Spotkanie działaczy,piłkarzy i kibiców.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: AdiC » 16 paź 2003, o 10:20

Przestancie rzucać gównem w ludzi jak nie macie dowodów. Tak się składa, ze znam Bizaka i nigdy nie padło z jego ust złe słowo na Ruch a tym bardziej, ze ma Ruch gdzieś. W necie można wszystko napisać, ale bez przesady. To że facet ma najlepsze lata za sobą, to nie ulega wątpliwości. Tylko że jakoś następców nie widac. Młodzież niestety odstaje klasą a transfery jakie były wszyscy wiemy. Nie spodziewałem sie rewelacji po wczorajszym spotkaniu, i niech nikt nie liczy że Rogala tak poprostu odejdzie. Jedynyna szansa to powołanie SSA i zaangażowanie nas kibiców w zakupy udziałów jak i szukanie sponsorów. Kluczem do wszystkiego jest legalna zmiana władzy. Wożenie na taczkach i bluzgi nic nie przyniosą.
Co do Cieślika.
To jest poczciwy starszy człowiek, który jest przez Rogale szanowany, stad próba obrony. Tak zacnym ludziom trudno sie odnależć w nowych czasach i zrozumiec, że potrzebny nam jest mądry, zdecydowany a przede wszystkim skuteczny menadżer a nie PREZES. Czy ktoś się kontaktował z p. Wolnym? Czy dał odpowiedź że jest zainteresowany?
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Gość

#32 Post autor: Gość » 16 paź 2003, o 10:23

Pan Zdzisław Wolny nie jest zainteresowany dużą piłką :!:

marcyk
Kontakt:

#33 Post autor: marcyk » 16 paź 2003, o 10:24

NIE Panowie NIE, NIEWIERZE JUZ W te deklaracje, znowu (ktore to juz z kolei) mydlenie oczu. O kiedy zaczela sie mowa o SSA, chyba dobre 2 lata temu duzo szumu i nagla cisza.
Ludzie czy wy mu jeszcze wierzycie? Jak tak to w co? Do trzech razy sztuka to zrozumiem, nie wyszlo mu i dziekujemy. A moze damy mu jeszcze jedne dziesiec lat.
Pytam sie ja, pytaja sie inni: o jakie firmy w zwiazku z SSA chodzi? rogalik nie powie, ja odpowiem sobie sam:"Stalexport" zylujacy kierowcow na A4, "Weglokoks" chyba tylko ze wzgledu na mlodego Norasa, "Budus" tonacy we wlasnych dlugach, "Ruch" wygryziony przez scyzorowego Kolportera, "Roboprojekt" o ktorym po ostatnim sezonie zrobilo sie cichutko oj cichutko. Otoczy sie pajac kolezkami i dalej bedzie pieprzyl o rodzinnej atmosferze, tyko co po niej zostalo? WSPOMNIENIE.
Pytam dalej. Jakie my kibice w obecnej sytuacji mamy szanse na kulturalne uzdrowienie naszego RUCHU?, pytam o to w kontekscie przyjecia w poczet czlonkow Klubu pana stanka- nastepnego figuranta ktoru co prawda urodzil sie w Chorzowie jak to tlumacza, ale ma stolek w warszawce i chyba tylko o to chodzi. Jake mamy my "przypadkowi ludzie": bezrobotni, tokarze, brukarze, slusarze gornicy, hutnicy, uczniowie, studenci szanse stac sie ludzmi godnymi w oczach tych pajacow zasiadajacych w zarzadziezostac czlonkami Klubu? Przynajmniej ja zadnych niemam bo RUCH i Chorzow mam w sercu, a nie w dokumentach jako miejsce urodzenia czy zamieszkania. A te 20 lat z RUCHEM na dobre i zle- kogo to z nich j**** (obchodzi)?
Co do zawodnikow ktorym podobno niezalezy i ktorym sie niechce dla nas grac to niech sie ujawnia i spadaja, posiedza troche na bezrobociu to nabiora szacunku do tego co maja i chyba tylko umieja robic i biora za to niezla kase. MARIO S. taki byles wygadany na poczatku tego roku, a teraz co morda w kubel? za ile cie kupili?
Mnie osobiscie po 20 latachmojej przygody, ba WIELKIEJ przygody z RUCHEM rzygac sie chce nad chwila ktorej obecnie doczekalem.
rogala stal sie dla mnie pajacem- grabarzem RUCHU.
Do zobaczenia na Cichej, ale dopiero gdy jego juz tam nie bedzie i oby to bylo najpozniej na wiosne przyszlego roku.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#34 Post autor: Konrad » 16 paź 2003, o 11:12

Zgadzam się z Marcykiem i AdimC....

Chłopy! Mnie już żal dupę ściska. Ruch i to całe zamieszanie wokół super prezesowstwa Niebieskich wyssało ze mnie w 100% cały mój życiowy optymizm. ku*** czy naprawdę nikt nie widzi jakiegoś światełka w tunelu?? ku*** mać - nie chce mi się wierzyć, że Taki KLUB jak RUCH może upaść... To nie jakiś górnik łęczna bez tradycji historii....
Ja jeszcze jakoś to przejdę, ale żal mi cholernie ojca, który nauczył mnie miłości do Ruchu, a nie jest już najmłodszym człowiekiem... już sam nie wiem jak mam staruszka pocieszyć :( :( :(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Gość

#35 Post autor: Gość » 16 paź 2003, o 11:51

Trzeba przewietrzyć szatnię i góre... szkoda tylko że jesteśmy sami (tylko kibice) w tym wszystkim, ale dopóki my jesteśmy to nie możemy rezygnować z różnych form nacisku :!: Do jasnej cholery zacznijmy w koncu działać razem a nie laemnotwać na forum i trybunach. Proponuję spotkanie w gronie tych co chcą coś zmienić, tym co tylko siedzą, słuchają a patem mówią że jest źle dziękujemy...

Pepek
Kontakt:

#36 Post autor: Pepek » 16 paź 2003, o 12:59

ku*** musimy to wszystko zmienic!!! Co z ta manifestacja? Musimy pokazac ilu nas jest i ze nam zalezy na losie naszego KLUBU!!! :evil:

Chuliganeria

#37 Post autor: Chuliganeria » 16 paź 2003, o 21:14

WOGOLE cIESLIKOWI COS ZACZYNA ODPTAK NATOMIAST WYPOWIEDZAL SIE CZLOWEIEK-LEGENDA IERDALAC CZYTALISCIE PAZDIZERNIKOWE tmk?? OTO CYTAT TA FLAGA NIE POWINNA POWSTAC.jESTEM PRZECIWYNY JEJ WYWIESZANIU NA MECZU ruCHU.kOMU TO JEST PORTZEBNE?nIE WIEM NIE ROZUMEM.tO NIE SLUZY KLUBOWI NIE SLUZY SLASKOWI!nIE WEIM SKAD DO NAS PRZYSZLO ZEBY TY TAK CHETNIE SPOGLADAC W STRONE NIEMEIC . mOZE TOBYLA FRUSTRACJA.mAJAPRZECIEZ ZAMYKACKOLEJNE P KOPALNIE NIEMIECKI NAPISNA STADIONIE W CHORZOWIE PORUSZYL MNIE DO ZYWEGO .RUCH BYL ZAWSZE SLASKI A SLASK BYL ZAWSZE Polski!! , ZNALEM LUDZI KTORZY TEN KLUB TWORZYLI TO BYLI POWSTANCY I PATRIOCI . USZANUJMYICH PAMIEC...." WIDAC ZE NASTEPNEMU KOLESIEO SIE POPIERDOLILO W GLOWIE I WALI MNIE TO ZE TO JEST LEGANDA !!

Polska BEZ SLASKA !

Chuliganeria

#38 Post autor: Chuliganeria » 16 paź 2003, o 21:16

AHAZAPOMNAILEM DODAC ZE TO OCZYWISIE DOTYCZY FLAGI Oberschlesien

Polska Polska BEZSLASKA!

fuhr
Kontakt:

#39 Post autor: fuhr » 16 paź 2003, o 21:30

wyluzuj

nie mozna deptac NASZEJ LEGENDY
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: Mikoruch » 16 paź 2003, o 21:31

Ile ty masz kolgo lat - 15 czy 17 ?????????????

Kolesiów to może masz na swoim podwórku, ale do Gerarda Cieślika możesz mówić jedynie per Pan Cieślik.

Ja też nie zgadzam się z jego opinią, ale twój tekst Chuliganeria świadczy o tym, że jeszcze nie dorosłeś do tego by być kibicem Ruchu.
Chyba trochę szkodzi ten zagraniczny klimat w Będzinie.

Powinieneś się :oops:

Chuliganeria

#41 Post autor: Chuliganeria » 16 paź 2003, o 21:40

nie nomoze mnie troche ponoslo no ale juz mnie wszytsko wkuriwa ze w Ruchu wszytsko sie pi***oli . a jezeli Cieslikowi tak wszytsko przeszkladza niech sam cos zmieni

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#42 Post autor: wolfik » 16 paź 2003, o 21:48

ku*** co ty pi***olisz chuliganeria :shock:
Cieślik jest żywą legendą wręcz świetoscią Ruchu. Dla niego liczyl sie tylko Ruch nie wyobrażal sobie gry w innym klubie. a ofert nie brakowalo mogl odejsc do ŁKS-u lodzianie oferowali mu 3-pokojowe mieszkanie i duże pieniadze a w Chorzowie mial tylko kawalerke i kasy tez nie mial za wiele!! Aberdeen oferowal mu 10 000 funtów za rok gry!! jeden z klubów belgijskich byl gotow sprowadzic cala jego rodzine a chyba nie musze muwic co to wtedy oznaczalo!! A Gerard zostal w Ruchu!!! Nawet na wczasy nie chcial jezdzic by byc caly czas blisko ukochanego klubu. W latach 70-tychchodzil po placach w Chorzowie i szukal zdolnych chlopakow do Ruchu. I teraz w wieku 76 lat zamiastodpoczywac robi wszystko by pomóc Ruchowi!! A uwaza ze Śląsk jest Polski bo ze jego mlodzienczych lat Śląsk chcial do Polski, bylismy gnebieni przez niemcow a Polska oferowala nam autonomie, jego ojciec w powstaniach walczyl by Śląsk był Polski. I Pan Gerard ma prawo do swojego zdania i wypadalo by je uszanowac!!
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

AndRe
Kontakt:

#43 Post autor: AndRe » 16 paź 2003, o 22:36

O ja pi***ole :shock: :shock: :shock:

Pamietaj Chuliganeria jak piszesz o G.Ciesliku zawsze uzywaj sformulowania PAN CIESLIK.

Przemysl jeszcze raz to co napisales .....
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#44 Post autor: 19r20 » 17 paź 2003, o 10:19

już ku*** tego nie rozumiem

było spotkanie trochę konkretów jednak było:
- że odbędzie się spotkanie udziałowców

co dla mnie najważniejsze jak piszą na głównej stronie Ruchu -
wreszcie płacą pieniądze (w szatni) - najbardziej wk***ia MNIE GRA OBRONY bo przez nią tracą bramki z prawie każdej pozycji

uregulowali wszelkie zaległości w innych klubach (czy np. w Wiśle też?)

wg mnie jest szansa na zmiany - ssa + nowy prężny prezes

w najbliższym czasie powinno się wyjaśnić
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

WOJTEKK

#45 Post autor: WOJTEKK » 17 paź 2003, o 10:39

narazie to wszyscy piszemy i odpowiadamy w zasadzie na ten sam temat czyli -SA i co dalej ??????przciez to nie jedyny problem !!!!!!!!!!!kiedy cos wreszcie konkretnego sie dowiemy jakie pytania padły i jakie były odpowiedzi na te pytania!!!!!czy zadano jakies pytania,które zostały przez nas zaproponowane??????????????WojtekO byłes na spotkaniu no chyba pamietacie jakie były pytania i jakie odpowiedzi prosimy o konkretna relacje pytanie-odpowiedz,pytanie-odpowiedz

ODPOWIEDZ