Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin
-
- Kontakt:
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mnie nie , ale wielu innych niestety tak.Tez licze na to , ze ludzie wybiora cieple gacie i meczyk.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
to pora by się zła passa odwróciła!grzej pisze:@jajo.
Chodzi mi raczej o sposób sędziowania, to on musi być w centrum uwagi, ważniejszy od wydarzeń na boisku. Czy rzeczywiście nie daje się nabierać? A mecz u nas z Koroną? Karny z kapelusza. W ostatnich 3 sezonach wszystkie mecze które nam sędziuje przegraliśmy!
zamiast siać zament o złej pogodzie mówice że bedzie ciepło

Pozdrawiam ASTE
- 19daimos20
- Kontakt:
Traore: pokonamy Ruch
Najskuteczniejszy snajper Zagłębia Mouhamadou Traore jest odważny w wypowiedziach przed meczem z "Niebieskimi". - Pokonamy Ruch - zapewnia Senegalczyk.
Traore docenia klasę Ruchu, ale dobrze wie, że jego drużyna, aby utrzymać się w ekstraklasie, musi wygrywać mecze z najsilniejszymi rywalami. - Oni grają bardzo dobry futbol i nieprzypadkowo plasują się na tak wysokim miejscu w tabeli, ale my... pokonamy Ruch. No, bo niby dlaczego mielibyśmy tego nie zrobić? Nie możemy się nikogo bać, nie jesteśmy słabym zespołem, stać nas na wygraną z każdym z rywali - z optymizmem zapowiada napastnik lubinian. (Niebiescy.pl)
Najskuteczniejszy snajper Zagłębia Mouhamadou Traore jest odważny w wypowiedziach przed meczem z "Niebieskimi". - Pokonamy Ruch - zapewnia Senegalczyk.
Traore docenia klasę Ruchu, ale dobrze wie, że jego drużyna, aby utrzymać się w ekstraklasie, musi wygrywać mecze z najsilniejszymi rywalami. - Oni grają bardzo dobry futbol i nieprzypadkowo plasują się na tak wysokim miejscu w tabeli, ale my... pokonamy Ruch. No, bo niby dlaczego mielibyśmy tego nie zrobić? Nie możemy się nikogo bać, nie jesteśmy słabym zespołem, stać nas na wygraną z każdym z rywali - z optymizmem zapowiada napastnik lubinian. (Niebiescy.pl)
Dumny homofob i islamofob :)