozumiemy czemu rozliczasz z tego innych.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#33 Post autor: Patton » 7 sty 2004, o 21:03

Hmmm i sie zaczelo. Wojtek to, Wojtek tamto... Ja wam powiem tyle - chcecie kazdego rozliczac, obojetnie z jakich glupot - z vlepek, bo ktos 10 zl wplacil, z zebrania itd. Akurat my w przeciwienstwie do was oprocz pisania i biadolenia robimy i to duzo,tylko, ze nie mamy akurat potrzeby chwalenia sie tym wszystkim. Lepiej nic nie mowic, a jak cos zacznie dzialac to o tym powiadomic. Chciec, a moc to jest roznica... Klub 100 u nas? Bez przesady - badzmy realistami. Dlaczego osoby mieszkajace za granica nie potrafia zrobic konkretnego fan-clubu i np. wspierac klubu? Zarobisz 2 tys. euro, zrobcie sciepe po 15 i czasami wplaccie np. na oprawe - my sie z calej kasy rozliczymy. Dlaczego my tutaj musimy o wszystko zabiegac, dlaczego z Viro musimy grzebac po przepisac UE, czy mozemy dostac dotacje do remontu stadionu itd.? Zrobcie cos sami, a pozniej innych rozliczajcie... Wszystko chcecie miec na 'juz'... Pewne sprawy wymagaja czasu i do tego trzeba sie dostosowac. A, ze niektorzy niepotrafia? Przykro mi z tego powodu i tyle... Pozdrawiam!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Viro

#34 Post autor: Viro » 7 sty 2004, o 21:56

to, ze Wojtek Ci nie odpisal to juz z tym bij konkretnie do niego
ale nie mowcie, ze nic nie robi bo dzialanosc jakas bardziej zorganizowana zaczelismy wlasnie teraz w przerwie zimowej i to wlasnie dzieki Wojtkowi sporo ruszylo
z wiadomych przyczyn niepiszemy o wszystkim na forum
ale poczekajcie juz niedlugo bede tego efekty a nawet bardzo szybko jeden z nich bedzie widoczny ciekawe co wtedy powiecie:)
jezeli chodzi o vlepy sa juz zaplacone czekamy tylko na nie sprawe zlatwil wlasnie Wojtek
macie racje byly sciepy ale czy ktos sie spytal z was ile to kosztuje?
my naprawde nie bierzemy zadnej kasy do siebie kazda wplate masz odnotowana , ja zapraszam kazdego z was kto dal chocby zlotowke zeby kiedys wybral sie z nami do sklepu po materialy na oprawe
do tego zawsze na forum napisane jest co ile kosztuje
to samo bylo z szalami kazdy z was wiedzial ile kosztuje koszt wyprodukowanie i ile na oprawe bierzemy
naprawde panowie nie ma co narzekac , a moze skontaktujcie sie ze mna Pattonem lub kims innym na maila pw , powiemy wam kiedy mamy spotkanie, na co idzie kasa itd
oczywiscie z pewnych wzgledow o wszystkim na forum nie mozemy pisac bo sami pamietacie sprawe szali
pozdRawiam

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#35 Post autor: radzion » 7 sty 2004, o 22:27

Schlesien pisze:Bolek, sprawdz temat w ktorym pisalismy o vlepkach, nie tylko ja sie pytalem kiedy beda vlepki i ile kasy juz mamy, wiec to ty nie pi***ol, ze wszystcy byli poinformowani. Termin 10 stycznia ukazal sie poraz pierwszy na forum.
http://www.kapelusz.pl/forum/viewtopic. ... &start=120

http://www.kapelusz.pl/forum/viewtopic.php?t=2462

a teraz Schlesien patrz:
moze w tych tematach nie ma dokladnie napisane ze beda 10 stycznia!!!ale 1 moj post pisalem 1 stycznia i napisalem z ebeda za okolo 2 tygodnie,
w poscie napisalem ze beda jzu na dniach a bylo to 5 stycznia!chodzilo tylko o kwestie ich druku i odebrania z drukarni!!!
pisze sie wyraznie wszystko a ze ludzie nie potrafia( nie chca?) dokladnie przeczytac to nie nasza wina, na dodatek zakladaja milion nowych tematow o tym samym!!ciagle ku*** ktos wyjezdza kiedy ku*** beda vlepki itp a samemu w naj,mniejszym stopniu nie przyczynil sie do tego zeby one byly szybciej!!!niektorzy to wplacili chocby po te kilka zlotych ale naprawde ku***ca czlowieka bierze jak czyta post kogos kto kompletnie nic nie zrobil w tym kierunku a ma najwieksze pretensje!

do tego to pisanie ze nic sie nie robi i wogole, to juz normalnie smiech na sali!tak samo pisanie np otym stowarzyszeniu! l
ludzie ostatnio bylo spotkanie!na forum jak byk byla informacja o tym, jesli ktos chcialwiedziec keidy i gdzie to wystarczylo sie zglosic do nas!nikt sie nie zglosil wiec chyba raczej nikogo to nie interesowalo!a na spotkaniu mowilismy o stowarzyszeniu!
poza tym tak jak juz tu niektorzy napisali nie mzoemy wszystkiego pisac na forum!

dalej: Schlesien - tak jak ci napsial Viro, neisety niewiecie wszystkiego ,mieszkacie daleko stad i w sumie tylko to forum jest waszym dostepem do info o ruchu i o tym co tu sie dzieje!
widzisz, jak cos fajnie wyjdzie to wszyscy to chwala ale tak naprawde niewiedza ile trzeba rzeczy zalatwic zeby to wyszlo!ile roboty jest przy tym zeby fajnie wyszla oprawa, ile roboty bylo przy szalikach, ile sie tzreba nameczyc zeby skombinowac kase na vlepki, na nowe rzeczy do oprawy!w najblizszym czasie oprocz vlepek beda rowneiz do kupienia kalendarzyki na 2004 rok!z tym tez bylo troche roboty!zreszta sam wiesz jak bylo bo sam zrobiles chyba ze 2 projekty ,

aha na koniec odnosnie kasy!

kiedys na forum zalozylem temat ze jesli ktos chce sie dowiedziec dokladnie na co aksa idzie,ile kasy i wogole to niech sie ze mna skontaktuje.temat byl przyklejony przez 2 tygodnie i przez tenczas ani 1 osoba sie nie skontaktowala!!!

dobra koncza te pisanie bo po kiego sie wk***iac!

na drugi roz czytejcie dokladnie i nie dupcie flekow ze womsie nie odpisuje!a jak checie miec do kogos pretensje to najpierw sami sprobujcie cosik zrobic!jak mocie jakies pomysly to piszcie ,ale neich to beda pomsly ktore sie da zrealizowac a nie ze ktos zaproponuje cos niemozliwego dla nas do realizacji i potem jeszcze bedzie miec pretensje!!

Stary kibic

#36 Post autor: Stary kibic » 7 sty 2004, o 23:09

Anonim- Lukas ? Jaki anonim? Jeste zalogowany.
2. Ja nie jestem spik smarkaty. Mam swoje latka.
3. Moze wiecej zrobilem za mojej mlodosci dla Ruchu co nie jeden z Was.
4. Jestem radowitym Chorzowianinem, a z mojej rodziny wywodzi sie pilkarze juz nie zyjacych.
A jezeli chodzi o Wojtka to (bez pyskowki) proponuje aby szerzej otworzyl oczy. Moze cos zrozumie. jak i jego kolega P.
Jest fakt ze siedze daleko od Chorzowa ,ale to nie znaczy ze ktos ma prawa mi zabraniac wchodzic na to forum. Sam wiem ze wiele tematow dlamnie sa tabu, bo nie jestem blisko wydarzen. Ale to nie znaczy by takiego odrazu niszczyc i zniewazac.
Mnie rowniez jest bliski serce Ruch ,tak jak i Wam.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#37 Post autor: L_M » 7 sty 2004, o 23:15

Stary kibic nie zniewazalem cie i nie niszczylem. Ale mimo ze jestes logniety jestes dla nas anonimowy. Wojtka znamy, wiemy ze sie angazuje w to wszystko itd. a ty wyskoczyles z jego ocena, nie mowiac o swoich dokonaniach i personalnie nie bedac nikomu znanym (przynajmniej tak mi sie wydaje). w sumie dalej nic nie powiedziales, bo to ze w rodzinie miales Rucholi to nie twoja zasluga chyba, a co zrobiles w mlodosci to tez moglbys poweiedziec. wogole moglbys mowic jasniej ;) zreszta tak wogole to po ch** sie klocic....

Stary kibic

#38 Post autor: Stary kibic » 7 sty 2004, o 23:29

W tej poczcie to ja sie nie kluce lecz wyjacniam niektore zagadnienia.
Nie mam sie zamiaru klucic.
Fakt jest ze wielu ja nieznam ludzi, nieznam wielu ukldow itp. Nkt mi sie nie przedstawil.(Zart)

Viro

#39 Post autor: Viro » 7 sty 2004, o 23:31

jeszcze kilka slow:)
Stary kibic - ja szanuje starszych kiboli ale za waszych czasow byl inny Ruch- byla kasa byly wyniki , byli ludzie i inni pilkarze jak i dzialacze
teraz sytuacja jest zla , zeby nie powiedziec tragiczna
garstka ludzi nas kibicow stara sie jakos to poukladac , sami widzicie ze robiemy sciepy przeciez to wy dajecie nam kasa i widzice, ze nie ma lekko
nie chcialem pisac o kalendarzykach bo miala to byc niespodzianka:)
ale Radzion juz napsal wiec moge dolozyc 3 grosze
jutro "prawdopodobnie" odbierzemy zaprojektowane i zalatwione przez WojtkaO kalendarzyki kieszonkowe, ktorych cena wyniesie 1 zl za sztuke
jak bedziemy mieli je "na rece" zaloze ja lub Radzion ,Bolek - ktos z nas osobny temat wkleimy fote jak wyglada kalendarzyk i poinformujemy was jak mozna je nabyc
oczywiscie cala kasa bedzie przeznaczona na oprawe
na roznych dzielnicach beda je rozprowadzac odpowiednie osoby znane wam z forum a nam z reala za , ktore jestemy pewni i reczymy
szczegoly na dniach
pozdRawiam

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#40 Post autor: Schlesien » 8 sty 2004, o 08:13

radzion pisze: http://www.kapelusz.pl/forum/viewtopic. ... &start=120

http://www.kapelusz.pl/forum/viewtopic.php?t=2462

a teraz Schlesien patrz:
moze w tych tematach nie ma dokladnie napisane ze beda 10 stycznia!!!
Radzion, przeczytaj te posty jeszcze raz. Ja pytalem sie o to co jest z vlepkami we wrzesniu. To albo jo nie umia liczyc albo ty. Mi sie wydaje, ze to bylo dawno temu i ta odpowiedz "dwa tygodnie" nie byla na moj post...

Co do tego kaj mieszkom, to ten argument bedzie zawsze na wasza korzysc. Czesto go slysze ja jak i ludzie z Niemiec. Nie mozecie w koncu wymyslic czegos nowego? Nie chce zawsze stac na straconej pozycji! :wink:

PozdRo

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#41 Post autor: Schlesien » 8 sty 2004, o 08:19

apm pisze:Tak na uboczu, moderator powinien byc wlasciwie neutralny! Ale jezeli zdecyduje sie zaprezentowac swoja opinie, to nie powinien sie sam zachowywac sprzecznie z regulaminem uzywania forum.
IMHO, wcale nie musimy byc neutralni, bo tez jestesmy ludzmi i nas ponosza nerwy. Co do regulaminu, to bije sie w piers za moj "wystepek" :oops:

Viro

#42 Post autor: Viro » 8 sty 2004, o 10:05

ostra wymiana zdan to niejednokrotnie ciekawa dyskusja bez obrazania sie nawzajem, ale nie najezdzajmy na siebie i nie mowmy rzeczy jakich nie jestesmy pewni na 100%
powiem wam , ze ruszylo sie sporo przez przerwe zimowa a nawet wiecej
jezeli ktos chce jakies konkretne info jest zainteresowany stowarzyszeniem zapraszam niech pisze do mnie na pw lub na maila [email protected] bo moze ktos chce wstapic z was do stowarzyszenia jest tym bardzo zainteresowny itd. pozdRawiam

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#43 Post autor: Patton » 8 sty 2004, o 11:22

Stary Kibic - z mojej rodziny tez wywodza sie osoby ktore graly w Ruchu - i co z tego? To jest powod do dumy, ale po co sie tym chwalic? Sam wyzywasz od spikow i smarkow - wez troche na wstrzymanie, dobrze Ci radze. A jezeli tyle zrobiles dla tego Ruchu, to pochwal sie - moze ktos Cie rozliczy, tak samo jak Ty to robisz... Co do rozumienia, bo mniemam to "P." tyczy sie mnie? Nie znasz mnie czlowieku, nie wiesz kim jestem, wiec nie osadzaj. Ci co mnie znaja, wiedza jaki jestem i tak samo maja podobny poglad na sprawe, jak ja i Wojtek... Czyli wszyscy nic nie rozumiemy, tylko Ty rozumiesz? 8) Koncze ten bezsensowny spor, bo niektorzy wszystko wiedza lepiej i tyle. Tez chcialbym miec taki swiatopoglad... :lol: Pozdrawiam!! i Gluck Auf :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Gość

#44 Post autor: Gość » 8 sty 2004, o 11:59

Viro no wyprzedzając troszkę temat. Czy będzie można tą "niespodziankę" nabyć też w kisoku klubowym lub przed wejściem , przed bramammi na stadion??? Bo wątpię ,żeby na mojej dzielnicy ktoś się tym trudnił :lol:

Viro

#45 Post autor: Viro » 8 sty 2004, o 12:09

Bart w poniedzialek dam Ci znaka ale jak cos gdzies sie umowimy w katowicach i bez problemu Ci to dostarcze
najwiecej vlep obkleisz Bogucice:D

ODPOWIEDZ