Działania zarządu i innych pracowników klubowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dżem
Kontakt:

Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych

#31 Post autor: Dżem » 20 lip 2010, o 12:24

buli19R20 pisze:dzisioj bylech po bilet na Valetta i ku mojemu zdziwieniu patrza kolejka po poru minutach mowia pani ze 2 bileciki prosze jeden za 20 drugi za 25 Ona na jaki sektor wiec mowie ze na 10 Pani zagląda do szufladki i mowi mi ze niema i daje mi na sektor nr 8b bez zapytania i wogole na od***rdol sie drogi kliencie. W przeciwienstwie do Pani jej kolega siedzący obok wyrabiał mi kiedys karnet i fajnie z kulturką dzisiaj tez to samo grzecznie i przedewszystkim nie dawał po sobie poznac ze niechce mu sie siedziec w tej kanciapie.

Dobra a teraz mi napisz jako to jest różnica na jaki sektor Ci dała bilet ?

Niektórzy muszą się dziennie do czegoś do***rdolić, by zaistnieć na forum.

buli19R20
Kontakt:

#32 Post autor: buli19R20 » 20 lip 2010, o 12:27

kó*** jest i to duza bo jak idziesz do sklepu i mowisz ze chcesz 3 marchewki a babka godo Ci ze niema i daje Ci 3 pietruszki to co wyleziesz zadowolony ze sklepu ??? no ja przeciez na tym tez rosół uwazysz !!!!!!!!

mie wisi to na jaki sektor kupia bilet ale problemem jest zachowanie tej Pani.

Awatar użytkownika
Stasiu19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: Stasiu19R20 » 20 lip 2010, o 12:32

Co do zachowania tej Pani to odkad pamietam tak bylo!! wszystko sprowadzalo sie do dawaj i kase i wy***rdalaj
Obrazek
Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!

RudaSlaska7
Kontakt:

#34 Post autor: RudaSlaska7 » 20 lip 2010, o 12:58

to tako modo chudo ciemne wlosy ? jak ja to mie tyz zawsze wkur...

zeqqq
Kontakt:

#35 Post autor: zeqqq » 20 lip 2010, o 13:02

No to zadzwonić do klubu, i złożyć skarge, 10 osób zadzwoni, i ją wypierdzielą.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: Thoth » 20 lip 2010, o 13:25

eee tam zaroz wy***rdalac, jeszcze pora postów na jej temat i jutro bydzie kulturalno, tak jak z tym synkiem trocha go tu poopisywali i dzis ponoć był do rany przyłóż, nie ma co ukrywac że dla pracowników klubu forum zajmuje wielko uwaga ktoś chyba wczoraj napisoł w sprawie tych kart że według jakiegoś przepisu nie trza 18 ale 13 lot mieć w klubie poczytali i ich oswieciło i znaleźli przepis i jest zmiana debilnej niczym nie podpartej decyzji, ino to świadczy jacy pracownicy tam są i jakie maja pojecie o obowiazujacych przepisach skoro wiedze o nich czerpia z forum kibiców ale nawet by mi to nie przeszkadzało w niczym jakby po przeczytaniu tego forum tak samo szybko i trafnie podejmowali decyzje w innych ważnych sprawach i wogóle wykazali sie czyms, co pani na to pani "dyrektor marketingu" ;)
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: west72 » 20 lip 2010, o 14:37

co do profesjonalizmu tej pani tyż bych coś wciepnoł.Byłem dziś po bilet na puchar i przedemną gość chciał wyrobić karte kibica dla siebie i synka ale był som.Panna powiedziała że musi być z nim osobiście bo ona musi mu zrobić fotka.mioł wprawdzie zdjęcie legitymacyjne syna ale powiedziała,że na karcie bydzie czrno plama jak je wstawi.Może mie ktoś oświeci,czy oni skanują zdjęcia z dowodów czy robią osobiście fotki ?Jeśli skanują to ręce opadają :wstyd:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

zeqqq
Kontakt:

#38 Post autor: zeqqq » 20 lip 2010, o 14:47

west72 pisze:co do profesjonalizmu tej pani tyż bych coś wciepnoł.Byłem dziś po bilet na puchar i przedemną gość chciał wyrobić karte kibica dla siebie i synka ale był som.Panna powiedziała że musi być z nim osobiście bo ona musi mu zrobić fotka.mioł wprawdzie zdjęcie legitymacyjne syna ale powiedziała,że na karcie bydzie czrno plama jak je wstawi.Może mie ktoś oświeci,czy oni skanują zdjęcia z dowodów czy robią osobiście fotki ?Jeśli skanują to ręce opadają :wstyd:
Jo chcioł wyrobić KK, ino nie miołek ważnego dokumentu ze zdjęciem.
Jak sie mo dokument ze zdjęciem to skanują chyba, a jak sie nie mo, to fotki robią na miejscu.

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: robbo2k » 20 lip 2010, o 14:50

Chodzi o możliwość automatycznego wyłapywanie osób na kamerach. Stad potrzebna fotografia biometryczna.
Docelowo ma to być "Ciepiemy w system Jan Kowalski" i kamery same rozpoznają osobę jeśli na nią trafią.
Lub przy bramkach kamera sprawdzi czy karta na która wszedłeś jest twoja. Docelowo to ma tak działać.

Widziałem taki system zagranica robi wrażenie, kamery same odszukają gościa na mieście i będą go śledzić.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: kobrrra » 20 lip 2010, o 14:54

Z oficjalnej strony klubu, zakładka: Ceny biletów i karnetów w sezonie 2010/2011:
Karta kibica w cenie 15 zł + doładowanie biletem ulgowym przysługuje osobą od 7 - 13 roku życia oraz powyżej 65 roku życia
Wstyd!
maszeRuj albo Giń

COYD!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: Mirek » 20 lip 2010, o 14:55

kobrrra pisze:Z oficjalnej strony klubu, zakładka: Ceny biletów i karnetów w sezonie 2010/2011:
Karta kibica w cenie 15 zł + doładowanie biletem ulgowym przysługuje osobą od 7 - 13 roku życia oraz powyżej 65 roku życia
Wstyd!
Panie robbo2k zmieńcie to na stronie oficjalnej;)

Awatar użytkownika
robbo2k
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: robbo2k » 20 lip 2010, o 15:04

Nie mam aż takich mocy sprawczych, mogę wysłać maila jak każdy.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: west72 » 20 lip 2010, o 15:11

robbo2k pisze:Chodzi o możliwość automatycznego wyłapywanie osób na kamerach. Stad potrzebna fotografia biometryczna.
Docelowo ma to być "Ciepiemy w system Jan Kowalski" i kamery same rozpoznają osobę jeśli na nią trafią.
Lub przy bramkach kamera sprawdzi czy karta na która wszedłeś jest twoja. Docelowo to ma tak działać.

Widziałem taki system zagranica robi wrażenie, kamery same odszukają gościa na mieście i będą go śledzić.
czy pytanie które zadałem jest nie zrozumiałe?
pytam,czy zdjęcia są skanowane z dowodu lub paszportu,czy wykonywane na miejscu.Jeśli są skanowane z dowodu lub paszportu to jaki problem zeskanować zdjęcie legitymacyjne. jeśli KK jest dokumentem biometrycznym to też rozumie ,że trzeba wykonać odpowiednie zdjęcie.
tu więcej na ten temat http://www.555.pl/index.php?act=2396" onclick="window.open(this.href);return false;.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

grex69
Kontakt:

#44 Post autor: grex69 » 20 lip 2010, o 15:15

RudaSlaska7 pisze:to tako modo chudo ciemne wlosy ? jak ja to mie tyz zawsze wkur...
A ja jej dałem od mojej żony identyfikator ,na imię ma Romualda!!!!!! ,to ona mi wypaliła że nie ma takiego imienia że jest Romuald!!!! i mi nie sprzeda ulgowego !!!!! czujecie tego bluesa!!!

zeqqq
Kontakt:

#45 Post autor: zeqqq » 20 lip 2010, o 15:22

grex69 pisze:
RudaSlaska7 pisze:to tako modo chudo ciemne wlosy ? jak ja to mie tyz zawsze wkur...
A ja jej dałem od mojej żony identyfikator ,na imię ma Romualda!!!!!! ,to ona mi wypaliła że nie ma takiego imienia że jest Romuald!!!! i mi nie sprzeda ulgowego !!!!! czujecie tego bluesa!!!
:wstyd: :wstyd: i jeszcze roz :wstyd:
Jak tako osoba, może robić w WIELKIM klubie ?
Toć to jest kpina. Przecież wiadomo, że ludzie mają różne imiona. A to że inni znane, inni mniej, to nikogo nie tłumaczy.
KPINA, KPINA, i jeszcze roz KPINA.
Napewno na jej miejsce by chętnych nie brakowało. Nawet wśród kibiców wiele młodych osób szuka pracy, żeby sobie dorobić. Taniej by ich to wyszło, a np. za te siedzenie, by im dali karnet na cały sezon, za ileś tam czasu. Wszystko można rozwiązać, tylko po co, jak sie nie chce ?

ODPOWIEDZ