Porażka w Bielsku ...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#31 Post autor: Gość » 1 wrz 2003, o 10:16

dajmy im czas... lepiej dajmy im popalić... co to ma być :!: ktoś powie że to dopiero 2 porażki, ale za to porażki w jakim stylu :?: Smutno mi sie robi że tylko kibice się tym przejmują bo prezesik nawet nie raczy tego skomentować :roll:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: gerhat » 1 wrz 2003, o 10:40

relację z młyna trafnie ujął radzion, trudno tez nie przyznać racji vaharamie i lysemu.
Tak słabego Bizackiego i Śrutwy nie widziałem jeszcze nigdy. Mario to w pierwszej połowie nie kopnął sobie chyba wogóle piłki, w drugiej ze dwa razy ale niecelnie podawał. Ktoś tu widziaoł jego super wciepa, moze i tak było , ja tego nie zauwazyłem, ale nawet jeżeli tak było to jedno zagranie w meczu to i tak żenujące.
O Fornaliku i Jarczyku nie wspomnę bo musiałbym ich obrazić. Czytając relację z meczu na głownej, ktoś kto nie był mógłby sądzić że był to zacięty mecz. Nic z tego. Brzydki mecz, trudno znaleźć chociaż 1 całą minutę bez gwizdka sędziego, mnóstwo strat, dwa celne strzały Pedbeskidzia i dwa gole, myśmy oddali celny strzał gdzieś ok. 60 min (Malina prosto w bramkarza). Tak naprawdę zaczęliśmy
grać 5 min przed końcem i gdybysmy uzyskali ten remis, to byłoby to niesprawiedliwe, chociaż napewno dla nas kibiców Ruchu szcześliwe. Podbeskidzie przewyższało nas szybkością, inteligencją w grze, zadziornością i sprytem. Jak na byłego pierowszoligowca zaprezentowaliśmy się kiepsko. Kasętę z tego meczu niech Jurek zostawi w swoim dossier trenerskim pt. "Jak nie należy grać"

Z Bełchatowem liczę na pełną rehabilitację, bo inaczej czołówka nam odjedzie.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#33 Post autor: 19r20 » 1 wrz 2003, o 11:33

Ruch zagrał beznadziejnie

najlepszym podsumowaniem może być fakt że najlepszy doping był przed meczem a w miarę czasu jak widzieliśmy co piłkarzyki robią to się nam odechciało

po meczu piłkarze szybko poszli do szatni nie chcieli słuchać naszych podziękowań...

co do meczu to Ruch grał w piłkę dopiero po stracie 2 bramki i do momentu strzelenia na 2:1

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#34 Post autor: AdiC » 1 wrz 2003, o 11:36

Lysy - mosz obsolutnie racja. Niebieska R-ka zobowiązuje. W II lidze trzeba walczyć od początku do końca. Nie można czekać, aż przeciwnik spuchnie i potym go dobić kilkoma bramkami, bo może się kończyć tak jak BB czy Craxa. Patrzcie co robi konkurencja - Pogoń, Sciekowia czy Jaga. Jeśli w najbliższych 2 meczach nie bydzie 4 punktów (z takom grą, raczej będzie trudno) to powrót do I ligi nalezy odłożyć między bajki. Wyniki wynikami, ale styl jest z meczu na mecz coraz gorszy. Proste błedy w obronie, przypadkowe zagrania, kiepska gra skrzydłami. Panowie! To ma być RUCH! Wielki Ruch, a nie zbieranina kopaczy ze środka tabeli II ligi.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

fuhr
Kontakt:

#35 Post autor: fuhr » 1 wrz 2003, o 11:49

z taka gra to nie ma szans na awans a raczej szanse sa na spdek :oops:

przecieznikt sie przed nami nie polazy i nie bedzie walczyl...a jak bylo widac w Bielsku bylo to swieto dla caego miasta

----
wqrwia mnie poziom sedziowania w II lidze :evil:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: Wilus » 1 wrz 2003, o 13:35

Tez mam takie wrazenie, ze niektorzy zawodnicy mysla, ze jak ruch z kims gra to rywal sie od razu podlozy i poprosi o niski wymiar kary. Niestety 2 liga to walka, walka i jeszcze raz walka, niekiedy nawet ostra i brutalna. Chcac wygrywac trzeba tez tak grac.
Co do szczakowianki to jak utrzymaja sklad to IMo to kandydat do awansu ( trzeba skubancom przyznac, ze szybciutko wyskoczyli z minusa ). Natomiast jezeli chodzi o Pogon to zespol ten powaznie mysli o awansie. Co ciekawe po rozmowie z kumplem ktory byl sedzia liniowym w meczu z Polarem wynik 7:1 jest bardzo mylny. Ponoc Polar zagral calkiem dobry mecz, chlopaki dopiero poplyneli kiedy dostali czerwona kartka. Tak wiec widac, ze Pogon potrafi wykorzystywac wszystkie sprzyjajace okolicznosci do calkowitego pograzenia przeciwnika. Oby nas tak nie potraktowala za tydzien.

Wilus

Pula

#37 Post autor: Pula » 1 wrz 2003, o 13:40

Nic nie pokazali jak tak dalej bedzie to nici z awansu lae mysle ze sie obudza i zaczna grac jak na pierwszoligowcow przystalo :D :D :D

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#38 Post autor: m-p » 1 wrz 2003, o 17:12

wojt 100% racji. Potrzebny jest wtrząs w klubie
i to bardzo silny! Czy coś sie zmieniło po spadku? NIC!!!
ten sam zarzad ci sami działacze. CI co piszą ze nic sie nie stało
nie mają racji. STAŁO sie . Przegraliśmy z piłkarską prowincją
jaką jest Bielsko .To u nas jest 14 mistrzów a nie u nich
Masz racje wojt wstyd po spadku był ogromny a teraz?
H... mnie bieze po takich meczach jak z kszo(pomimo zwyciestwa)
a po bielsku to juz wcale. NIebiescy obudźcie sie!!!!!
bo faktycznie naszymi rywalami w przyszłości mogą być
sosnowiec bytom radzionkow albo halemba

Ceramed

#39 Post autor: Ceramed » 1 wrz 2003, o 19:13

Wiecie Hanysowo .Jestescie palantami.
Nie potraficie sie pogodzic z tym ze przegraliscie z Bielskiem.
Jeba..a duma was rozpiera , wieliki mi Ruch 14 - krotny mistrz Polski 30 lat temu.Nauczcie sie pokory.Przegraliscie bo to wy jestescie aktualnie piłkarska prowincją.I nie wiem co wy chcecie germanskie szuje od sedziego.Jedyny jego bład to to ze Srutwa i Matuszek nie dostali czerwonych kartek.Ten wasz śmieszny bramkarz machac rekami moze sobie do matki a nie do lezacego piłkarza.A wy wielcy kibice było was tylu a nawet niepotrafiliscie wspomóc swojej ukochanej druzyny głosnym dopingiem kiedy przegrywała mecz.Zmieniłem zdanie o was i o waszych piłkarzach.Plamicie tymi chorymi wypowiedziami honor Ruchu Chorzów.
Acha jeszcze jedno wy rasistowskie świnie shulce germanskie nauczcie sie polskiego jezyka i tolerancji.Ciekawe co byscie wołali gdyby to u was grało kilku czarnoskórych piłkarzy co ???Ubolewam nad waszym losem i zal mi pana Cieslika ze musi oglądac co sie dzieje z jego dawnym klubem...Dupa jestescie a nie honor Chorzowa.

PS.Jesli chcecie sie utrzymac w 2 lidze to śrutwe tego nieudacznika wywalcie z klubu.I wezcie młodszego z ambicjami.A połowe pieniedzy z gazy po Srutwie dajcie na biednych ludzi...

Ceramed

#40 Post autor: Ceramed » 1 wrz 2003, o 19:32

To nie jest prawdziwy kibic-wojt Hipokryta,trzeba miec swój honor tylko dlatego ze przegraliscie nazywasz moją druzyne "Śmieci" dla mnie i dla wielu mądrzejszych od ciebie sam jestes śmieciem bo takie słowa nie powinny wyjsc z ust prawdziwego kibica i to jeszcze Ruchu.
PS.połowa naszych piłkarzy przydała by sie u was.
a wasze "gwiazdy" Bizacki i Śrutwa....szkoda gadac poprostu zgasły pare sezonów temu.Nazwiska same nie grają zapamietaj...
Powiem ci tak dajmy na to ze jestes słabym piłkarzem i kupujesz sobie buty z adidasa no ale niestety dalej jestes marny.A taki Raul,Zidan,Nedved ubieraja twoje stare zniszczone trampki i co ...dalej sa gwiazdami i grają wspaniale...Szata ani jego nazwisko nie czynią człowieka a tym bardziej dobrego piłkarza.

To jest prawdziwy kibic-gerhat
Gerhat szacunek dla Ciebie jestes naprawde wporzadku.Rada dla innych szanujcie takich ludzi.

Bolek
Kontakt:

#41 Post autor: Bolek » 1 wrz 2003, o 19:38

Jak dlugo myslaes nad tym co napisales ?? jestem ciekawy ile was przyjedzie do Chorzowa ,ja ci powiem ile ZERO bo takich macie wiernych kibicow na tej waszej wsi, gowno mnie obchodzi coo nas myslisz a wogole spierdalaj z tego forum.
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Ceramed

#42 Post autor: Ceramed » 1 wrz 2003, o 20:04

Bolek pasuje do siebie ten nick.
Wiedziałem ze wyleci ktos z takim hasłem.Twoja mała głowa nic mądrzejszego nie wymysli.Jestes prosty jak konstrukcja cepa.Co z tego ze jest was tylu to nie na tym wiernosc polega.Nigdy bym nie zamienił 1 naszego kibica na 100 choliganów i debili co nie mają pojecia co tak naprawde znaczy kochac swój klub.Ciekawe ilu was było gdy Ruch Chorzów miał swoje początki co???Nasi kibice dopiero sie organizuja.I napewno nie bedą to hoolsi , bo juz jednych debili w Bielsku mamy(BKS).
Co z tego ze wy macie tylu jak na wasze mecze chodzi góra 3500 nawet na 1 lige :lol: U nas jest 100 aktywnych i 7900 pikników i głupio wam było jak cały stadion darł ryja "Wypierda..j" a potem niejednokrotnie "Ceramed".Zycze wam takich "pikników"

SLawa

#43 Post autor: SLawa » 1 wrz 2003, o 20:04

odjebaj sie od Ruchu i jego kibiców pyndzlu bo buty nam możecie pucować, je*** mnie jacy piłkarze graja u was to więc ty też zostow komentowanie gry naszych piłkarzy naszym kibicom i popatrz na swoj cudny klub który jest (organizacyjnie) typową wiejską drużyną na chujowym stadionie,wy ci*** nawet nie umieliscie zapewnić chopców do podawania piłek ,co ja gadam wy nawet nie wiecie jak sie nazywacie ,ceramed ? Podbeskidzie? brawa za dwa młyny nic ino pogratulowac organizacji .I wogole wydupiaj stąd.

Ceramed

#44 Post autor: Ceramed » 1 wrz 2003, o 20:26

Jak kilku waszych kibiców wypowiadało sie na naszym forum to nik z tego nie robił afery.
A i owszem macie racje bo niepodoba mi sie tu i dlatego to pisze.
A ch***wy i wiesniacki stadion to wy macie.U was (germanskie szuje bez polskiej wymowy) to by tych 7000 kibiców nie miało gdzie siedziec.Ile macie krzesełek 3000 czy 3500.HAHAHAHHAHA
Jak grac nie umicie to piłki se sami podawajcie cioty.
Z taką gra to moze wejdziecie do krowiej miny...
Sami wiecie ze macie marnych piłkarzy tylko nie mozecie tego przebolec.
slawa jak do mnie mówisz to ściąg warge z nosa hanysie.Naucz si epo polsku "godac bo ta waszo germansko mowa wcalo mnie nie przekonuja" hahahahaah ashlochu.

Rommel
Kontakt:

#45 Post autor: Rommel » 1 wrz 2003, o 20:40

Stary szkoda słow na takiego "pyndzla" jak ty
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

ODPOWIEDZ