RUCH - Bełchatów 2 - 0

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
niebieski78

#31 Post autor: niebieski78 » 4 wrz 2003, o 09:59

narazie oslabia przeciwnikow i to wlasnie jest cwaniacto min. od tego go mamy

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: Bogdan Kalus » 4 wrz 2003, o 10:40

Witam serdecznie. Dziękuję za docenienie mnie jako jednego z pozytywnych momentów tego meczu. Faktem jest, że mnie również się wydawało iż sędzia nie dałby czerwonej kartki tak był zakręcony. Przypomniał mi się mecz w Szczecinie kiedy Surma, który nie miał kartki na koncie dostał żółtą i od razu czerwoną i dopiero interwencja sędziego technicznego spowodowała korekcję błędu arbitra, którym był wtedy Piotr Kotos (ten sam co gwizdał w Bielsku). Sędziowanie w drugiej lidze jest skandaliczne i nie chodzi o to, że nas przekręcił sędzia na Cracovii (karny na Zajdelu i spalony z rękawa) tylko o to, że oni nie potrafią sędziować. Ale trzeba się cieszyć z 3 punktów, a nie przejmować stylem gry. Zawsze jest lepiej brzydko wygrać niż pięknie przegrać. Wierzę, że w Szczecinie nie przegramy i utrzymamy kontakt z czołówką. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#33 Post autor: Patton » 4 wrz 2003, o 10:53

Lysy - zgadnij gdzie byla? :cry: Obserwator z PZPN byl z zasranej wawki i dlatego nie wisiala. A ja to pier**** mam tego serdecznie dosyc. Zaraz pisze maila do PZPNu. Pozdro
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

fuhr
Kontakt:

#34 Post autor: fuhr » 4 wrz 2003, o 11:36

przed meczem bylem czlowiekiem malej wiary - po tym co zobaczylem w Bielsku

tak chopcy po prostu nie podjeli walki na lokcie, piesci i kosy....a jak widac w II idze tak trzeba grac...bo ci sedziowie to chyba nigdy w zyciu nie grali i nie maja pojecia jak to czasami boli :twisted:

ja jestem zadowolony jeszcze z jednego ze zagral Kondra - slyszalem ze w Bielsku nie gral ze wzgledu na kontuzje PUSTEGO PORTFELA
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

WOJTEKK

#35 Post autor: WOJTEKK » 4 wrz 2003, o 11:59

wszystko juz zostało napisane o meczu dodam tylko moje pytanie na które chciałbym odpowiedz-dlaczego nasi graja tak jakby był koniec I rundy,co niektórzy wygladaj tak jakby sie dusili a przed nami Pogon Jaga Lubin.Oby zaczeli grac naprawde tak jak kiedys i to jak najszybciej

fuhr
Kontakt:

#36 Post autor: fuhr » 4 wrz 2003, o 12:29

Lysy pisze:Dzwoniłem przed chwilą do redakcji "Sportu" i gość który odebrał telefon powiedział ,że flaga została ściągnięta słusznie bo obraża godność narodu polskiego :wink: bo była napisana w obcym języku.
:feta:

o qr** ale jaja
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#37 Post autor: amra » 4 wrz 2003, o 12:35

Łysy chyba godoł z jakimś gorolem co nie umioł przetłumaczyć napisu.
Prpopnuję podać do sądu mniejszość niemiecką bo mam znaczek z napisem Oberschlesien :lol: .
A tak wogóle to ich wszystkich :kalasz: i :fuck:
pozdRo dla normalnych
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

fuhr
Kontakt:

#38 Post autor: fuhr » 4 wrz 2003, o 12:40

qr** chcialem wyslac maila do pzpn ale jak to bywa w tym kraju - kontak z petentem jest ograniczony do minimum

ale moze wam sie uda wyslac maila podaje link

http://www.pzpn.pl/pzpn/12/index.htm
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Bolek
Kontakt:

#39 Post autor: Bolek » 4 wrz 2003, o 12:48

ja prpopnuje aby Krzysiek przygotowal taki formularz jak craxa gdzy chcieli zamknac jej stadion, moze jak dostana kilkaset maili to odpierdola sie wkoncu od naszych fan
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: jalboss » 4 wrz 2003, o 13:22

Czego chcecie? Listek szwargoli jedynie po węgiersku tak by nikt go nie zrozumiał, więc nie potrafi sobie przetłumaczyc co to znaczy Oberschlesien. Poprierdolony prezes, PZPN i wszyscy czarni z gwizdkami.

A przy okazji ciepłe słówko do Bogdana Kalusa:
Czy nie można by słynnego BOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMBA "nadać" zaraz po zdobytej bramce a nie dopiero po tym jak wszyscy już zdąża się siednąć?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Jr

#41 Post autor: Jr » 4 wrz 2003, o 13:55

No jagby na legii była fana Oberschlesien to listek i spólka niewiedząc co to znaczy byliby zadowoleni ;-)
ps. Dzieki piłkarza że potrafili wygrać nieważne w jakim stylu ale są te 3 pkt i brawa za oprawe meczu. Oby jedni i drudzy tak trzymali i jakos to bedzie

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: hanys1920 » 4 wrz 2003, o 14:04

no i podaja jakis bzdurny email by pisac do nich ja sie produkuje a potem nie idzie wyslac.je*** pzpn.zaraz do nich zadzwonie ale chyba nadzial zagraniczny :twisted: gorole za***ane
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: KOSTA » 4 wrz 2003, o 14:20

Do mnie to jest przegiecie w ch.j. Fana jest nasza wszystkich Slonzokow- a ze napis jest po niemiecku- takie byly losy Gornego Slaska- i to nie jest zaden argument !! Ta flaga nikogo nie obraza a reprezentuje nas wszystkich jako Slonzokow i kibicow Ruchu !!! CHWD pzpn !!!!
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

zbig

Ruch - Bełchatów 2 : 0

#44 Post autor: zbig » 4 wrz 2003, o 15:03

Podajcie mi nr tel. i nazwisko tego redaktora. Chętnie z nim pogadam.
Co do meczu :
gra - tragedia, istny muppet schow, obrony brak, druga linia nie istniała, strzelcy bez głowy,
atmosfera - jak na taką chałę super Chorzów NOCĄ rewelka
sędzia - .....
pozdrawiam i oby w Szczecinie nie pękli

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#45 Post autor: Patton » 4 wrz 2003, o 15:44

zaraz pisze listy do GW, Sportu, DZ i SE. Moze wydrukuja? Jak napisze, to wkleje tutaj tresc. Panowie, nie dajmy z siebie robic blaznow. Nikogo w polsce nie obraza Wielkie Ksiestwo Warszawskie? Albo lacinskie napisy na flagach? A my ich obrazamy? PZPN chce wojny, to ja bedzie mial!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ