Wielkie dzięki za wszystko, powodzenia w Warszawie..

Szkoda,że prawdziwie niebiescy ludzie muszą odchodzić,przez sprawy finansowe

Mam nadzieje,że będziesz wpadać do Chorzowa, i może jeszcze kiedyś do Nas wrócisz..
MACIEJ SADLOK KS RUCH !

GW pisze:Piłkarz Ruchu Maciej Sadlok liczył, że sobotnim meczem z Lechią Gdańsk pożegna się z chorzowskimi kibicami. W rundzie rewanżowej reprezentant Polski będzie już grał w Polonii Warszawa.
- Chyba jestem jedynym piłkarzem Ruchu, który żałuje, że ten mecz się nie odbędzie. Kibice jakby coś przeczuwali, bo już po ostatnim spotkaniu z Jagiellonią Białystok dziękowali mi za grę. Podobnie było podczas spotkania z fanami w Mikołowie. Mimo wszystko chciałem jeszcze raz spotkać się z nimi na Cichej. Z drugiej strony nie ma co marudzić. To rozsądna decyzja. W końcu ktoś pomyślał o naszym zdrowiu, o bezpieczeństwie kibiców i podróżujących po całej Polsce piłkarzach - mówi Sadlok, który spędził na Cichej prawie cztery lata. - To był dla mnie świetny czas. Wierzę, że jeszcze kiedyś zagram dla Ruchu. Chcę tego! - mówi wychowanek Pasjonata Dankowice
Użytkownicy przeglądający to forum: Darth Kabut, koperniol1984, Marek Nowak, Mavo1920, OLSZA, Radvan138 i 57 gości