[26 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Z. 15.04.12 godz. 17:00
- 19r20
- Kontakt:
Re: [26 kolejka] Ruch Chorzów - Górnik Z. 15.04.12 godz. 17:
sędziuje Stefański ten sam który gwizdał u nas z Legią 0:1 i z Lechem 3:0
żabskie ścierwo jest bardzo pewne swego... ja wierzę w zwycięstwo lepszych czyli Ruchu!
żabskie ścierwo jest bardzo pewne swego... ja wierzę w zwycięstwo lepszych czyli Ruchu!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W tej rundzie w lidze zdobyliśmy tylko 3 gole nie ze stałych fragmentów gry. Tak wiec ew. Brak Zienczuka martwi. Z drugiej strony jesteśmy lepsi piłkarski wiec trzeba wierzyć ze będzie dobrze.
- m-p
- Kontakt:
Statystyki sedziego Stefańskiego w tym sezonie:
Średnio: 5,59 (2,47 + 3,12) ŻK kartek na mecz.
Średnio: 0,59 (0,18 + 0,41) CK kartek na mecz.
Średnio: 0,06 (0 + 0,06) karnych na mecz.
Coś nie lubi elwrów gwizdać.
Średnio: 5,59 (2,47 + 3,12) ŻK kartek na mecz.
Średnio: 0,59 (0,18 + 0,41) CK kartek na mecz.
Średnio: 0,06 (0 + 0,06) karnych na mecz.
Coś nie lubi elwrów gwizdać.
-
- Kontakt:
To jest dla nas w tej chwili jeden z dwóch(PP) najważniejszych meczów do końca sezonu. Wierza że chopcy pokożom że som lepsi piłkarsko i zagrajom z zimnymi głowami w obronie tak jak w dogrywce w krakowie(z małymi wyjontkami).
Zienio dlo mie to raczyj zasłona dymno, a jak już miałoby go braknońć to chyba raczyj Smekti.
TYLKO ZWYCIĘSTWO!!! NIEBIESCY TYLKO ZWYCIĘSTWO!!!!!
A tera z innyj beczki, mom bilet na 2 sektor, powiydzcie mi czy bramka puści mie na prosto? abo czy do sie przecisnońć na dziesiona?
Zienio dlo mie to raczyj zasłona dymno, a jak już miałoby go braknońć to chyba raczyj Smekti.
TYLKO ZWYCIĘSTWO!!! NIEBIESCY TYLKO ZWYCIĘSTWO!!!!!

A tera z innyj beczki, mom bilet na 2 sektor, powiydzcie mi czy bramka puści mie na prosto? abo czy do sie przecisnońć na dziesiona?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ludzie niy pytejcie sie już o te sektory. Jak ftoś pisoł w innym tymacie : włączcie myślenie.
-
- Kontakt:
Jeden i ten sam trener jest od chyba ponad 3 lat a wy dalej nie potraficie przewidzieć co zrobi. W klubie jest jeszcze dwóch klasycznych skrzydłowych, a wy kombinujecie z Niedzielanami, Piechami, Jankowskim, którzy nigdy skrzydłowymi nie byli i nie będą. Po co w tym klubie jest Grzybek i Smektała? Po to by zbierać tygodniówkę? Moim zdaniem zagra Grzyb.
-
- Kontakt:
Panie Mourinho rozumiem szacunek dla Grzyba - Niebieskie serce , oraz Smektały ale tutaj musimy się kierowac umiejętnosciami ( nie mówie że oni ich nie posiadają ale)Bytrek pisze:Jeden i ten sam trener jest od chyba ponad 3 lat a wy dalej nie potraficie przewidzieć co zrobi. W klubie jest jeszcze dwóch klasycznych skrzydłowych, a wy kombinujecie z Niedzielanami, Piechami, Jankowskim, którzy nigdy skrzydłowymi nie byli i nie będą. Po co w tym klubie jest Grzybek i Smektała? Po to by zbierać tygodniówkę? Moim zdaniem zagra Grzyb.
-widac już to że Grzyb to zaraz koniec kariery ( dobry zmiennik na 75,80 min żeby powalczyć na całego)
- Smektała hmmm wszyscy od niego oczekiwali dużo więcej przynajmniej ja po tej dobrej grze jaką wykonywał w Gliwicach.
Więc Jankowski ( sam podkreśla że lubi cofać się po piłki) to dla nas dobre rozwiązanie , facet ma szybkość , drybling jak z wrzutkami to nie wiem bo często tego nie wykonuje zazwyczaj wrzucają mu na głowę ale jeśli nie będzie szło to niech wchodzi Smektała albo Grzyb a Maciej do ataku. Warto sprawdzić go na skrzydle bo z Piszczka ( takiego sobie napastnika) mamy rewelacyjnego obrońce
-
- Kontakt:
Smektała-chcąc czy nie musi stanąć na wysokości zadania i wreszcie na dobre wejść do 11stki meczowej. To właśnie w tym meczu Ruch go potrzebuje i teraz ma sie wykazać. Kuba prawa strona czeka....już długo.
MŁODZI TRENUJCIE!!!
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale skrzydlowi to nie tylko szybkosc i wrzucanie pilek, to rowniez powrot do obrony i asekuracja, wystarczy popatrzec na 2 bramke Legii i od razu narzuca sie, że Jankowski nie ma nawyku grania na skrzydle. Kompletnie odpuscił Kiełbowicza (poczatkowo myslalem ze to Burliga, ale nie to Jankowski był, ktory juz wtedy gral na prawej pomocy, wystarczy sobie zobaczy te cala akcje) a ze z ogorkami nie gramy to trzeba rozwanie ustawic zespol, a nie sie odkryc i dac skontrowac, a potem bic glowa w mur. Moim zdaniem wiekszy pozytek z Jankesa w ataku niz na pomocy. Tam mimo iz Grzyb czy Smektała nie błyszcza to jednak zadania taktyczne lepiej wypelnia na skrzydle.
-
- Kontakt:
Smektała jest trocha dziwny. Niby prawy a moi skromnym zdaniym najlepszy szpil zagrol kieryś ze zdzichami jak go king z musu postawił na lewym skrzydle.
-
- Kontakt:
Pesković
Djokić - Grodzicki - Stawarczyk - Szyndrowski
Smektała - Lisowski - Malinowski - Janoszka
Piech - Jankowski
Myśla że tak wybiegnom na szpilplatz i nie będzie niespodzianek no chyba że Zieniu to zmyła.
Djokić - Grodzicki - Stawarczyk - Szyndrowski
Smektała - Lisowski - Malinowski - Janoszka
Piech - Jankowski
Myśla że tak wybiegnom na szpilplatz i nie będzie niespodzianek no chyba że Zieniu to zmyła.
-
- Kontakt:
Ja się już nie mogę doczekać jak rozje......my żabskie szczewa, a Arek Piech znowu dupnie im brama i pokaże Wielką Niebieską Erkę na koszulce
-
- Kontakt:
19_kRzysiek_20 pisze: Panie Mourinho rozumiem szacunek dla Grzyba - Niebieskie serce , oraz Smektały ale tutaj musimy się kierowac umiejętnosciami ( nie mówie że oni ich nie posiadają ale)
-widac już to że Grzyb to zaraz koniec kariery ( dobry zmiennik na 75,80 min żeby powalczyć na całego)
- Smektała hmmm wszyscy od niego oczekiwali dużo więcej przynajmniej ja po tej dobrej grze jaką wykonywał w Gliwicach.
Więc Jankowski ( sam podkreśla że lubi cofać się po piłki) to dla nas dobre rozwiązanie , facet ma szybkość , drybling jak z wrzutkami to nie wiem bo często tego nie wykonuje zazwyczaj wrzucają mu na głowę ale jeśli nie będzie szło to niech wchodzi Smektała albo Grzyb a Maciej do ataku. Warto sprawdzić go na skrzydle bo z Piszczka ( takiego sobie napastnika) mamy rewelacyjnego obrońce
Zauważ z kim teraz gramy. Te Niebieskie serce o którym wspominasz, kiedy się ma przydać jak nie w Niedzielnym meczu?
-
- Kontakt:
A mie sie wydaje, ze Zienczuk mimo wszysko zagro. Tako malo zaslona dymno 

-
- Kontakt:
Też mi sie zdaje, że zagra. Cieszy mnie fakt, że na wszystkioch forach i komentarzach te pizdochlasty już ten mecz wygrały - i bardzo dobrze. Zdziwienie będzie wielkie. Oni grać na wyjazdach nie potrafią. Malina dobrze zna Kwieka, który ma spory wpływ na poczynania ofensywne. Tak jak weszło napisało po meczu na jesień: mamy od nich lepszą obronę, pomoc i atak. Maksymalna koncentracja i narzucenie własnego stylu gry wystarczy na spokojny wynik. Moim zdaniem wbrew wielu opiniom my potrafimy grać dobrze w ataku pozycyjnym co pokazały mecze z Wisłą u siebie. Słabiej środkiem ale bardzo szybko i pomysłowo skrzydłami. Jeszcze jedna rzecz. Kto widział na żywo poczynania Smektały w Krakowie napewno nie stwierdzi, że jest w lepszej dyspozycji niż Grzyb
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----