[28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
rubyzkaliny
Kontakt:

Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00

#31 Post autor: rubyzkaliny » 25 kwie 2012, o 16:52

po fatalnej grze w pucharze tylko zremisujemy z lodzianami a pilkarze bydom mieli na co sfalic (brak dopingu)
potym bydzie porazka w Krakowie i porazka z Lechiom kiero bydzie potrzebowac punktow do utrzymania
mistrz poszol sie je... po remisie z Podbeskidziem ale nie yno mistrz- powietrze, wola walki, zaangazowanie itd
od tego szpilu nie gromy nic, a to znaczy ze nostympnego mistrza nie dozyja juz

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: tedeus63 » 25 kwie 2012, o 16:55

Kotala jestes przegrany w sobota wszyscy pod stadion zoboczymy co zrobiom jak nos bydzie 3 tys wsciekle wq---onych przed bramami .kilka tys kibicow mo cierpiec za kilkudziesieciu bałwanow ????? Najprosciej zamknąc stadion??? i spokój taki h..j idymy na miasto i ratusz jak nos nie wpuszczom w sobota .
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2012, o 17:01 przez tedeus63, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: Zip » 25 kwie 2012, o 16:59

No to mam nadzieję, że "kibice akcji na +" są zadowoleni ;) oby na mecz z Lechią dało radę wejść te 3k...
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
ZawszeNiebieskiSmeRf
Kontakt:

#34 Post autor: ZawszeNiebieskiSmeRf » 25 kwie 2012, o 17:05

Kiedy głosowałem w drugiej turze wyborów na Kotale nie wierzyłem po prostu, że mogę trafić na prezydenta mniej rozgarniętego niż Kopel. Myliłem się.
Proponuję akcję pod urzędem miasta ze znanym nam przecież hasłem "Andrzej Kotala z Chorzowa niech wy****". Jednemu panu to już było śpiewane i mam nadzieję że Andrzejek tak samo jak tamten pan już się na Cichej nie pojawi. Jeszcze tylko jeden apel do wszystkich malkontentów z forum. Więcej wiaRy. Jakby nasi zawodnicy tak szybko załamywali się jak wy po porażkach to byśmy byli na 2-gim miejscu ale od końca. Z jednym z najniższych budżetów mieliśmy szanse na dublet, dalej mamy szanse na majstra, a co po niektórzy po każdej porażce uprawiają zbiorowy lament na forum jak to nic nie osiągniemy już. Mogę się założyć, że jak wygrają z łks-em w co osobiście bardzo wierze to znowu wszyscy popadną w euforie. Niektórzy mają zmienność nastrojów jak przeciętna kobieta w ciąży.

Awatar użytkownika
andrzejn64
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: andrzejn64 » 25 kwie 2012, o 17:08

'PYJTER' pisze:No co za ch** z Kotali pedał jeden szeryf się znalozł imbecyl jak on może być urzędnikiem Państwowym za co sie nie weźmie to sp***doli i jeszcze procedury wszczyna tak by teraz obejrzalo chociaz 2k kibiców a tak 199osób moźe sam Kotala sie wybiere?? Ręce mi opadają ...to jest jakiś żart
Z tym stadionem to też pociglaca ściemnia

Jak się wzioł za ratowanie huty i negocjacje to wszystkich wyciepli

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: Zip » 25 kwie 2012, o 17:10

- pracownicy ochrony nie byli w stanie zatrzymać przemieszczających się po całym obiekcie grup pseudokibiców atakujących kibiców Górnika Zabrze; elementy betonowej nawierzchni z wyłączonego ze względu na stan techniczny sektora posłużyły pseudokibicom do ataku na ochronę, policję i kibiców drużyny przeciwnej;
Wytłumaczy mi ktoś, gdzie tu jest wina Klubu? Może Smagorowicz miał latać i powstrzymywać pseudokibiców?
- organizator nie dopełnił obowiązku zapewnienia bezpieczeństwa osobom uczestniczącym w imprezie; służby porządkowe działały źle, co m.in. pozwoliło pseudokibicom na wniesienie na stadion materiałów pirotechnicznych, następnie ich odpalenie i rzucanie w stronę kibiców drużyny gości oraz na murawę boiska;
Tutaj też miał może Mosór stać na wejściu i kazdego przeszukiwać? Od czego kłarwa jest ochrona, która świadczy swoje usługi?!
- za zgodą organizatora na stadion wniesiono gigantyczne flagi tzw. "sektorówki", które dając schronienie, pozwoliły na ubranie się pseudokibiców w stroje gwarantujące anonimowość i swobodne użycie pirotechniki; według Komendanta Miejskiego Policji taka postawa klubu sprzyja popełnianiu przestępstw, dając sprawcom poczucie anonimowości.
]

Myślę, że na następnym meczu powinien być kategoryczny zakaz chodzenia do Toi Toi! Tam mogą się przebrać pseudokibice! A fana "Waldek King" to już w ogóle kryminał :/

Dramattttttt :(
In Siemian We Trust

Witek46
Kontakt:

#37 Post autor: Witek46 » 25 kwie 2012, o 17:19

andrzejn64 pisze: Jak się wzioł za ratowanie huty i negocjacje to wszystkich wyciepli
W sprawie huty i hutników, 100 % racji. Pełna klęska Kotali, który został ośmieszony i upokorzony i mam nadzieję, że będzie mu to zapamiętane.
Ale w sprawie zamknięcia stadionu, choć skutki są cholernie przykre i bolesne, to jednak wina leży po stronie frajerów-szambonurków. Im dziękujcie, do nich miejcie pretensje. Ale nie, część nie widziała w akcji na plus nic wielkiego, część liczyła, że jakoś to będzie i kara rozejdzie się "po kościach". A tu du…pa zbita. 199 osób na stadionie boli. Ale może taka nauczka będzie wreszcie skuteczna.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
dzejdzejka
Kontakt:

#38 Post autor: dzejdzejka » 25 kwie 2012, o 17:23

zip185 pisze:
- pracownicy ochrony nie byli w stanie zatrzymać przemieszczających się po całym obiekcie grup pseudokibiców atakujących kibiców Górnika Zabrze; elementy betonowej nawierzchni z wyłączonego ze względu na stan techniczny sektora posłużyły pseudokibicom do ataku na ochronę, policję i kibiców drużyny przeciwnej;
Wytłumaczy mi ktoś, gdzie tu jest wina Klubu? Może Smagorowicz miał latać i powstrzymywać pseudokibiców?
- organizator nie dopełnił obowiązku zapewnienia bezpieczeństwa osobom uczestniczącym w imprezie; służby porządkowe działały źle, co m.in. pozwoliło pseudokibicom na wniesienie na stadion materiałów pirotechnicznych, następnie ich odpalenie i rzucanie w stronę kibiców drużyny gości oraz na murawę boiska;
Tutaj też miał może Mosór stać na wejściu i kazdego przeszukiwać? Od czego kłarwa jest ochrona, która świadczy swoje usługi?!
- za zgodą organizatora na stadion wniesiono gigantyczne flagi tzw. "sektorówki", które dając schronienie, pozwoliły na ubranie się pseudokibiców w stroje gwarantujące anonimowość i swobodne użycie pirotechniki; według Komendanta Miejskiego Policji taka postawa klubu sprzyja popełnianiu przestępstw, dając sprawcom poczucie anonimowości.
]

Myślę, że na następnym meczu powinien być kategoryczny zakaz chodzenia do Toi Toi! Tam mogą się przebrać pseudokibice! A fana "Waldek King" to już w ogóle kryminał :/

Dramattttttt :(

dokładnie! służby porządkowe źle działają, a klub płaci kary.. paranoja! :wsciekly:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: heli » 25 kwie 2012, o 17:30

Bo to klub jako organizator odpowiado, jeżeli klub uważo, że firma ochroniarska mimo stosownej umowy źle wywiązuje się z zabezpieczenia to musi pozwać firmę do sądu i jeżeli zapisy umowy zawierają takie zapisy po ugodzie lub wyroku rządać odszkodowania, ale na zewnątrz odpowiada organizator więc nie wiem co wos tak dziwi, że to klub płaci kary

A co do winnych to nie odwracajmy kota ogonem, głównymi winowajcymi nie jest ochrona, nie jest Kotala ino są ci co wlecieli ciepali i spowodowali przerwanie meczu. Hehe i fajnie jak nie którzy próbują zaklinać rzeczywistość nawet słowo szambonurek (przypisane pierwotnie w artykule właśnie tym osobom) teraz przypisać np. Kotali.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: gerhat » 25 kwie 2012, o 17:34

Kotala to osoba nie z mojej bajki ale zanim jeden debil z drugim zacznie go wyzywać niech najpierw zaznajomi się z faktycznym stanem rzeczy i przepisami. Jeżlei Kotala nie zamknąłby stadionu to zrobiłby to wojewoda. Plus jest taki że Kotala będzie mógł szybciej znieść ten zakaz, jak ktoś liczył że tylko na karach pienieżnych się skończy to się przeliczył.

Jak wejdziecie na ŁKS razem z bramą to zapomnijcie o Lechii czy swobodnym oglądaniu Ruchu w przyszłym sezonie

Lipiniorz25
Kontakt:

#41 Post autor: Lipiniorz25 » 25 kwie 2012, o 17:39

cisiu pisze:
Roni2580 pisze:
cisiu pisze:to kto wlezie na tym szpil??? a co z tymi kere majom kupione karnety???? dziekuję wiadomo komu!!!
No komu dziękujesz? Stadion Legii bądź Korony też powinni zamknąć w takim razie po tym jak wczoraj Legia stworzyła zagrożenie i przerwała mecz. Czym to co sie wczoraj działo różniło się od tego co działo się na WDŚ.

no faktycznie niy ma róźnicy :/ (poza 50cioma szambonurkami w maskach, ale oni chcieli dobrze dlo noszego RUCHU)
Dobra styknie tych lamentow i zalow.
Sytuacja sie nie zmieni wiec po co kolejne takie glupie pierd.....
Trzeba sie pogodzic z tym i tyle.Grunt zeby grajki wygrali
Szpil z tych ze powinno byc "do zera" ale po tym co wczorej ogladalimy
to juz tej pewnosci nie ma.Od miesiaca gromy kaszana ale nawet z taka grą powinnismy po nich przejechac
Tylko 3 punkty !! ;)
Niebieski od uRodzenia

Harpo
Kontakt:

#42 Post autor: Harpo » 25 kwie 2012, o 17:43

Pytanie KIM będziemy grać. Mam nadzieję, że Niedzielany, Lisowskie, Lewczuki i Josle wystarczą na ogórków z Łodzi, Krakowa i Gdańska. Bo szpital u nas ogromny.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: Raul22 » 25 kwie 2012, o 17:51

tak czytam i czytam i po niektorych wpisach dochodze do wniosku ze Kotala wylecial na zaboli z tymi racami. Panowie to nie jego wina, ze mamy stadion zamkniety, a wina tych ktorzy tak "kochaja" nasz klub i w taki sposob postanowili go bronic na derbach. Gdyby nie to zadnych decyzji Kotala by nie musial podejmowac i nie trzeba by go teraz wyzywac, wiec pretensje mozemy miec tylko i wyłacznie do siebie, wlasciwie to nawet nie siebie, a do tych co wysypali sie na murawe i rzucali racami.
P.s nie jestem zadna ukryta opcja Kotali, ani jego zwolennikiem, zeby nie było.

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: tedeus63 » 25 kwie 2012, o 17:55

Raul co ty pierdzielisz pzpn dol nom wejsc w 3 tys na stadion a tyn dupek wyloz przed szereg i dopuscil tylko 200widzow to kto tu qqa winny pzpn ?? czy Kotala ?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#45 Post autor: gerhat » 25 kwie 2012, o 18:12

tedeus63 pisze:Raul co ty pierdzielisz pzpn dol nom wejsc w 3 tys na stadion a tyn dupek wyloz przed szereg i dopuscil tylko 200widzow to kto tu qqa winny pzpn ?? czy Kotala ?
pzpn czy ekstralakasa nie decyduje o imprezach masowych, poznaj przepisy, stanowisko ekstraklasy nie ma tutaj nic do rzeczy, wniosek o zamknięcie stadionu złożyła Policja -> nie mylić z opinią policji jaką wydaje do wniosku o imprezę masową bowiem to był wniosek policji o zamkniecie stadionu a nie wniosek klubu o organizację imprezy masowej.

ODPOWIEDZ