3.05.09 Godz. 17:00 Lech Poznań-Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
- forrest
- Kontakt:
hehe ja stawiam i to więcej niż złamany grosz:) kurs na Ruch 8.20Scypion pisze:W tym meczu tak naprawde nie mamy nic do stracenia bo nikt nie stawia na nas zlamanego gorsza.

jeśli Ruch wygro a wierza w to całym sercem to chyba bedzie to ostatni taki wysoki kurs na Ruch

GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Kontakt:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1963 ... omosc.html
"Smuda: Musimy Go puknąć"
Oj Franek,Franek... Pewnie już nie pamięta jak jesienią My ich puknęliśmy.. a swoją drogą stracił u mnie troche szacunku bo 'puknąć' to można wiadomo kogo.. a Ruch to jest drużyna z którą można zwyciężyć.. Nie podoba mi sie ta jego wypowiedź tym razem...
Oj Franek,Franek... Pewnie już nie pamięta jak jesienią My ich puknęliśmy.. a swoją drogą stracił u mnie troche szacunku bo 'puknąć' to można wiadomo kogo.. a Ruch to jest drużyna z którą można zwyciężyć.. Nie podoba mi sie ta jego wypowiedź tym razem...

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
puknąć to on sobie może triówke przy drodze.Lukas89 pisze:http://sport.onet.pl/74331,1248675,1963 ... omosc.html
Jak Ruch tam zrobi niespodzianke i będzie wygrywał 1:0 tak przy 60 min gry zobaczycie co on bedzie wyprawiał na ławce.
do boju Niebiescy!!
- tom piekaRy
- Kontakt:
http://sport.onet.pl/7433...,wiadomosc.html
"Smuda: Musimy Go puknąć" [/quote]
Puknac to ty się możes w tyn pusty łeb
, z szacunkiem do Ruchu chamie
, pamiyntej ze nawet najlepsi popełniajom błyndy 
"Smuda: Musimy Go puknąć" [/quote]

Puknac to ty się możes w tyn pusty łeb

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wiem o co Wam chodzi... jakbyscie nie znali wykwintnego języka Smudy
przecież ten człowiek poprawnie chociaz jednego zdania nie potrafi ułożyć...
Co do spotkania to optymistycznie typuje 2-2 - dla Ruchu strzelą Kotorowski i Kikut... bo kto inny?

przecież ten człowiek poprawnie chociaz jednego zdania nie potrafi ułożyć...
Co do spotkania to optymistycznie typuje 2-2 - dla Ruchu strzelą Kotorowski i Kikut... bo kto inny?

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
Ale trener z Niego najlepszy w Polsce moim zdaniem.
Zreszta robicie za duzo halasu , spojrzcie w tabele i niestety jestesmy wlasnie tacy do "pukniecia" dla Lecha teoretycznie.No wlasnie teoretycznie , wiec ...
Teraz kolej na naszych pilkarzy ale Oni maja juz odzywac sie tylko na murawie.
W Warszawie powiedzieli A , jutro maja powiedziec B , w czwartek C , z Piastem D itd ...
Tylko tam maja mowic ladnie i skladnie.
Zreszta robicie za duzo halasu , spojrzcie w tabele i niestety jestesmy wlasnie tacy do "pukniecia" dla Lecha teoretycznie.No wlasnie teoretycznie , wiec ...
Teraz kolej na naszych pilkarzy ale Oni maja juz odzywac sie tylko na murawie.
W Warszawie powiedzieli A , jutro maja powiedziec B , w czwartek C , z Piastem D itd ...
Tylko tam maja mowic ladnie i skladnie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Gdybyśmy nie potracili aż tylu punktów z takimi zespołami jak Lechia, Cracovia, Jaga, Górnik, Odra to teraz moglibyśmy sobie spokojnie przegrac w Poznaniu i nie byłoby płaczu, teraz nawet tam już nam nie wolno przegrac.
Ostatnio przegraliśmy tam aż 6-2 po bardzo dobrej grze od pomocy po atak i troszke słabszej w obronie
Teraz licze na perfekcyjny mecz obrońców i przy odrobinie szczescia wygramy 0-1 jak w Warszawie.
Ostatnio przegraliśmy tam aż 6-2 po bardzo dobrej grze od pomocy po atak i troszke słabszej w obronie

-
- Kontakt:
Grunt to nie stracic bramki do przerwy,pozniej juz wszystko moze sie wydarzyc.
Jak nas szybko napoczna bedzie po meczu.
Jak nas szybko napoczna bedzie po meczu.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
-
- Kontakt:
- forrest
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
wygrac nie ale zremisowac juz ja- patrz Bodzio W i to co wypraWIOL NA lechuforrest pisze:szkoda ze jedna osob nie może wygrać całego szpiluDla mnie wynik remisowy jest bardzo realny:P jak Pilarz będzie wymiatał na bramce tak jak z Legią to o wynik jestem spokojny:)
moim zdaniem są realne szanse na "obalenie leszka"
i jak to pedziol franz - trzeba ich puknac (2 razy w lidze i roz moze w pucharze) i lechowi odechce sie z nami grac
- blue blood
- Kontakt:
rymis biera w ciymno i tak jak bylo powiedziane gra od poczatku do samego konca na pelnyj kur.... i z koncyntracjom bo oni przestaja grac dopiyro po gwizdku sedziego
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY