Frekwencja na meczach Ruchu Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
scaneRboy, widzisz ciyżko koło 40 stki lotać z ulotkami a jak godosz uryna nic niy wnosi no to musimy sie zrobić kącik zadowolonych ze wszystkiego jest super 8 tys styknie zarząd robi we wszystkich kwestiach super robota nic ino ryce same sie do oklasków składaja z widocznych sukcesów. ino jest jedyn problym jo niy jestech przyzwyczajony do minimalizmu to sie geje moga robić i skokać z radochy z kożdego ciulstwa nawet jak złodziej i przekreciaż ich klubik "zasponsoruje". chciołbych jeszcze za tego życia łobejrzeć przynajmniyj jednego majstra a stadion żeby był full non stop zapełniony. jeżeli nazywosz przeszkadzaniem skrytykowanie kliku bab z działu marketingu to gratula oceny ino jo sie pytom w czym im żech przeszkodził?? przeca z efektów ich działalności widać ze w niczym bo chyba jeszcze niczego niy zrobiły.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2009, o 13:52 przez Thoth, łącznie zmieniany 3 razy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
Może i masz rację. ALe ceny w namiotach są bardzo wygórowane. Co niektórzy kibice którzy dojeżdzają więcej niż ta 1 h ma pieniądze tylko na bilet. Mówie na swoim przykładzie. Moim zdaniem aby przyciągnąć kibiców na C6 trzeba się zwrócić do zarządu aby na jeden mecz nie obowiązywały ID. Może wtedy co niektórzy by się przekonali i wyrobili ten id w nast. meczu.
GOŁAWIEC 100% KS RUCH!! Anty ksgks!!!
-
- Kontakt:
piasałem po zakończeniu poprzedniego sezonu, żeby sie ugadać w Sayonarze, wypić piwko, wreszcie poznać, wdupić lacie, podsumować sezon i pogadać co dalej. Jakoś nikt nie odpowiedział. To mogło by być "poczęcie" stowarzyszenia.
Moglibyśmy się np. dowiedzieć, gdzie kto pracuje i co może załatwić.
Moglibyśmy się np. dowiedzieć, gdzie kto pracuje i co może załatwić.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
brakuje nom jakis w miara wynikow... jak tera wygromy z Lubinem to wg mie bydzie pelny estadio...
pamietocie deRby08? jak zaro po meczu wygralimy z Korona, na meczu przyjazni bylo wg 90minut 15000, potem 13000 z Lechem... kiedy bylimy juz po porazce z Lubinem...
PRZY WYNIKACH TO KAZDY ZROBI FREKWENCJA (PATRZ GROCLIN W PUCHARACH KAJ TEZ BYL PELNY STADION)... Nom chodzi o wieRnych na stadionie, a nie przed TV.. (tak jak na Gorniku, kaj nie cza wyników do pelnego stadionu)
pamietocie deRby08? jak zaro po meczu wygralimy z Korona, na meczu przyjazni bylo wg 90minut 15000, potem 13000 z Lechem... kiedy bylimy juz po porazce z Lubinem...
PRZY WYNIKACH TO KAZDY ZROBI FREKWENCJA (PATRZ GROCLIN W PUCHARACH KAJ TEZ BYL PELNY STADION)... Nom chodzi o wieRnych na stadionie, a nie przed TV.. (tak jak na Gorniku, kaj nie cza wyników do pelnego stadionu)
-
- Kontakt:
www.ngo.pl -< na tej stronie o stowarzyszeniach i innych jest mnóstwo informacji. W razie czego służę też pomocą ... obecnie jedynie na odległość 

-
- Kontakt:
Każdy, kto pamięta 89r. marzy tylko o jednym. Mały fragment wikipedii:tommy tauzen pisze:jeżeli nazywosz przeszkadzaniem skrytykowanie kliku bab z działu marketingu to gratula oceny ino jo sie pytom w czym im żech przeszkodził?? przeca z fektów ich działalności widać ze w niczym bo chyba jeszcze niczego niy zrobiły.
"Sezon 1987/88 klub zakończył na 1. miejscu w II lidze, awansując z powrotem do ekstraklasy. W sezonie 1988/89 Ruch jako beniaminek i jeden z biedniejszych klubów ligowych zdobył tytuł Mistrza Polski"
Ten klub ma pod górkę od 20.04.1920 roku. Te wszystkie gwiazdki na herbie nie wzięły się z bogactwa. Za Twojego, albo mojego życia na pewno nie będziemy bogatsi od Lecha czy Wisły. Możemy ich pokonać tylko tym, że wychowamy lepszych zawodników, niż oni będą w stanie kupić. To tak apropo marzeń o kolejnej gwiazdce i minimaliźmie. Te kilka bab w marketingu nie ma żadnego znaczenia.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja myślę, że warto uderzyć w tych, którzy chwalą się, że kibicami są, a w rzeczywistości albo na mecze nie chodzą, a co nawet w niektórych przypadkach nie znają chociażby składu Niebieskich, ja bym ich troszkę poddenerwował plakatami z treścmi, które będą "popierać" ich zachowanie. Np. coś takiego, wymyśliłem to na poczekaniu więc może nie jest to dobre ale pewnie zrozumiecie o co mi chodzi.
Wolisz siedzieć na kanapie z piwem i chipsami w rękach,
potem w pracy lubisz się chwalić jakiś to ty nie fanatico.
Wolisz leżeć w trawie po kilku szlugach i tanich winach,
a dni powszechne chodzić w niebieskiech koszulce,
od czasu do czasu ponapinać się w necie, pokazując
swą odwagę i przywiązanie do swego ukochanego klubu.
Rozumiemy cię, po co poczuć tą atmosferę i dreszcz emocji,
gdy setki ludzi wspomagają swoich piłkarzy, po co bawić
się na trybunach a po strzelonej bramce sciskać się z
nieznanymi osobami, być jednością, pokazać, że siła nie
jest związana tylko z pięścami.
Rozumiemy cię, my też wolimy przewalić kasę na szlugi,
tanie wina i nie pamiętać nic z weekendu. Szanujemy
wasz wybór.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
scaneRboy pisza niy tylko o 15 gwiazdce ale jeszcze o pełnym stadionie i w tyj kwestii te kilka bab chyba mo coś do roboty chyba ze se kacik wzajemnyj adoracji na Cichyj założyły. niy chca oczywiscie godac ze to wina tylko i wyłacznie ich na to sklada sie w jakims tam calu to co po niykerzy z nos tu przytoczyli. efekt jest jaki jest 8 tyś, w chorzowie piknik w dziyn meczu ale z nim niezwiazany min na Klimzowcu
(mom okazja bywac tam przed szpilym i po) chopy pod paryzolami w knajpach abo w 10 myja samochody i dupca i dupca fleki, bajtle graja w bala abo z laskami w "berka" wogóle zero atmosfery że dzis gro klub z tego miasta niy chca nic godac ale ulice powinny być puste w taki dziyń.

Ostatnio zmieniony 18 sie 2009, o 14:04 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To może ja podsunę jakiś pomysł szczególnie dla Chorzowa(przede wszystkim), ale Świony i Siemce też mogą się do tego podłączyć. Zrobić rywalizację dzielnic. Podział wg jakiś tam określonych kryteriów.
Każda dzielnica zbiera się na zbiórce i podaje liczby
Wiadomo, Potencjał ludnościowy jednych dzielnic, jest większy niż innych w związku z tym liczba punktów przyznawanych za określoną liczbę muszą być miarodajne. Punkty zbiera się przez całą rundę i na sam koniec wyłania się zwycięzce. Można np przyznawać punkty od 0-10 za liczby ( określone wcześniej widełki liczbowe, co do poszczególnych dzielnic) 0-3 pkt za barwy i ubiór (również kryteria określić, np jednolite koszulki na dzielnicy itd.). Co to daje:
Poprawa frekwencji
Organizacja kibicowska na dzielnicach
Wspólne zbiórki wszystkich kibiców, (można zabierać dzieciaki na mecz)
Jest się widocznym na mieście
Dba się o każdego kibica,( od tego najmniejszego do najstarszego)
Ludzie na dzielnicach poznają się w końcu i mogą wychodzić z własną inicjatywą
Wymagania "sprzętowe"
nawet Jeden kumaty człowiek na dzielnicy, który będzie podawał miejsca i godziny zbiórki oraz będzie podawał liczby na zbiórkach, a także będzie koordynował akcje promocyjne na dzielnicy (plakatowanie, ulotki itd)
Strona na której będzie tzw Tabela, ale np także jakaś możliwość wrzucenia zdjęcia, oraz grupa ludzie, którzy taką stronkę prowadzą
Co prawda jest to pomysł, i można go zmodyfikować. Wierze że w całym Chorzowie, (Batory, Centrum, Cwajka, Stary) znajdzie się 10 osób, którzy mogli by to zorganizować i koordynować.
Dodatkowo akcja ulotka, w Chorzowie jest około 30 tyś skrzynek pocztowych. zakładajac ze na kazdej stronie a4 zmieszczą się 4 ulotki, koszt ksera jednej strony 10 gr (można taniej), koszt całej akcji 800 zł kilka bajtli na dzielnicy i docieramy do prawie wszystkich mieszkańców Chorzowa. + dobra akcja plakat. z takiej akcji mogą być naprawde tylko plusy. Tylko trzeba kilku ludzi, i dobrej organizacji.
Każda dzielnica zbiera się na zbiórce i podaje liczby

Poprawa frekwencji
Wymagania "sprzętowe"
nawet Jeden kumaty człowiek na dzielnicy, który będzie podawał miejsca i godziny zbiórki oraz będzie podawał liczby na zbiórkach, a także będzie koordynował akcje promocyjne na dzielnicy (plakatowanie, ulotki itd)
Strona na której będzie tzw Tabela, ale np także jakaś możliwość wrzucenia zdjęcia, oraz grupa ludzie, którzy taką stronkę prowadzą
Co prawda jest to pomysł, i można go zmodyfikować. Wierze że w całym Chorzowie, (Batory, Centrum, Cwajka, Stary) znajdzie się 10 osób, którzy mogli by to zorganizować i koordynować.
Dodatkowo akcja ulotka, w Chorzowie jest około 30 tyś skrzynek pocztowych. zakładajac ze na kazdej stronie a4 zmieszczą się 4 ulotki, koszt ksera jednej strony 10 gr (można taniej), koszt całej akcji 800 zł kilka bajtli na dzielnicy i docieramy do prawie wszystkich mieszkańców Chorzowa. + dobra akcja plakat. z takiej akcji mogą być naprawde tylko plusy. Tylko trzeba kilku ludzi, i dobrej organizacji.
takie tam
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: NRŚL
WebeR pisze:Może na mecz z Poloniom Warszawa postarać się zrobić tako promocja jak na derbach z górnikiem wszedzie rozklejać plakaty,transparenty,zachęcać ludzi wszystkich mówić im że Ruch robi frekwencja jak to było kiedyś!Mówić im ze na Ruchu jest super itp.!Może wkoncu przyniesie to efekt jo tego nierozumia my momy tyla FC cały Chorzów za Ruchem a na szpilach nos jest te 8tyś a np.Apator w Torniu który ma niecałe pół miasta chodzi na mecze zuzlowe 15 000 i tam nikt nienarzeka na ceny biletów które są po 30zł.Czeba zachęcać ludzi wysyłać im na gg łańcuszki(np.z jakims haselkiem zróbmy frekwencje takom jak keidyś)wszędzie info na NK,wysyłanie smsów żeby ludzi przyszli na mecz.Może wkońcu to poskutkuje!

-
te same pomysły rzuciłem miesiąc temu...bez odzewu i poparciapiotrhalak pisze:To może ja podsunę jakiś pomysł szczególnie dla Chorzowa(przede wszystkim), ale Świony i Siemce też mogą się do tego podłączyć. Zrobić rywalizację dzielnic. Podział wg jakiś tam określonych kryteriów.
Każda dzielnica zbiera się na zbiórce i podaje liczbyWiadomo, Potencjał ludnościowy jednych dzielnic, jest większy niż innych w związku z tym liczba punktów przyznawanych za określoną liczbę muszą być miarodajne. Punkty zbiera się przez całą rundę i na sam koniec wyłania się zwycięzce. Można np przyznawać punkty od 0-10 za liczby ( określone wcześniej widełki liczbowe, co do poszczególnych dzielnic) 0-3 pkt za barwy i ubiór (również kryteria określić, np jednolite koszulki na dzielnicy itd.). Co to daje:
Poprawa frekwencji
Wymagania "sprzętowe"
- ch-R
-
- Kontakt:
1. zbiórki na dzielnicach to jest bardzo dobry pomysł - tylko nie może być chamówy i zniszconego mienia. Trudno w to uwierzyć, ale graffiti nie każdemu się podoba. Niektóre graffiti sa ładne, inne takie, że lepiej nie gadać.
2. kolejna sprawa, to w dniu meczu łażenie w barwach od rana, tylko też trzeba pamietać, że jak jestem w szalu albo tresce to nie zachowuje się jak wieprz, tylko tryskam humorem i na twarzy mam napisane "chodź ze mną".
3. wszędzie i zawsze siać fanatyzm. Pamiętam jak kiedyś przyszedłem do roboty po wygranym meczu z Wisłą w Pucharze Polski - całe biuro się darło: niebiescy, niebiescy!!! nawet Ci, co nigdy w życiu nie byli na meczu (w tym koleżanki).
2. kolejna sprawa, to w dniu meczu łażenie w barwach od rana, tylko też trzeba pamietać, że jak jestem w szalu albo tresce to nie zachowuje się jak wieprz, tylko tryskam humorem i na twarzy mam napisane "chodź ze mną".
3. wszędzie i zawsze siać fanatyzm. Pamiętam jak kiedyś przyszedłem do roboty po wygranym meczu z Wisłą w Pucharze Polski - całe biuro się darło: niebiescy, niebiescy!!! nawet Ci, co nigdy w życiu nie byli na meczu (w tym koleżanki).
-
- Kontakt: