Jak pomóc RUCHOWI???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#31 Post autor: vahanara » 2 wrz 2003, o 22:55

WojtekO pisze:ja już nie wiem jak im pomóc... zostalo mi tylko chodzenie na mecze i darcie mordy RUCH TO MY A NIE WY :!: :roll:
Smutne to i bolesne ale niesposób się nie zgodzić...

Harpo

#32 Post autor: Harpo » 3 wrz 2003, o 11:09

Cholera...dobila mnie ta wypowiedz Wyrobka (o ile to prawda)... :cry:

Jr

#33 Post autor: Jr » 3 wrz 2003, o 13:11

no cóż ale atmosfera w klubiku jest cacy prezesik zadowolony nawet tak dziadowata firma jak roboprojekt nas olała jeszce pare meczyków i jeden na drugiego bedzie nadawał jak to robiliw pierwszej lidze i po równi pochyłej w duł.Żal Mi tylko że obok w takiej Gieksie można było zachować
I lige a u nas nawet drugiej możemy miec problem .ZARZĄDZIE WEŹ SIĘ DO ROBOTY .
Jedno co mamy Dobry trener i paru obiecującuch młodych grajków
oprócz tego wiernych kibiców

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#34 Post autor: vahanara » 8 wrz 2003, o 22:47

Cyt. GW dod. szczeciński :

"KOSZYKÓWKA. Około sto stargardzkich firm otrzymało ofertę współpracy z klubem. Jest to jeden z ostatnich pomysłów na uratowanie koszykówki w mieście.
Oferta reklamowa dla podmiotów gospodarczych jest bardzo bogata. Oprócz tradycyjnych bannerów wokół parkietu obejmuje również m.in. maszty przed halą, ściany obiektu (wewnątrz i na zewnątrz), bilety, możliwość organizowania konkursów podczas spotkań.
- Oferty rozwieźliśmy pod koniec ubiegłego tygodnia, w większości firm nie zastaliśmy dyrektorów. Mamy nadzieję, że od poniedziałku nasze propozycje będą rozpatrzone - mówi Piotr Biernikowicz, jeden z pomysłodawców akcji.
Zainteresowane firmy muszą kontaktować się bezpośrednio z klubem, który oczywiście poparł inicjatywę kibiców. - To nam nie przeszkodzi, a może pomóc - uważa Wojciech Bartczak, prezes klubu. - Sam jestem ciekaw odzewu.
Do późnego popołudnia w poniedziałek nikt się nie odezwał.
- Albo poprą i wesprą finansowo klub, albo wyrzucą ofertę do kosza - mówi Biernikowicz.
Sponsorów szukają kibice, gdyż w dalszym ciągu nie zakończyły się rozmowy klubu z Komfortem. Trwają już długo, a końca nie widać. Jednak im bliżej ligi, tym mniejsze szanse na zbudowanie mocnego składu. (...)"

To tak gwoli powrotu do tematu...

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: Konrad » 8 wrz 2003, o 23:09

Już mnie k..... morda boli od powtarzania tego samego: "CHCIEĆ TO MÓC". Wiem, że gadanie tego samego to nudne, ale gębę będę darł doputy, dopóki w Klubie który kocham nie bedzie normalności i zwykłej chęci działania...

PSEUDOZARZĄD, PSEUDODZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SERA ZE SPORTEM!, DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z RUCHEM!! POZWÓLCIE ZAJĄĆ SIĘ BNIEBIESKIMI KOMUŚ KTO SIĘ CHOĆ TROCHĘ NA TYM ZNA!!! :evil: .......

K..... skoro przyrośliście do stołków to chociaż uczcie się od innych i weźcie się do roboty
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#36 Post autor: vahanara » 8 wrz 2003, o 23:14

Tak poprawdzie to chciałem tym postem pokazać że kibice - jeśli tylko chcą - to też coś mogą...

ODPOWIEDZ