Z Kolporterem w pierwszej rundzie
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie byłem na meczu więc stylu gry oceniać nie mogę. Ale chciałbym żeby ktoś kto był na meczu odpowiedział mi jak to wyglądało z wysokości trybun. Czy chłopcy przeszli koło tego meczu?? i walczyli i poprostu wynik jest taki jaki jest.
Je3dno jest pewne chyba,nikt nie myślał ,że tak szybko odpadniemy i mnie osobiście jest trochę przykro , bo spodziewałwem się jednak lepszego początku sezonu. A tu po całym seoznie porażek, przeplatanych marnymi remisami, znowu klepy
Coż trza grać dalej...
Je3dno jest pewne chyba,nikt nie myślał ,że tak szybko odpadniemy i mnie osobiście jest trochę przykro , bo spodziewałwem się jednak lepszego początku sezonu. A tu po całym seoznie porażek, przeplatanych marnymi remisami, znowu klepy

Coż trza grać dalej...
- vahanara
- Kontakt:
KATOWICE DUMNI I WIERNI GKS KATOWICE -JANÓW-

- wolfik
- Kontakt:
Konradowi chodziło o to ze nie należy załamywać sie po jednym meczu. Z reszta pewnie większość wypowiadających sie tutaj zna jedynie suchy wynik. A Korona to nie jakiś tam słaby trzecioligwiec. Jestem pewien że gdyby grali w 2 lidze ( a byli blisko) to wcale nie broniliby sie przed spadkiem. Przegraliśmy i to boli, ale nie można sie załamywać po jednej porażcevahanara pisze:A czego się spodziewasz? Słów pochwały? Jak jest za co to należy chwalić, jak przegrywają z III ligowcem to należy raczej ponarzekać w smutku...Konrad pisze:Zaraz pewnie pojawią się komentarze typu: nic z tego nie bedzie, nie mamy co marzyć o awansie itp...

- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wolfik wyjąłeś mi to z ust...
To dopiero początek, nie ma co załamywać rąk po jednym meczu... Głebsze oceny możemy wyrażać po poznaniu szczegółów dotyczących gry naszego zespołu, czy, jak to napisał Bart - przeszli obok meczu, czy była walka itd...
W końcu chyba należy wierzyć młodszemu Pingolowi - on nie jest Mandryszem...
PzdR.
To dopiero początek, nie ma co załamywać rąk po jednym meczu... Głebsze oceny możemy wyrażać po poznaniu szczegółów dotyczących gry naszego zespołu, czy, jak to napisał Bart - przeszli obok meczu, czy była walka itd...
W końcu chyba należy wierzyć młodszemu Pingolowi - on nie jest Mandryszem...
PzdR.
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
Wynik 2:0 napeno nie zadowala
Ale dla mnie ten Puchar Polski to nie jest najwarzniejsza rzecz.Najawarzniejsze jest to abysmy awansowali do 1 ligi!!
Na pucharze mozna bylo zarobic troche pieniedzy ,nie udalo sie, trudno musimy sie z tym pogodzic!!
A co do tej porazki 2:0 to napewno nie jest najlepiej ,no ale Gornik Łeczna przegral 3:1 a to przeciez jest 1 ligowiec.
PozdRo!

Ale dla mnie ten Puchar Polski to nie jest najwarzniejsza rzecz.Najawarzniejsze jest to abysmy awansowali do 1 ligi!!
Na pucharze mozna bylo zarobic troche pieniedzy ,nie udalo sie, trudno musimy sie z tym pogodzic!!
A co do tej porazki 2:0 to napewno nie jest najlepiej ,no ale Gornik Łeczna przegral 3:1 a to przeciez jest 1 ligowiec.
PozdRo!
-
- Kontakt:
Re: KATOWICE DUMNI I WIERNI GKS KATOWICE -JANÓW-
Ja sie nie ukrywam a jak masz jakieś wąty to przyjdz do snaka i powiedzMuteanu pisze:tak trzymać 2 liga za rok okreguwka hahahahhaha a ten z Katowic-Janów ujawnij sie cwaniaczku długo już nie pożyjesz gwarantuje ci to :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8)
bo z tego co wiem to jesteś bardzo młody i nie zadzieraj ze starą gwardią Chorzowskich bo sie przeliczysz.

- vahanara
- Kontakt:
Czytałem relacje na żywo na stronie Korony. Biorąc pod uwagę że była subiektywna (pisana przez gości z Kielc) to wychodzi że cisnęliśmy, że chłopcy chcieli tylko tradycyjnie zabrakło "ognia". Pod koniec meczu był tekst w rodzaju : " tylko napastnik Ruchu wie jakim sposobem nie trafił do bramki...". Tylko co z tego? Ja podobnie jak chyba już wszyscy mam serdecznie dosyć porażek. Smutno i tyle...
Mam nadzieje ze ta przegrana jest wypadkiem przy pracy Jurka oraz jego podopiecznych. Jezeli prawda jest to co mowi VAHANARA to powtarza sie sytuacja z zeszlego sezonu. Tylko ze wtedy naszym trenerem byl Mandrysz a teraz Jurek Wyrobek. Jurek jest dobrym sternikiem i potrafi nakrecic tak naszych kopaczy aby zaczeli strzelac.
PS Tak jak moi koledzy powyzej prosze o relacje kogos kto tam byl
PS Tak jak moi koledzy powyzej prosze o relacje kogos kto tam byl

I zas wszyscy sie podniecaja wynikiem i komentuja lamentuja i takie tam wy marudzicie i siedzieliscie w domu a co my mamy powiedz bedac tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrzuczcie na lus nie bedziemy ciagle wygrywac choc takich sytuacji co oni mieli mogli przynajmniej cos szczelic przynakmniej mi sie tak wydaje patzrac na mecz od podajze 20 min moze sie wybierecie na anstepny wyjazd ??????Zaraz mi napisza że byli ale niebede tego komentowac!!!!!!!!!!!!!!